Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Sal Oca 20, 2009 9:00 pm Mesaj konusu: Forumla ilgili önemli bir sorun yaşıyorum.
Foruma ve hatta siteye kullanıcı adımla girmediğim zaman forumu ve siteyi çok rahat dolaşabiliyorum. Site içinde rahatça geziyorum forumda konular içinde rahatça dolaşıyorum ve konuları rahatça okuyabiliyorum.
Şimdi diyeceksiniz ki bilgisayarında virus, trojen v.s. şeyler vardır tarat formatla filan. Ama yok. Şöyleki başta da bahsettiğim gibi kullanıcı adımla girmediğim zaman hiç sorun yaşamadan forumu gezebiliyorum. Ayrıca arkadaşım kendi şifresi ile girdiğinde sorunsuz girebiliyor. Hadi çerezler ile ilgili sorun var dediniz. Malesef o da değil çünkü bunu sadece bir bilgisayarda yaşamıyorum. birbirinden farklı ortamlarda birbirinden farklı tam 4 bilgisayar ile denedim sonuç hep aynı oldu. O bilgisayarlarda da yine o siteye yönlendirme yaptı.
Yani anlaşılacağı gibi sorun benim hesabımla ilgili bir sorun. Bu arada ben hesabımla ilgili hiçbir değişiklik filan da yapmış değilim.
Admin arkadaşlarımdan rica ediyorum lütfen bu derdime bir çare bulun. Yoksa çok sevdiğim forumumdan ve arkadaşlarımdan ayrı kalıyorum. İsteyen yönetici arkadaşa şifremi verebilirim denemesi için. Lütfen beni bu durumdan kurtarın. _________________ Yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim Öfkem yaşayamadıklarıma...
belki inanmayacaksınız ama tema değiştirmeyi denedim ve sorun kendiliğinden halloldu. NukeNews teması seçiliymiş bende ( Ben seçmemiştim valla ) İkiteker temasını seçince sorun kalmadı. Tekrar NukeNews temasını seçtim ve yine yönlendirdi.
Eğer benim gibi sorun yaşayanlar varsa temayı değiştirsinler yeter.
Başınızı ağrıttım ama bu sorunu yaşayan başkalarına da bu sayede yol göstermiş oldum.
Bence o temayı admin arkadaşlar silsin hiç böyle bir sorun olmasın bir daha.
Herkese keyifli geceler. _________________ Yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim Öfkem yaşayamadıklarıma...
Öncelikle çok çok teşekkür ediyorum, zira vermiş olduğunuz ipucu olmasa saatler sürecek bir temizlik trojan spy vs. vs. araştırmalara girecektim.
Bir haftaya yakındır kime sorsam dervişin fikri neyse zikri o olur
yok bilgisayarın bile biliyo seni ona göre yönlendiriyor diyerek makara yapıyorlardı.
ie, firefox, opera, chrome aynı şeyi yapıyordu, onlara keza pardus linux altından da bağlanamıyordum ki bu da sistemimde bir hata olmadığının ispatıydı.
Aynı sorunu yaşayan ya da yaşaması olası kullanıcılar için konuyu güncellemekte fayda görüyorum.
Benle makara yapan dostlara da ayrıca hesabı sorulacaktır _________________ '03 BMW R1150R
'02 Suzuki GSX 750 F
'04 Kawasaki KLE 500
'06 Zealsun ZS200GS
0 Rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız