Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
redincolors Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 9:58 am Mesaj konusu: vurdu kaçtı... |
|
|
Selam,
Önümde giden bir minibüs aniden durdu, ben de durdum ama sanırım park etmek için geri vitese takıp üzerime doğru gelmeye başladı ve benim kornama ve hüüooppp'lamama rağmen bana çarparak düşürdü. Sonra minibüsünü az ileri alarak park etti. Kaçmayacağını sandım sonra motoru kaldırmaya çalışıyorken kafayı kaldırıp baktığımda adam gidiyordu ve koşup yakalayamadım ama plakayı aldım. (34 DA 1518) sonrası uzun hikaye trafik iki saatte geldi "adam kaçmış, bizim işimiz değil" dedi. Karakola gittim "Adliye'ye gidip orada şikayetçi olacaksınız" dedi vs... vs... yani o gün ortada kaldım. Hergün aynı yerden geçiyorum bana çarpanı bulucam... ama asıl sormak istediğim adamın kanuni olarak ceza almasını sağlayabilmek amacıyla şikayetçi olmamda fayda var mıdır? Aynı şey başına gelmiş birkaç arkadaşa sordum, takipsizlikle sonuçlanan davalardan bahsettiler ve pek umut vermediler. Başarı ile sonuçlanmış benzer hikayesi olanlar burada paylaşırsa çok sevinirim. _________________ Redincolors |
|
Başa dön |
|
 |
cosmos Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 10:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun. Benzer durumlarla karşılaşan arkadaşlarımız olmuştu. Motoruna ya da sana zarar geldi mi? _________________ Evren-İST
TWI 250
EĞİTİM ŞART  |
|
Başa dön |
|
 |
Abramis Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam;
Oncelikle gecmis olsun. Benim motorla degil ama araba ile basima gelmisti. Adam vurdu ve kacti. Plakayi aldım. Polisler admı kulagindan tutup getirdiler.. Ve problem cozuldu. Bilginiz olsun... |
|
Başa dön |
|
 |
redincolors Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 10:11 am Mesaj konusu: tşk |
|
|
Teşekkürler, bende birşey yok motorun aynası kırıldı ve biraz çizik var o da önemli değil. Adamın kaçması dışında şimdilik bir sorunum yok  _________________ Redincolors |
|
Başa dön |
|
 |
cihansan Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
hey allahım göüzünü sevdimin memleketimin insanları geçmiş olsun kardeş |
|
Başa dön |
|
 |
sed76 Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle geçmiş olsun usta,senin karakol sonrası yaptığın, suç duyurusu. bunun yanın da hasar az da olsa vakit ayırabileceğini düşünüyosan maddi manevi tazminat davası açabilirsin.bana sorsan kesin aç derim,bir daha kimseye vurup kaçmaz o şrfs de. _________________ SEDAT |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Onder arkadasim cok gecmis olsun. Bence bu durumlarda sikayetci olmanin yasal acidan yeterli olmasi gerekir.
O andaki memur ugrasmamak icin bence "ya tutarsa" diyerek sansini denemis. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
ykaraoglu Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2006 Mesajlar: 410 Nerden: Tekirdag/İstanbul
|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Adamın kaçması aptallık.
Zaten maddihasar olmuş trafik sigortası karşılardı.Kaçması cahillik ve terbiyesizlikten başka bir şey değil.Ne yazıkki böylesine kendini düşünen bir toplum olduk.
Şikayetçi olun, şahit bulun yinede sonuç olarak trafik cesası alırsınız ikinizde ve münübüsün trafik sigortası zararınızı karşılar ama büyük ihtimal yoktur. _________________ BMW R 1200GS |
|
Başa dön |
|
 |
sedgun Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
GEÇMİŞ OLSUN, VATANDAŞI BULMAK İSTERSEN BEYKOZ TRAFİK ŞUBEYE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ ARAÇ ORAYA KAYITLI... GEÇMİŞ OLSUN
MERCEDES-BENZ MARKA
2006 MODEL
BEYAZ BİR OTOBÜS |
|
Başa dön |
|
 |
euclid Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 10:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun.
Benim arkadasşımın arkadasından ogrendigim bir sey vardı da bunu paylaşmak istedim konu açılmışken. Vurup kaçıyorlar buna, önce gidip hastaneden alkol muayenesi yaptırıyor sonra karakola bu raporuyla gidiyor. Bu ilgimi çektiği için aklımda sadece bu kalmış. Ama sonraki aşamayı unuttum
Gerekli bir şey yaptığını düşündüğüm için, Allah korusun, ama eğer karşılaşırsanız vurulup kaçmayla diye yazmak istedim. _________________ Hayat dikkat ister. |
|
Başa dön |
|
 |
turist Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Ksm 14, 2006 7:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence hiç uğraşma,adamın adresini bul ve bir gece dört lastiği birden,
Bismilahirrahmanirrahim |
|
Başa dön |
|
 |
mikrop Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Ksm 14, 2006 7:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu durum aslında en çok bizlerin başına geliyor, aradan geçerken ayna kırılıyor yada ters dönüyor her seferinde durup ya özür diliyoruz yada bi şekilde anlaşıyoruz ama kaçmak neden? İşte en sinir bozucu olan da bu aslında durup belki bi özür dilese hiç bu olaylar büyümeyecek kimseyi uğraştırmayacak.  |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Ksm 14, 2006 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Aracin Emniyet Md'lugundeki kaydi da asagidaki gibi.
-----------------------------------------------------------
Araç Bilgileri
Marka : Mercedes-Benz
Model : 2006
Sahip Belge Tarihi : 05.08.2005
Tescil Birimi : Kadikoy
Renk1 : Beyaz
Renk2
Cinsi : Otobüs
Çalıntı mı : Hayir
Tahdit : REHİNLİ (R)(1)
Tahdit Koyan : AKBANK T.A.Ş. BOSTANCI ŞB DEN
Tahdit Tarihi : 05/08/2005 _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
inspector Yeni Kullanici

|
Tarih: Sal Ksm 14, 2006 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
olay yerinde polise tutanak tutturdun mu?
bu çok önemli. ilerde hakkını aramak için her türlü başvurunda sana sorulacak ilk şey budur. tutturmadıysan kanunen yapabileceğin fazla bişey olduğunu sanmıyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
zeytin1977 Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Ksm 14, 2006 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun arkadaşım. Bunun gibi birkaç hadise geçti başımdan. Plakasını aldığım minübüsü, tanıdığım bir polis arkadaşımla beraber yetkili merciye şikayetimle taşıdım gerekeni yapıyorlar merak etme. Yeter ki sana bişey olmasın. Bu minübüscüleri ne yapmak lazım artık bilmiyorum yani Ben ZWR olup geceleri birer ikişer halletmeye karar verdim. ( Z zoro W women R rider ) Adamlarda tuhaf bir karakter var. Hepsi de aynı. Benim zeytin'dede onlardan kalma bir iz var
Tekrar tekrar geçmiş olsun. _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
 |
|