Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
raquiem Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Ksm 21, 2006 10:36 pm Mesaj konusu: ÇEŞMEDEN |
|
|
MERHABA HERKESE....
arkdaşım hande sayesinde çok tatlı ikiteker ekibiyle tanıştım herkese selamlar gökhan abi mine abla ferhat murat ufkun en kısa zamanda sizi görmek isterim yine ve çeşmeye beklerim mutlaka :) |
|
Başa dön |
|
|
persephone Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 21, 2006 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili artçım ve 15 yıllık dostum...hoşgeldin aramıza seninle uzun zamandır süren dostluğumuz buradada ayrı bir tat kazanacak..seninle yıllarca dağ bisikletlerimizle ne yollar eskittik...sıra motora gldi...biz hep burdayız...seni görmeye geleceğiz.sen de gel ama..kendine iyi bak dostum _________________ yapılacak işlerim,gezilecek yerlerim var...
TT 600 E |
|
Başa dön |
|
|
joker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 21, 2006 11:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
handenin sevgili artcısı nasılsın bakayım sendemi motorcu olcan yoksa...
hosgeldin gorusemedik ama bir dahaki sefere artık _________________ Timur Turan
süper tenere
www.enduro.forumsclub.com |
|
Başa dön |
|
|
raquiem Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Ksm 21, 2006 11:04 pm Mesaj konusu: ooo kim var |
|
|
timur merhaba bilmem geldim öyle çok eğlenceli geçti bakalım zaman ne gösterir olurum belkide görüşürüz kendine ii bak timur |
|
Başa dön |
|
|
ferr Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 20, 2006 Mesajlar: 222 Nerden: İstanbul/Göztepe
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
işte şimdi kadro tamamlandı esra aramıza daha önce hoşgelmiştin zaten ama resmi olarak tekrar hoşgeldin...sen merak etme çeşme'ye mutlaka yolumuz düşecek..ama seninde ist'e herzaman yolun düşsün..seni bulmamızla kaybetmemiz bir oldu,daha uzun süreler birarada olmak dileğiyle.. _________________ Ferhat Yılmaz
A+
Zephyros
ferrorist@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 6:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Esra hosgeldin aramiza, kayitlardaki bilgilerin de isminle esdeger ESRArengiz olmus... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
Julius Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 18, 2006 Mesajlar: 1998 Nerden: Şişli / Istanbul
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 7:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Esra, gitmekle hata etmiştin zaten, "hoş gelmekle" bir doğru bir yanlışı götürdü...
sabah sabah saçma bir karşılama oldu... _________________ Brh+ Taxi Binicisi
|
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 8:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Esra,
Hoşgeldin aramıza...
Selamlar Çeşme'ye |
|
Başa dön |
|
|
raquiem Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 10:13 am Mesaj konusu: ikiteker yazın sörf yapmaya gelsin:) |
|
|
:oops: [b]teşekkur ederim gerçekten çok sıcak ortamla karşılaştım esrarengiz olmama gelince o bilerek değil sadece sitenin işleyişine alışamadım resmimi bile nasıl koyacağımı bulamadım[/b]
çabuk gitme konusunda sana katılıyorum ama ciddi ağır bir grip geçirdim ufkun bu yüzden umarım kış bitmeden yine karşılaşırız... yazın ben sizi bekliyorum çünkü çalışıyorum karıncayım ben yazın çalışıyorum:) |
|
Başa dön |
|
|
HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye
Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 12:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar..
Ailem Çeşme'de yaşadığından. Yılda 5 kez oraya geliyorum. Bu kurban bayramında da orada olacağım. Babamım siyah Ybr si ile dolaşırken beni görebilirsiniz.
Görüşmek üzere. _________________ Metehan YILMAZ |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 2:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Esra hoşgeldin _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
raquiem Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoşbulduk teşekkur ederim mine abla aranızda bu şekılde olmak gerçekten hoş... bundan sonra burda görüşmek üzere |
|
Başa dön |
|
|
raquiem Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 3:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba metehan.. ben çeşmede doğdum büyüdüm ama senı daha önce görmemişim sanırım..... |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 4:10 pm Mesaj konusu: Re: ikiteker yazın sörf yapmaya gelsin:) |
|
|
raquiem demiş ki: |
teşekkur ederim gerçekten çok sıcak ortamla karşılaştım esrarengiz olmama gelince o bilerek değil sadece sitenin işleyişine alışamadım resmimi bile nasıl koyacağımı bulamadım |
Ben de zaten ortamin daha sıcak olmasi icin minicik bir hatirlatma yapayim demistim, aman lutfen yanlis anlama.
Bu arada Cesmeye yakin olmamiz zebebiyle, bahara dogru o taraflara yapacagimiz bir gezide gorusuruz ve biz de bekleriz tabi. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
murtisi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 8:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Esra nasılsın? İkiteker'e üye olmana sevindim gerçekten. İzmir nasıl? _________________ murtisi68@yahoo.com
Honda CBR 600 RR' 07 (satıldı)
'' GİTMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR '' |
|
Başa dön |
|
|
|