Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Cmt Mar 05, 2005 10:41 pm Mesaj konusu: Schuberth Speed kaskın vizörü nasıl çıkartılır,bilen var mı?
Selam,
Aynı soruyu üyeliğim onaylanana kadar misafirlere ait "Genel" forumunda da sormuştum, o yüzden iki kere post etmiş olacağım ama şimdi üyeliğim onaylandı ve bir ihtimal o forumu okumayıp sadece üyelere ait forumlara bakanlar vardır diye buraya da gönderiyorum. Kusura bakmayın.
Schuberth Speed kaskın vizörü nasıl çıkartılıp takılır bilen var mı? Özellikle de çizimlerle açıklaması olan bir link ya da elektronik doküman filan varsa çok makbule geçer.
Teşekkürler, güvenli sürüşler.
Hüseyin Cimcoz
Aprilia Atlantic 200
(Not: Asla (5 mt. bile) resimdeki gibi kasksız ve uygun kıyafet olmadan kullanmıyorum, o poz sadece resim için verildi.)
Tarih: Prş Mar 10, 2005 9:44 pm Mesaj konusu:
Ben sorumun cevabını buldum. Belki Speed kask kullanıp ihtiyacı olan olur diye buraya gönderiyorum.
Schuberth Almanya'ya mail attım, adresimi istediler, 1 hafta içinde Almanca ve İngilizce olmak üzere 2 adet Speed kask el kitapçığı evime geldi . Satış sonrası hizmet diye ben buna derim işte.
[/img] _________________ Hüseyin Cimcoz
Aprilia Atlantic 200 - 34 RBC 08 (Rebecca)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir insanın bildiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır... Epiktotes
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız