Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Yok yok bende bir şey yok. Zaten ben düşmedim motor düştü, ben atladım motorun üzerinden o sürüklenerek ben de yanında koşarak 5-6 metre devam ettik.Sonra ikimizde durduk. Ahmet abicim yukarıda anlatmıştım ben bunu ve sen de geçmiş olsun dileklerini iletmiştin zaten. Aitho ve Tamer abi teşekkür ederim.
Yahu benim çok ilginç ve de bir o kadar komik bir düşme hikayem vardı motordan. Artçıydım o zaman gerçi tam olarak düştüm kardeş hattı hikayesi olarak sayılır mı bilemeyeceğim. Neyse velhasıl-ı kelam; 5 yaş civarlarındayım, mahallede bir abimizin mopedi var mobiletti sanırım, aldı beni arkasına ara sokaklarda geziyoruz, birden önüne bir arkadaşı çıkıp bööh diye bağırınca korktu bizim sivri yatırdı motoru. Nasıl olduğunu tam hatırlamamakla beraber 20'li yaşlara kadar sol baldırımda silindirin soğutma peteklerinin yanık izi olduğunu iyi biliyorum
O yaşlarda böyle acılı bir kaza geçirince aslında benim motora binmem hatta binmek değil hastası olmam pek normal sayılmaz ama olmuş artık bir kere, öyle ya da böyle aranızdayım
Binici olarak baya hikaye var da daha sonra anlatırım, jawa 250 ceylanımın zincirinin atıp arka lastiği kilitlemesi, mz301 ile arabaya kapı-çamurluk bağlantısından yandan girip üstünden fırlamam, iftara yetişecem diye gazlarken iki arabanın arasında sıkışıp yere yapışmam, ışıkların kırmızı yandığını görmeyip mecburi lowsiding yapıp yerle yeksan olmam.? Anaa ben baya vukuatlı çıktım yahu, sus sus, rezil olacaz ikiteker alemine _________________ '03 BMW R1150R
'02 Suzuki GSX 750 F
'04 Kawasaki KLE 500
'06 Zealsun ZS200GS
0 Rh (+)
O da birşey değil de adım Apaçi'ye çıkacak yakında korkarım, toplantılarda falan kel kafalı bıyıklı bireyler tarafından hafiften dillendirilmekte üstelik, kulis yapılıyor.
Orhan abi mi.? yok canım nereden çıktı _________________ '03 BMW R1150R
'02 Suzuki GSX 750 F
'04 Kawasaki KLE 500
'06 Zealsun ZS200GS
0 Rh (+)
ilk motorum, sene???.... geçen sene:)
neyse 2 aylık bir araştırma kask-koruma alışverişinden sonra iş yerimin arka kısmına sahibinden.com dan araşıp motorunu beğendiğim adam geldi. evrak alışverişi, noter tastiği vs vs öğle tatilinde tamamlandı. ofiste elimde kaskla mesainin dolmasını bekliyorum...motoru sadece üzerine binip sesini dinlemişliği var.
mesai bitti, motorun üzerine binidi... yüksek kaldırımdan inmek için 15mt garaj girişine kadar gidildi ve tam o esnada nasıl oldu bilmiyorum dönerken yan yatıp düştüm.
eve kadar motor kullanıp bir hasar var mı diye baktım arka sinyali kırmışım. "nazarıdır" dedim kelepçeyle tutturup siyah bantla kapattım. hala da öyle... _________________ Olcay
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız