Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 339 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - PIAGGIO BEVERLY 125, 2004 hakkinda yardim.
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

PIAGGIO BEVERLY 125, 2004 hakkinda yardim.

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Levcho
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Feb 05, 2007
Mesajlar: 35
Nerden: İstanbul / Çanakkale

MesajTarih: Çrş Arl 28, 2011 12:49 am    Mesaj konusu: PIAGGIO BEVERLY 125, 2004 hakkinda yardim. Alıntıyla Cevap Ver

Oncelikle herkeze merhabalar, ortalama 1.5 senedir Londra da ikamet etmekteyim ve burada da beni ise, okul goturcek hafta sonlarida gezdirecek bi motosiklet ariyordum uzun zamandir. ilk once 600 cc lerle basladim sonra 250 cc ondan sonra 125 cc kadar dustu hedefim cunku burada turk ehliyetimi 1 seneden sonra kullanamdigimi ogrendim ustune 600 cc kullanabilmeme icinde 2 sene boyunca 125 cc nin uzerine cikmamiyormusum (7 senedir ehliyetim 50.000-60.000 km arasida surus deneyimim var bu arada). Yani ben basvuraya gittigimde bana oyle dediler. neyse konuya geri donelim. 125 siniri oluncada ilk once aklima YBR geldi ki buradaki satis fiyati 2300 Poun civarinda, onuda es gecinde hedefi scooter lara kaydiridim burada Vespa ve Piaggio bollugu var desem yalan olmaz. once herkez bu tarz motosikleri alip 2 sene geciriyor sonrada ehliyetin sinifi degisitirip daha buyuk cc li motosiklete geciyorlar. bu yuzden de 2. el italyan piyasasi burada bana gore oldukca uygun. Son 1 aydir hergun ilanlari takip ediyorum ve 2-3 motosiklet arasinda aratirma yapiyorum Vespa 125 cc (herhangi bi modeli) Piaggio Fly 125 cc (vespa ile ayni motoru kullaniyormus) vede Piaggio Liberty 125cc. Dun itibari ile soyle bi ilan buldum linkini de ekliyorum buraya.

http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/piaggio-beverly-125-2004-1-owner-only-10200miles-silver-history-new-mot-12m-tax/93628863

motosiklet gercekten guzel gozukuyor ama herhangi bi kronik arizasi varmidir parcalari diger modellere gore daha mi tuzludur hic bi fikrim yok. uzun sure ybr 125 , bcf 150 ve ER 500 kullandim onlardan biri olsa illaki biseyler soylerim ama bu scooter konusunda 10 ustunden 0 im anlicaginiz. Sizden ricam daha once bu motosikleti kullan var mi? varsa bana bilgi yada motosiklet hakkinda bilgisi olan kimse varsa ve bana yardimci olabilirse cok minnettar kalirim fiyat olarak iyi oldugu icin kacirmak istemiyorum pek aleti. umarim bu uzun yazi ile kafanizi sisir memisimdir. Herkeze simdiden cok tessekkurler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
newlight
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: May 24, 2008
Mesajlar: 61
Nerden: İzmir

MesajTarih: Çrş Arl 28, 2011 9:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar.

Motorun parça fiyatı konusunda belirttiğiniz diğerlerinden çokça bir farkı yok. Oradaki kullanım oranına göre de muhtemelen uygundur.

Sadece şu dikkatimi çekti, motor yaklaşık 16000 km'de. 16000 km bu sınıflar için ağır bakım demek. (varyatör kayışı, lastik vs.) Dolayısıyla bu bakımları yakın zamanda yapılmadıysa alım sonrası bakımı tuzlu olabilir.

Onun dışında da zaten çok fazla parça vs. ile işiniz olmayacaktır. Dediğim gibi asıl önemli olan varyatör kayışı vs. ne zaman değişti vs. vs.
_________________
Varlık yokluk derdini şu kafandan sil
Bırak densiz işleri de kendini bil
Gerin şöyle bir güzel, oh derin nefes al
kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Levcho
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Feb 05, 2007
Mesajlar: 35
Nerden: İstanbul / Çanakkale

MesajTarih: Çrş Oca 04, 2012 2:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bilgiler icin cok tesekkur ederim. Aslinda sifir bi piaggio fly yada liberty 125 2100-2200 pound arasinda ve 24 ay taksilte alma imkani var. Soyleki piaggio Liberty 125, 2200 pound ve 2 yillik kredi ile 10 pesin ayda 93 poundla alina biliyor. Kafamida bu kurcaliyor ayda 100 pound verip sifir bi alet almak ustune 2 sene garantiden yararlanmak var diger yanadn da hic kendimi baglamiyayim alayim bi 2. el markasi iyi bisel kullanayim sonra canim sikinca satayim. Hala terreddutteyim aslinda bahsettigim Beverly 125 in selesi buyuk ve konforlu ozellikle 2 kisi icin digerlerinin normal sayilir.

http://www.piaggiocentre.co.uk/fly-125/

http://www.piaggiocentre.co.uk/liberty-125/

iki motosiklet arasindada teker boyutlari arasinda fark var motorlar ayni diye biliyorum. Buyuk tekerlek ile ufak arasinda ne gibi farklar vardir cok bi bilgim yok. sadece buyuk lastikli motorsikletlerin cukurlardan daha rahat gectigini biliyorum ok kadar.
Sevgili ailerim ve arkadaslarim sizlerinde fikirlenirini alma sansim olabilirse bu konuda cok minnettar olurum. simdiden tesekkurler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt