Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
coskuno Katilimci Uye

|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 2:16 pm Mesaj konusu: YBR 125 ile dunya turu - TURKIYE'de yardim ihtiyaci |
|
|
Selamlar,
Arjantin'den Gustavo, Yamaha YBR 125'i ile dunya turuna cikmisti. Hatirlayanlar vardir.
4-5 aydir kisa kisa yazisiyoruz ve programini takip ediyorum.
Avrupa'ya gecisinde arkadasi Elke de ona kendi motoruyla -yine bir YBR 125 ile- katildi ve bir kac aya kadar Turkiye'ye varacaklar.
Turkiye'den de gececekler. Ozellikle Istanbul ve Ankara'da destege ve kalacak yere ihtiyaclari olabilir.
Gustavo 31 yasinda kocaman bir adam ve bilgisayar programcisi; ingilizce ve ispanyolca konusabiliyor.
Elke 29 yasinda insaat muhendisi bir bayan; almanca, ingilizce ve ispanyolca konusabiliyor.
Onlara kalacak yer saglayabilecek Istanbul'lu ve Ankara'lilara ihtiyac var.
Ben isim dolayisiyla Ankara disinda olmazsam; mutlaka misafir etmek istiyorum. Yine de Ankara'da yardima ihtiyaclari olabilir.
iletisim bilgileri:
Gustavo & Elke
http://www.tavooo.com
gstvoo@gmail.com
Ispanyol mobil telefonlari: (0034).664.256.956
Not: Henuz kesin gelis tarihleri belli degil, tahminimce Mayis sonunu gecer. _________________ Coşkun
XT660R 2005
Ankara |
|
Başa dön |
|
 |
sarpmurat Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 8:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
cep telefonuna 1 davet mesajı attım eşim ile ağırlamaktan ve istanbul da rehberlik yapmaktan büyük mutluluk duyarız. dilerim kazasız belasız ulaşırlar
ankara ya kadar eskortluk da yapabilirim:) ankara da emaneti teslim ederim  |
|
Başa dön |
|
 |
CEKUU Tecrubeli Uye

Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 470 Nerden: Istanbul/Nisantasi
|
Tarih: Cmt Nis 29, 2006 3:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kalacak yer konusunda yardimci olamam ama teknik konuda ihtiyaclari olursa onlari cok iyi bir ustaya yonlendirebilirim. Ankara'da Metin usta YBR'lerden oldukca iyi anlar. _________________ FULL GIROSS TEAM |
|
Başa dön |
|
 |
coskuno Katilimci Uye

|
Tarih: Sal May 02, 2006 5:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Gunaydin
Sarpmurat ilgin icin tesekkur ederim; Gustavo biraz gec de olsa cevap veren birisi (taniyabildigim kadariyla ) Eger telefonu bir yerde unutmadiysa cevap atacaktir.
Cekuu, belki bir problemi olmasa bile Gustavo ile Elke'yi MEtin Usta'yla tanistirmak guzel olacaktir. Dusunuyorum da taaa ARjantin'den gelen bir misafir herkesin yuzunu guldurur ve insanlara cesaret verir. Bildigim kadariyla bayaa bir YBR surucusu Metin Usta'ya gidiyor. _________________ Coşkun
XT660R 2005
Ankara |
|
Başa dön |
|
 |
CEKUU Tecrubeli Uye

Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 470 Nerden: Istanbul/Nisantasi
|
Tarih: Cmt May 06, 2006 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tamamdir abi senlede temasta olalim alalim misafirlerimizi goturelim Metin ustaya dedigin gibi YBR ile dunya turu yapan birisiyle tanismak isteyecektir Metin Usta. _________________ FULL GIROSS TEAM |
|
Başa dön |
|
 |
Teoman Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt May 06, 2006 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Debriyaj balatası yakıp yolda kalan bir ybr 'yi yoğurt kabı ile yürütmüş adamdır ,çok iyi ustadır kendisi.Bence de tanıştıralım. _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
beyazs Yeni Kullanici

|
Tarih: Sal Hzr 20, 2006 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ihtiyaclarini bu adreste belirtmisler. Turkiye'ye geldiklerinde kendilerine 1 depo full benzin ve motor yagi benden...
http://www.tavooo.com/eng/darunamano-equip.htm
The motorcycles need:
* Gasoline: With a tank of gasoline (12 lts) we cover 350 km! Gasoline is gold for us, since it brings us nearer to our objective. Sponsor a tank of gasoline
* Tires: We have already used 10 tires in the course of the voyage. They are the shoes of our machines, they wear out along the way... Sponsor a tire
* Oil: With only one liter of oil (which is what the motorcycles need) we cover 2000 kms. We have already changed the oil 31 times.
Sponsor one liter of oil
* Spare parts: At the moment La Garota needs a changs of piston rings. We have the spare parts but not the labour. Sponsor the change of piston rings
* Garage: We always need to fix or improve something or other about the motorcycles or the equipment. Should you dispose of a garage/workshop or tools, they will always be welcome! Sponsor a day in a garage
The pilots need:
* Medical / dental attention: As we are away from home for so long, we cannot have the regular check-ups. If you are a doctor or dentist, or know somebody who is, it would be essential for us to have a consultation.
Sponsor a medical / dentist consultation
* Accomodation: a bed, a sofa, a place to put our mats or our tent would be very welcome!
Offer a night of accomodation
* Acceso a Internet: If you dispose of an internet conection that we could use for a couple of hours, we would be happy! Internet is our number one travel tool.
Offer Internet access |
|
Başa dön |
|
 |
salcha Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Hzr 20, 2006 2:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
muhtesem bir olay bu, haberdar olduguma çok sevindim. tesekkurler coskuno. _________________ M. Ebru DİKMEN
Piaggio Liberty 200
...Life is just what happens to you,
While you are busy making other plans... |
|
Başa dön |
|
 |
beyazs Yeni Kullanici

|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 5:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar,
Gustavo Turkiye'ye girmis gorunuyor. Konu ile ilgili bilgisi olan var mi? Nerdedir, toplu surus yapacagiz mi vs.
 |
|
Başa dön |
|
 |
matemmatik Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye

Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli
|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 8:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Başlık bilgileri :
Tarih: Cum Nis 28, 2006 4:16 pm Mesaj konusu: YBR 125 ile dunya turu - TURKIYE'de yardim ihtiyaci
Başlık 2 SENE öncesine ait. _________________ Metehan YILMAZ |
|
Başa dön |
|
 |
Beau_Ra Tecrubeli Uye

Kayıt: Jan 03, 2008 Mesajlar: 169 Nerden: Kalkan/Kaş/ANTALYA
|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
beyazs demiş ki: |
Arkadaslar,
Gustavo Turkiye'ye girmis gorunuyor. Konu ile ilgili bilgisi olan var mi? Nerdedir, toplu surus yapacagiz mi vs.
 |
Superevariders'ın salı günü ( 03.06.08 ) toplantısına konuk olacaklardı (gustavo ve kız arkadaşı) . Sonrasını bilmiyorum. Detayları sanırım ilgili grubun forumunda vardır. _________________
To live is to die... |
|
Başa dön |
|
 |
Cloud Tecrubeli Uye

![]()
Kayıt: Sep 16, 2006 Mesajlar: 558 Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi
|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 6:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet supereva'nın toplantısındaydılar, ben o akşam kendileriylye buluştum, ikisi de inanılmaz alçakgönüllü ve tatlı insanlar. 10 gün kadar İstanbul'dalar, sonra yanılmıyorsam Kapadokya'ya gidecekler. Kendilerini www.turkbikers.com grubu ağırlıyor. Onlarla iletişim için bu siteden ya da www.re-moto.com'dan iletişime geçebilirsiniz.
Ben de kalacak yer sağlayabileceğimi yazmıştım ama sanırım bu konuda şimdilik sorunları yok, daha ziyade sitelerinden CD satarak v.d. yollarla nakit yardım kabul ediyorlar. Ama İstanbul dışındaki rotalarda mutlaka kalacak yer sağlayacak insanlara ihtiyaçları olacaktır. _________________ Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene! |
|
Başa dön |
|
 |
|