Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Cekuu'nun (Erdem) kumda surus tekniklerini okuyup gaza geldikten sonra, hafta sonu gezim sirasinda araziye zipladim. Arazi de bana zipladi!
Once problemleri yazayim:
- Ekilmemis tarlalarda toprak buyuk topaklar halinde duruyor. Uzerinden gecince de dagilip veya yuvarlanip motorun dengesini bozuyor. Kacmak ise mumkun degil heryer oyle...
- Tarladaki izlerden gitmek, asfalttaki izlerden gitmekten zor. Egimli yerlerde toprakla birlikte asagi kayiliyor.
- Ayaga kalkmayinca ekilmemis tarlada batmamak mumkun degil. Ama bu sefer de buyuk toprak parcalarinin arka tekeri kaydirmasini/firlatmasini engellemek kolay olmuyor.
- Ayaga kalkinca ise yukseklikten dengemi bir turlu bulamiyorum. Boyum 1.74 m, motor xt660r. sanirim bu benim beceriksizligim.
Ayrica, benim giysilerle ilgili tespitim, Cekuu'nun yazisina bu konuda birseyler eklenebilir:
Sogukta yol katetmek icin giydigim korumali kiyafet arazideki suruse pek uygun degildi. Hareket kisitlanabiliyor. Ayrica, arazide sarfedilen efor terlemeye yol aciyor.
Olay tamamen soyle gelisti:
Yuksek bir tepede durup etrafa bakip koy yollarini incelemistim. Sonra da bir golun (Kesikkopru) kiyisindan giderken yol bitince, ayni yolu geri donmek yerine araziden gideyim dedim! Vah bana...
Once kumluk bir dere yatagi gormustum oraya girdim Fazla zorlamadan tarlalarin arasina sokuldum. Tabii dere bir yerde buyuk cakillarla kaplaninca, tarlaya ciktim.
Milletin ekili tarlasina zarar vermemek icin , tarla sinirlarindan veya ekilmemis tarlalardan yaklasik 300 metre kadar gidebildim. Sonunda devrildigimde evime 200 km uzakta daha fazla zorlamayayim diye geri dondum. _________________ Coşkun
XT660R 2005
Ankara
En son coskuno tarafından Prş Ksm 17, 2005 6:06 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Golbasi'ndan sapip Haymana yoluna cikinca, Patalya oteli gecip bir o kadar daha gidince 10. 12. km civarinda solda bir bufe var. O bufenin tam karsisinda "Ballikpinar koyu" diye bir tabela var, o yone sapinca 100 m ileride solda bir motokros/endurans pisti var. Pistte kum var, viraj var, ramplar var, tas yok, kaya yok. Herkese acik. Sehre daha yakin, cep telefonu cekiyor. Ambulans herhalde 30 dakkada falan ulasabilir. Degerlendirmek lazim.
Ayrica; Ivedik hurdacilar sitesinin devaminda, TRT'den Eymir'e inen yolun devaminda, Elmadag zirvesinden uzanan yollarin devaminda, Ankara Cevre yolu halkasinin disindaki her toprak yolun devaminda cok guzel toprak yollu parkurlar var.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız