Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
steppenwolf Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Mar 04, 2006 11:50 am Mesaj konusu: Discovery Channel'da Motosiklet Programı |
|
|
Discovery Channel'da galiba saat 12:50 gibi Orange County Chopper Club atölyesinde custom bir yarış motosikletinin yapılışının hikayesi başladı. Çok hoş bir programdı. Yapılan motosiklete NAPA Motosikleti adını verdiler.
Hala seyrediyorum. Umarım bu program devam eder. _________________ O iyi insanlar o güzel atlara bindiler, çektiler gittiler |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cmt Mar 04, 2006 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Galip beycigim, bu program uzun zamandan beri var ve zaman zaman da tekrarini da veriyor. Dolayisiyla kacirinca pek bir guzel geliyor tekrari.
Mamafih ben pek seyredecek baska birsey bulamazsam, bu programin tekrarini seyretmeyi seviyorum.  _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
Jetix Tecrubeli Uye

Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 148 Nerden: İstanbul / Avrupa
|
Tarih: Pzr Mar 05, 2006 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet Ahmet abinin de dediği gibi bayagı uzun süredir var...ben hasta oluyorum bu programa hele o baba ve oglun atışmalarını izlemek cok eglenceli..Baba tam benim babam ne yapsan yaranamazsın..........  _________________ Hakan GÜRSU
www.scooturk.net |
|
Başa dön |
|
 |
heavyarcher Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pzr Mar 05, 2006 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
discovery de çok güzel programlar oluyor.benim favorim ise Mark evans ın yer aldığı programlar.
mesela baştan parçaları birleştirip chopper yada yarış motoru yapmıştı.hatta helikopter bile yapmıştı.zevkli programlar yapıyor.gayet de bilgilendiriyor küçük ipuçları veriyor.
bir discovery nin sitesinde bir motosiklet sayfası var link te ,ingilizcesi olanlar açok hoş bir kaynak
http://www.discoverytv.com/motorbikes/_home/index.shtml |
|
Başa dön |
|
 |
-sinan- Yeni Kullanici

|
Tarih: Pzr Mar 05, 2006 11:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Mark Evans'ın programı da harika birşey.Hatta izleyenler bilir;bir ara eski bir Triumph alıp toplamıştı.Süper bir makine olmuştu.
Bunun yanında American HotRod u izlemenizi tavsiye ederim.Ünlü hot rod yapımcısı Boyd Coddington'un atölyesinde çekim yapıyorlar.Çok eğlenceli bir program. |
|
Başa dön |
|
 |
serkand Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pzr Mar 05, 2006 1:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mark Evans'ın programlarının DVD'lerini, serinin yapımcısı olan i2i television firmasının webstore'undan edinebilirsiniz. Linki aşağıda
http://www.i2itelevision.com/video_store.php
"A ... is born" şeklinde otomobil, motosiklet ve hatta helikopter yapımından oluşan bir seri. 3 DVD'lik motosiklet paketi yada 10 DVD'lik tüm seri paketi de var gördüğüm kadarı ile.
Seyrederken çok keyif aldığım bir program benim de.
Sevgiler. _________________ Serkan Dilver
532 4336965
---------------------------------------------------
"Hızlı gidip birini değil, yavaş gidip hepsini..." |
|
Başa dön |
|
 |
steppenwolf Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Mar 06, 2006 11:26 am Mesaj konusu: Discovery Channel'da Motosiklet Programı |
|
|
Sevgili Ahmet Bey,
Benim gibi kötü bir TV izleyicisinden de bundan fazlası çıkmazdı her halde.
Programı bir arkadaşımın telefonla uyarması üzerine izlemek için TV yi açtığımda Discovery'nin ayarının bile bozulduğunu görüp yeniden ayarladım.
Ne bileyim herkesin izlediği bir program olduğunu. Yeni bir keşif gibi hemen siteye yazayım dedim.
Herkese kazasız ve keyifli sürüşler. _________________ O iyi insanlar o güzel atlara bindiler, çektiler gittiler |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Mar 06, 2006 12:44 pm Mesaj konusu: Re: Discovery Channel'da Motosiklet Programı |
|
|
steppenwolf demiş ki: |
Sevgili Ahmet Bey,
Benim gibi kötü bir TV izleyicisinden de bundan fazlası çıkmazdı her halde.
.............................Ne bileyim herkesin izlediği bir program olduğunu. Yeni bir keşif gibi hemen siteye yazayım dedim. |
Hic oylesey olur mu, ne de guzel yaptiniz. Hic haberi olmayan arkadaslarimiz da muhakkak vardir, en azindan onlara bir bilgi ulastirdiniz.
Ben sadece programin eski oldugundan dolayi sizin de gecmis bayagi programlari sizin kacirmis olmaniza uzuldugumu belirtmek adina yazdim. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
JethroTull Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Mar 06, 2006 3:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu gece de var program, tekrar degil yeni bolum sanirim..
haber vermek istedim, sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
|