Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
KGS karti olan arkadaslarin eğer bu yakınlarda kredi kartları değişmişse dikkatli olmalarini oneririm. Bir ihtimal eski kredi kartlarına bağlı otomatik virman talimatları kaduk (geçersiz) duruma düştüğü için KGS bakiyeleri birden bitebilir ve tam da gecis yaparlarken YETERSİZ BAKİYE uyarısı alıp magdur olabilirler.
Benimle ilgili örneği adim adim anlatırsam, konuyu bilginize daha iyi sunacağımı düşünüyorum:
1.) Is bankasından cebime mesaj geldi ve "KGS geçiş bakiyemin, Kredi kartımın yenilenmesinden ötürü (Otomatik virmanlarının CHIP TEKNOLOJİLİ YENİ KREDİ KARTIMDAN ONCE KULLANDIĞIM, eski kredi kartımdan yapılmasından ötürü) limit sınırına yaklaştığı uyarısı yapıldı ve şubeme başvurmam istendi.
2.) Şubeye gitmeme gerek bile kalmadan, bir ön telefon görüşmesinin (BAKİYEMDE DE YALNIZCA BİR GEÇİŞLİK MİKTAR KALDIĞINI ÖĞRENDİM) akabinde şubeme bir dilekçe faksladım.
3.) Dilekçede; " XXX1234 kgs kartımın otomatik ödemelerinin yeni xxxx4321 kartıma bağlanması" şeklinde maruzatımı belirttim.
4.) Bu yüzden, EĞER KREDİ KARTINIZ YENİ DEĞİŞMİŞ İSE sizlere muhtemel gişe geçiş sıkıntılarını yaşamamanız için bankanızın size mesaj çekmesine bile gerek kalmadan, ŞUBENİZE TALİMAT fakslamanızı acizane önerir, hepinize en derin saygılarımı sunarım...
Gökhan Çervatoğlu _________________ Voltaire: “Fikirlerinizin hiç birine katılmıyorum ama onları ifade etme hakkınızı korumak için canımı veririm”
2008 Honda NT700 Deauville V2 ABS
2008 Honda CBF 150
2005 Honda NX4 Falcon 400
1997 Honda Titan CGL 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız