Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Arkadaşlar herkese selamlar amortisör körüklerim yırtılmanın ötesine geçti çok çirkin olmaya başladı.Orjinal fiyatı 190tl(çift) daha uyguna bulunma imkanı varmı yansayi vs. gibi.YArdım lutfen.
bir dönem Kadiköy'deki motor malzemeleri satan dükkanlardan birinden bir çift almiştim (yalnız orada bulabilmiştim). Rengi pembe idi ama olsun, bir süre sonra güneş ve çamur rengini daha sert bir görünüme getirmişti.
Tavsiyem, takılacağı çapın ölçüsünü beraberinde götürmek (örnegin kağıt sarıp gerçek çapı işaretleyip, kağıt ölçüyle beraber gitmek gibi), çünkü bu aletler çok esnek değil. Benim aldiğim dar çaplı çıkmıştı. Yırtmadan çapı genişletmek için ızdırap çekmiştim. İkincisi de Sirkeci ve Kadıköy'deki motor malzemecilerini gezip ilk bulduğunuz münasip körüğü almak ve daha iyisi veya hesaplısı var mı diye aramayı kısa kesmek. Zaten bir süre sonra parçalanıp, gidiyorlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız