Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Honda motosiklet kullanicilarinin Turkiye'de bir mail listesi yok. www.honda.com.tr neredeyse 1 yildir "Honda Motosiklet Mail Club" acacak Is basa dustu, biz acalim, umarim faydali bilgiler derlenir :
Tanitim kismina sunu yazdim :
"Turkiye'deki Honda motosiklet kullanicilarinin servis, surus, ve modeller ile ilgili bilgilerini, belgelerini, fotograflarini paylasabilecegi bir grup. Her cesit markada motorsiklet markasi sahibine ve sahibi olmayana acik. Moderasyon, baskanlik, politika, ve geyik yok "
Benim kendi motorumun XR650R yahoogroups diye bir listesi var. Muthis faydalidir benim icin. 1-2 haftadir ktm_Turkiye yahoogroups'u takip ediyorum. Sonra www.endurocu.com'da markalar forumuna da bakiniyorum. Hepsi cok faydali. Bunlar gibi tek marka icinde haberlesme gerekli birsey.
Ayni markanin yedek parcalari birbirine uyar, servis tavsiyesi alinir, aksesuarlar hakkinda konusulur. Bazi tarz yazismalar forumlarda maalesef ilerlemiyor, herkes vakit bulup takip edemiyor.
Servis/kullanici kitaplarina, microfiche'lere, izlenimlere nereden ulasilabileceginin tum modeller icin veri bankasini yapmaya calisacagim. Her ayki yazismalari derleyip txt dosyasi olarak ozetini gecececegim. Bakalim yuruyecek mi ?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız