Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
steppenwolf Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Şub 08, 2006 4:02 pm Mesaj konusu: GAZ TELİ |
|
|
Gaz telim koptu. Z Moto ile konuştum, bir ila bir buçuk ay içinde getirebileceklerini söylediler.
Egzoz ile ilgili fiyatlarını da duyunca oldum.
Motosikletim 1996 Kawasaki Zephyr 1100.
Öncelikle gaz teli ve sonra da egzoz için Z Motor'a alternatif ne olabilir?
Her türlü yardım için şimdiden teşekkürler. _________________ O iyi insanlar o güzel atlara bindiler, çektiler gittiler |
|
Başa dön |
|
 |
rahatsiz Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Şub 08, 2006 6:01 pm Mesaj konusu: .. |
|
|
egsoz çürüdüyse orjinali yerine performans egzozu alabilirsiniz.. en azından daha ucuza gelir.. _________________ Don't be afraid of dark. Be afraid of what it hides....... |
|
Başa dön |
|
 |
ruzgarinbabasi Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Şub 09, 2006 7:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
senin gaz teli nasıl bilmiyorum ama burada gaz teli koparsa (kılıfın içindeki tel)
1.5 milyona içerideki teli değiştiriyorlar.
debriyaj teli içinde aynı şey geçerli. _________________ Tümer Tombuloğlu
http://ruzgarinbabasi.wordpress.com/ |
|
Başa dön |
|
 |
Necdet Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Şub 09, 2006 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bostancı sanayide debriyaj teli yaptırmıştım. Orjinalinden çok daha iyi ve uzun ömürlü oldu. Telin dış kısmı ile sürtünen bölgesine teflon bir parça koydu böylelikle sürtünmenin en çok olduğu bu kısımda telin yıpranması engellenmiş oldu. Aldığım orjinal telide yedek olarak saklıyorum.Belki gaz teli içinde bu uygulamayı yaptırabilirisn. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
 |
gordios Katilimci Uye

|
Tarih: Pzr Şub 12, 2006 12:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Bir defasında debriyaj telim kopmuştu Yamahanın modellerinden birininki şimdi hatırlamıyorum uymuştu.Sonuçta ölçü uydumu mesele olacağını sanmıyorum.Eski teli atmadıysan ölçebilirsin ,idareten kılıfın içine tel takıp sonunada kilit takabilirsin.Eksozun orjinali çok pahalı olacaktır.Motora yakışan daha ekonomik bir performans eksozu olabilir.Yakın olsak geleyimde beraber Çözelim sorunu diyeceğim...Kolay gelsin... |
|
Başa dön |
|
 |
snake Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pzr Şub 12, 2006 8:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Şehir neresi bilmiyorum ama İzmir de iyi bir eksoz ustası var diye duydum. Ayrıca ufak tefek ihtiyaçlarını EBAY den alabilirsin. _________________ www.snakesstore.com
S N A K E
I S
B A C K
Bir ağaç bir dünyadır. Bir orman ise bir evren. |
|
Başa dön |
|
 |
|