Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 495 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Kaza raporu yazicaktim az daha!
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Kaza raporu yazicaktim az daha!

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Surus
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Memet
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 10, 2004
Mesajlar: 324

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 8:21 am    Mesaj konusu: Kaza raporu yazicaktim az daha! Alıntıyla Cevap Ver

Cumartesi gunu hanimin sehir disinda olmasini firsat bilip ne zamandir gitmek istedigim Agva yoluna vurdum kendimi. Bilmeyenler icin soyliym bol virajli yesilikler icinde bir yol. Daha once bi kac kez arabayla gitmistim. Ne zamandir motorla gitmeyi istiyodum fakat virajlarin bollugu ve sinirli tecrubem nedeniyle bi muddet ertelemistim. icon_confused.gif

Agva'ya gidis oldukca guzeldi. Viraja giris acisi, viraj icinde gaz kontrolu, bakis vs.. 1-2 kere mola verip hata ve eksiklerimi dusundum.. Rihtimda kahvalti gaste keyfinden sonra donus yoluna ciktim..ilk 10 dakka icinde anladimki Agva'dan geri donus daha zor icon_exclaim.gif ..Donus yolunda karsi serit yolun yamac tarafinda kaliyor, ve karsidan gelen arabalar bilerek veya bilmeyerek donuslerini yamactan uzaklasarak daha cok sizin seridinizde yapiyorlar. Saga donuste kendi seridimin disinda kalarak viraj icini gormeye kalkarsaniz bir anda yolu ortalamis bir arabayla karsilasabilirsiniz. icon_eek.gif ..

Bunu farkedince saga donuslerde kendi seridimin disindan degil ortasindan daha yavas bir hizla seyretmeye basladim saga virajlarda. 5 dakika sonra saga bir viraj cikisinda 3/4'u benim seridimde olan bir Fiat Doblo'yla karsilastim. ikimizde saga donerken viraj cikisinda biraz fazla genis almis Doblo. icon_evil.gif .. Karsilastigimizda ben dogrulmak uzere ve kendi seridimin ortasinda ve ~30km/h hizindaydim aramizda ~15-20mt mesafe vardi.. On fren sIkIp ayni anda kornaya bastim. Bir muddet hedefe, yani doblonun soforune kitlendim -sanirim o da bana kitlendi-..

N'oldugunu anladigim anda icon_idea.gif kafami cevirip yolun saginda kalan bolume yattim (motoru yatirdim icon_confused.gif , halbuki sag elcigi itip daha cabuk yapabilirdim bu isi, calismak lazim)..Ayni anda doblo'da saga kirdi... Guvenli bir yerde durdum, o arada Yusuf gelmis icon_biggrin.gif ..Sohbet ettik biraz, meger ben dobloyu gorur gormez atlamis arkaya icon_biggrin.gif ..

Simdi neyi yanlis yaptim diye dusunuyorum..iki aracta saga donuyor ve virajlarin cikisi birlesiyor..

- Galiba virajin cikisini gormeden virajin icine dogru yonelip kendi gorusumu ve gorunusumu engelledim.
- Ben viraj cikisinda virajin ortasi yerine icinde olmaliydim, boylece zaten yolun bos kalan 1/4 kisminda olurdum, kafa kafaya gelmezdim.
- Fren iyi bir refleksti, fakat pesinden bogayi boynuzlarindan tutup devirir gibi motoru yatirmak yerine sag elcigi itmek daha cabuk bi kacis saglardi. Logar kapaklari uzerinde egitimi arttirmak lazim
- Yolu ortalayarak donenleri gormustum ama nerdeyse tamami benim seridimde olanini gormemistim. Beklenmeyeni beklemek lazim..
- Tek basina gitmemek lazimdi
- Olayi hatirlamak cok zordu, belki sicagi sicagina olay yerinde inceleme yapmak daha iyi olabilir. Anlattiklarimda eksik ve yanlisliklar olabilir.

Ne dersiniz, hepsini yanlis yapmisim galiba
icon_redface.gif ..

Bu tip virajlara her zamanki gibi seridin disindan ama daha yavas mi girmeli???
_________________
05' FZ6 Fazer
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Persiladam
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 08, 2003
Mesajlar: 449
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 9:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ağva yolu gibi yollarda tavsiye edebileceğim 2 şey var. Doğrumudur yanlışmıdır bilemiyeceğim fakat ben herzaman uyguluyorum .
1) Karşı şerit boş olsa bile asla karşı şeridi kullanmamak . Hem ani tehlikelere karşı hemde alışkanlık olması açısından oldukça önemli .
2) Ağva gibi ağaçlarla ve küçük tepelerle çevrelenmiş yollarda viraja girmeden kornaya basmak . Bu karşı şeritten umarsızca gelen araçları biraz olsun dikkatli olmasına sebeb oluyor , sizi görmeden kornayı duyduklarından dolayı "Bu gelen araba veya kamyon olabilir" endişesi ile yolu önceden boşaltmış oluyorlar.
Yinede gördüğünüz kadar gidin .

Eğer viraj çıkışlarınıda görebileyim , ama ağva kadar keskin virajlarda yata yata gidiyim diyorsanız . Ağvadan Kandıra yoluna sapın , Yaklaşık 40 km tamamen açıklık , bol virajlı yollar.
_________________
"Hummerly, bupperly, zipperly, dupperly, hummerly, bupperly, zipperly, bop" -David Lee Roth

Can Yalım
Aprilia Pegaso T&T Raid
İstanbul - Kadıköy
Member of Toprrraaam Raydırs.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
Turkuoise
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jun 15, 2004
Mesajlar: 17
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 9:55 am    Mesaj konusu: Re: Kaza raporu yazicaktim az daha! Alıntıyla Cevap Ver

Memet demiş ki:
Cumartesi gunu hanimin sehir disinda olmasini firsat bilip ne zamandir gitmek istedigim Agva yoluna vurdum kendimi. ..


Hanımlardan habersiz isler yapilirsa basimiza her türlü sey(Nazar, büyü...) gelebilir. Yola bunu bilerek çikmak gerekli. icon_wink.gif

Alıntı:
- Tek basina gitmemek lazimdi


Aslinda, bu benim gibi tüm acemiler için geçerli galiba. Arada, tecrübeli bazi ustalar, bir Cumartesi veya Pazar gününü feda etse ve Agva'da balik karsiligi en fazla iki veya üç acemi ile Sile-Agva-Kandıra-otoyol gibi bir tur organize etse, psikolojik bariyerlerimizi kirmamiza yardimci olur.

Mert
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
biker_tr
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 315
Nerden: İzmir

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 10:40 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

GÜVENLİ Viraj almak için dikkat edilecek en önemli 2 nokta; Çizginiz ve Bakış.. (Gaz kontrolü , sürat, vites konumu ,kontra tekniği, frenlik durum bırakmamanız vs.. bunları zaten bildiğimizi ve hatasız uyguladığımızı farzederek söylüyorum..)

En güvenli ve doğru çizgi, hem sağ hemde sol viraj alırken kendi şeridimizde olmak ve mümkün olduğunca 90 Derece çizmektir..

-Sağ Viraj-; Viraja yaklaşırken kendi şeridimizin en solundan ilerliyoruz, viraj kıvrım noktasına yaklaştığımızda ve virajın çıkışını gördüğümüzde, gözlerimiz ve bakışımız o çıkış noktasına ve ilerleyen yolda olacak şekilde motoru yatırıyoruz, çıkış noktasında kendi şeridimizin iç (en sağına doğru) tarafında kalarak devam ediyoruz..

-Sol Viraj-; Kendi şeridimizin mümkün olan en sağından ilerliyoruz..AYnı şeklide viraj kıvrım noktasına yaklaştığımızda ve virajın çıkışını gördüğümüzde, gözlerimiz ve bakışımız o çıkış noktasına ve ilerleyen yolda olacak şekilde motoru yatırıyoruz, çıkış noktasında kendi şeridimizin soluna doğru ( şerit dışına taşmadan, ki doğruz çizgideysek taşmayız zaten) ilerliyoruz..ardından gene düz yol çizgimize geçiyoruz..

Şimdi bu çizginin avantajlarından bahsedelim..Doğru ve Güvenli olan çizgi budur..Çünkü mümkün olduğunca geç yatmanın avantajı viraj çıkışını görebilmenizi, ona göre önlem alabilmenizi ve karşıdan gelen araçlara Görülmenizi sağlar..Bu çizgiyi tutturmak özellikle kombine virajlarda hep doğru pozisyonda olmanızı ve akıcılığınızın devamlılığını sağlar..Her şekilde mümkün olan EN KARŞIYI gördüğünüz için güvenliliğinizi arttırır..Önlem alabilmeniz için size maximum zaman kazandırır..Viraj çıkışlarında Sol virajda karşı şeride geçmenizi , Sağ virajda yolun dışına çıkmanızı engeller...

Bu çizgiye alışmanın kolay ve güvenli yolu, önce yavaş hızlarla sistemi alışkanlık haline getirmek, sonradan hızı arttırmaktır..Viraj alırken motoru geç yatırmak, bilmeyen için gerçekten çok risklidir....Ama doğrusuda budur..Yapılması gereken alışkanlık edininceye kadar mümkün olduğunca yavaş hızlarda doğru çizgiyi kullanmaya çalışmak olmalıdır..Tabiki tüm bunları yaparken yoldaki kullandığımız çizgiye değil gideceğimiz yöne BAKMAYI unutmuyoruz..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Memet
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 10, 2004
Mesajlar: 324

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 10:56 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biker_tr demiş ki:

En güvenli ve doğru çizgi, hem sağ hemde sol viraj alırken kendi şeridimizde olmak ve mümkün olduğunca 90 Derece çizmektir..


Proficient Motorcycling kitabinda aynen bundan bahsediliyor. Viraja en hizli cizgiden degil de en guvenli cizgiden girmek olarakda ozetleyebiliriz heralde. Hatta kitapta "late apexing" olarak adlandirilmis yanilmiyorsam. Beni rahatsiz eden sey ornegin saga viraj var onumuzde 90 derece saga donuyor. Seridimizin en solundan viraj cikisini gorene kadar devam edecegiz. Viraj cikisini gormedigimiz icin virajin disinda seyrediyoruz. Bu anda yolu ortalamis bir araba ile karsilasilabilir mi? bu nasil engellenebilir. "Ulan surdan bi araba cikar mi onumuze" dusuncesi stres yapiyo bende...

biker_tr demiş ki:
Bu çizgiye alışmanın kolay ve güvenli yolu, önce yavaş hızlarla sistemi alışkanlık haline getirmek, sonradan hızı arttırmaktır..

Kesinlikle uygulanacaktir icon_wink.gif
_________________
05' FZ6 Fazer
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Boran
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 371

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 10:56 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hocam c.tesi gunu bende agvaya gittim yolda ben agvaya dogru giderken donen siyah bir chopper vardi selamlastik yoksa o senmiydin?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
rookie
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 03, 2003
Mesajlar: 292
Nerden: İzmir, Istanbul

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 11:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mehmet demiş ki:
Ne dersiniz, hepsini yanlis yapmisim galiba


Abi ben pek yanlış yaptığın bir şey görmedim.
Doblo'nun yanlış yaptığı şeyler var gibi geldi bana daha çok icon_evil.gif

Yine de haklısın, sonuçta her iki tarafın hatasını telafi edecek kadar emniyetli giden biz olmak zorundayız. Bir keresinde Aynı yolda ben de bir sol virajda bir Golf ile ayna - omuz ilişkisine girecektim, ama hata benimdi, teker şeridin içinde olunca kendimi de şeridimde sanmıştım. Adam da biraz (fazla değil) dışarda dönünce akraba oluyorduk. o sağa kaçtı, ben motoru dikip viraj dışına kaçtım (anlık refleks, bilerek yapılmış bir hareket değil) kurtardık icon_redface.gif Limitte girmiş olsaydım viraja motoru oyle diktikten sonra toparlayamaz dışarı uçardım. Yada karşıdan gelen senin Doblo gibi şerit tecavüzcüsü olsaydı ... icon_rolleyes.gif

Neyse, geçmiş olsun.

Selamlar,
rookie
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
biker_tr
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 315
Nerden: İzmir

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 11:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Memet demiş ki:
biker_tr demiş ki:

En güvenli ve doğru çizgi, hem sağ hemde sol viraj alırken kendi şeridimizde olmak ve mümkün olduğunca 90 Derece çizmektir..


.........Beni rahatsiz eden sey ornegin saga viraj var onumuzde 90 derece saga donuyor. Seridimizin en solundan viraj cikisini gorene kadar devam edecegiz. Viraj cikisini gormedigimiz icin virajin disinda seyrediyoruz. Bu anda yolu ortalamis bir araba ile karsilasilabilir mi? bu nasil engellenebilir. "Ulan surdan bi araba cikar mi onumuze" dusuncesi stres yapiyo bende...


Şeridimizin en solunda olduğumuz için, viraj çıkışını görünceye kadar ileriye BAKARAK devam ederken, araç varsa, zaten önceden görmüş ve görülmüş oluyorsun..O anda hızı dahada düşürüp daha içeri girmek için ( Motor dik konumda ve henüz yatırmamış olduğun için herşey serbest, fren vs..risk yok yani icon_wink.gif ) zaten zamanın oluyor...Zaman içinde zaten hepsine alışıyorsun, Yusuf sadece uzaktan hüzünle seni seyrediyor icon_smile.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Memet
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 10, 2004
Mesajlar: 324

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 11:26 am    Mesaj konusu: Re: Kaza raporu yazicaktim az daha! Alıntıyla Cevap Ver

Turkuoise demiş ki:
Hanımlardan habersiz isler yapilirsa basimiza her türlü sey(Nazar, büyü...) gelebilir. Yola bunu bilerek çikmak gerekli. icon_wink.gif

Yaw, hanim sehir disindaydi ama haberi vardi. Hatta yolun cok virajli oldugunu bildiginden bi parca endiseliydi. Ama dedigin gibi komutandan habersiz oyle alip basini gitmek olmaz, tas olur adam icon_biggrin.gif

Boran demiş ki:
Hocam c.tesi gunu bende agvaya gittim yolda ben agvaya dogru giderken donen siyah bir chopper vardi selamlastik yoksa o senmiydin?

Benimdir, gumus gri kask, ceket, yan cantalarim da vardi.. Senin de dizliklerin vardi galiba?.. Donuste bi sur motora selam verdim karistiriyo olabilirim Ama olaydan once mi sonra mi selamlastik hatirlamiyorum. Yusuf'u da benle gormussen muhtemelen olaydan sonra selamlasmisizdir icon_biggrin.gif

rookie demiş ki:
hata benimdi, teker şeridin içinde olunca kendimi de şeridimde sanmıştım.

Bu da kolayca yapilabilecek bi kaza tipi. DD'nin ders notlarinda bahsediliyodu icon_lol.gif
_________________
05' FZ6 Fazer
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Boran
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 371

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 11:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dizlikler okadar dikkat cekiyormu ya icon_smile.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
Memet
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 10, 2004
Mesajlar: 324

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 11:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biker_tr demiş ki:

Şeridimizin en solunda olduğumuz için, viraj çıkışını görünceye kadar ileriye BAKARAK devam ederken, araç varsa, zaten önceden görmüş ve görülmüş oluyorsun..O anda hızı dahada düşürüp daha içeri girmek için ( Motor dik konumda ve henüz yatırmamış olduğun için herşey serbest, fren vs..risk yok yani icon_wink.gif ) zaten zamanın oluyor.. icon_smile.gif


Her zaman seridin disinda kalip virajin icini kollamak lazim yani... Ben bu olaydan sonra gorceli olarak daha yavas bi hizla, -dogru olmadigini bile bile- seridin ortasindan gittim... Yorumlar icin tesekkurler icon_smile.gif

Boran demiş ki:
Dizlikler okadar dikkat cekiyormu ya

Dizlikler dikkat cekmiyo ama kot pantolon uzerine giyince farkediliyo..
_________________
05' FZ6 Fazer
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
nwanda
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 06, 2003
Mesajlar: 749
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2004 12:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ağva yolu yeniler için zor bir yol. Boşuna Ağva'ya gittikten sonra sürüşüm tamamen değişti demiyorlar. Ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun.

erkan
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
ARAL
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 402
Nerden: ISTANBUL

MesajTarih: Sal Ağu 24, 2004 2:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu tür yusuf ziyaretleri malesef Ağva yolunda sıkça rastlanır, özellikle otobüs ve kamyonlar şerit ihlali konusunda bir numaralar ama yapacak bir şey yok, yol dar araç geniş, ister istemez şerit ihlali yapılıyor. Biker_tr gayet güzel açıklamış viraj çizgisi takibini, ve görüşün nasıl olması gerektiğini,burada bir önemli noktada asla panik durumunda frenlere asılmamak icon_exclaim.gif virajda yapılacak en son şeydir, gazı kesin, motoru countersteering ile yatırın, tehlike geçer geçmezde açın gazı, mübarek yattığı gibi doğrulup yoluna devam ediyor. icon_wink.gif
_________________
ARAL
C.ARMAGAN ALBAYRAK
ISTANBUL
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BachJan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 276
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Cum Ağu 27, 2004 9:16 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam,
Tehlikesiz bir şekilde viraj çalışmak için aslında İstanbuldaki en uygun yer Maslak'dan Zekeriyaköy'e dönen yol. Maslak'dan Tarabya'ya doğru giderken Parkormanı geçtikten sonraki 2. ışıkdan sağa giriyorsunuz. Yol kalitesi çok iyi virajlar geniş ve çıkışlarını rahat görebiliyorsunuz fakat şu sıralar Sarıyer'deki yol yapım çalışması tüm Sarıyer yolunu kapattığı için tüm araalar tarif ettiğim rotayı takip ediyor, bu nedenle çok kalabalık. Yinede şile Ağva yapmadan önce denemekte çok fayada var.

Ayrıca Sabah erken Ağva'ya gittiyseniz muhtemelen yol kalabalık değildir ama dönüşte yukarıda anlatılan durumlarla karşılaşmak çok muhtemel. Bunu engellemek için Ağva'dan Kandıray gidip ordan güneye doğru inerek otobana çıkmak ve otobandan dönmek. Ağva Kandıra arasıda oldukça zevkli ve boş bir yol.
_________________
Murat YERDEKALMAZER
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
fedaykin
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 26, 2004
Mesajlar: 177
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Çrş Eyl 08, 2004 12:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3 kez ağva'ya gittim bir kez de Kandıra üzerinden Adapazarına ve hala zevkleri damağımda icon_smile.gif Hanımdan izin alabilirsem icon_razz.gif bu haftasonu da bir gün gitmek istiyorum. Kesin gidecek olanlar yeni bir konu açsa da benimde iş kesinleşirse bende bende diye mesaj atsam icon_smile.gif
_________________
Bülent AYTEKİN

Honda CBX 250 Twister
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Surus Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt