Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Rapor hazırlarken fotoları eklemek acayip sıkıcı bir iş bunun pratik olanı varsa üyeler bi aydınlatılsın en başta ben bide fotoları çekerken küçük çeksek dahamı kolay aktarırız? _________________ ZX-10R 2007 levent
Hayat 1 gündür oda bu gündür.
KÖPEK HAYVANLARI (DOBERMAN)
Rapor hazırlarken fotoları eklemek acayip sıkıcı bir iş bunun pratik olanı varsa üyeler bi aydınlatılsın en başta ben bide fotoları çekerken küçük çeksek dahamı kolay aktarırız?
selam,
aslında bunu konu dışında yazsan daha bir yardımcı olunurdu, ben kıvırabildiğim kadar anlatayım..
Fotoları küçülterek photobuckete eklersen yükleme süresi inanılmaz azalır hemen yüklenir, bunun içinde kullandığın xp veya vistaya özel IMAGE RESIZER programlarını bedavaya google dan bulursun...
foto eklemek...
www.photobucket.com üye ol.
sonra fotoları tek seferde 20 adet yüklemen için sana sayfa gelecek, 20 20 tek seferde yükledikten sonra alttaki select all kutusunu işaretle , ve generate image html kod tuşuna bas...
çıkan sayfada [img] ile başlayan linklerin olduğu bölümü seç , komple forumun cevap kısmına yapıştır, tek seferde bütün resimmleri yapıştırmış olursun...
[/img]
Tarih: Cum Şub 01, 2008 9:01 pm Mesaj konusu:
Teşekkürler Mithat bidahaki raporda senin verdiğin bilgiler doğrultusunda resimleri eklemeye çalışacağım pazar silivride görüşürüz. _________________ ZX-10R 2007 levent
Hayat 1 gündür oda bu gündür.
KÖPEK HAYVANLARI (DOBERMAN)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız