Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Alkan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Arl 20, 2004 8:47 pm Mesaj konusu: Mesai Sonrasi Gezi Rehberi - Bölüm 1: Tatli su motorculari |
|
|
Mesai Sonrasi Gezi Rehberi - Bölüm 1: Tatli Su Motorculari
veya "DI VEY OF DI GöZLEME"
19 Aralik 2004 Pazar, Gece 22:00 sulari MSN:
moradam: Alkan ben cok daraldim yol yapmak istiyorum
Alkanos: Oguz yarin gidelim is cikisi bir yerlere hava da güzel olacakmis.
moradam: Tamam benim isim yok, arasalim...
...
20 Aralik 2004 Pazartesi 15:00 sulari yine MSN:
moradam: Alkan gidiyor muyuz?
Alkanos: Oguz 16:30 Zincirlikuyu BP de bulusalim
Disaridan yagmur: $orrrrrrr!!!
Bu sekilde biraz ani kararlarla gelisen bir plan ve "yagmur bize komaz kudurduk hadi gidelim gözleme yiyelim" seklinde birbirimizi gaza getirerek Oguz ile BP de bulustuk.
Ve ciktik yola... Levent- 2. köprü gecisi klasik yagmurlu istanbul günü seklindeydi.
Ama Sile yoluna cikinca hesaplamadigimiz birsey daha oldugunu gördük: Kamyonlar... Hem gece, hem yagmur (DD'in kulaklari cinliyordu herhalde), bir de kamyonlar ve onlardan dökülen topraklar -> yani camur
Bu yolu daha önce Ilkay (Invisible) ile DL 650'nin rodaji sirasinda bir kez daha gece yapmistik ama o zaman hava sicak ve KURU idi Neyse sorunsuz bir sekilde Sile yolundaki gozlemecilere 18:30 civarinda vardik ve sansimiza acik bir yer bulduk.
Oradakilerin saskin bakislari arasinda hemen caylarimizi söyledik.
Klasik "bizim amcaoglunda da Kawasaki var, bi kere arkasina bindim 280 basti" muhabbeti yapan iki amcaya neden bu havada oraya gittigimizi anlatAMAdiktan sonra gözlemelere yumulduk.
ikiser gözleme sonunda:
moradam: Alkan bi tane daha yesek mi yahu? Aslinda sigarayi biraktiktan sonra cok yemege basladim ben...
Alkan: Oguzcum yiyelim. Ben hala sigara iciyorum, bir de biraktigimi düsünsene  
Güzel havalarin ve bol vakitlerin usta gezi yazari sevgili üstadimiz Zakcay'i da telefonla taciz ettikten sonra geri dönüs zamani gelmisti.
Atlarimiz yagmurun altinda bizi beklerken
Hic yol resmi yok mu derseniz buyrunuz. Asagidaki resim yolda 6 sn. exposure ile cekildi ve hic isik yok... Gelen giden de yok... O kirmizilik viraj tabelasi...
Yolda bir ara sis bastirip görüs mesafesi 2 metreye indiginde icimden "Ulen Alkan deli mi öptü, bir gözleme (yani üc gözleme ) icin deger miydi?" dedim itiraf ediyorum ama sonucta sikintili bir Istanbul gününden güzel bir macera cikarmayi basardik
Evet artik tatli su yani "yagmur suyu" motorcusuyuz Ne demis bir bilen:
YAGMUR CAMUR DEMEM GEZERIM
Soguksun, yagmurlusun, camurlusun ama herseye ragmen seni cok seviyorum canim Istanbul...
Sponsorlar BP ve Garanti Bankasi
Onemli Not: Motorunuzu asagidaki sekilde görmeyi sevmiyorsaniz bu adamlarin yaptiklarini yapmayiniz
 _________________ Alkan
Ikiteker Member
---------------- |
|
Başa dön |
|
 |
SLiTHeR Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Arl 20, 2004 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çooook gğzel anlatmışsın acayip hoşuma gitti. Benide böyle heveslendiriyorsunuz işte... |
|
Başa dön |
|
 |
zakcay Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Arl 20, 2004 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet taciz olayı dogrudur. Gözlemelerin kokosu da taaaaaa İzmir'e kadar gelmişti vallahi
Bence çok güzel bir iş yapmışsınız. Zaten aklı başında adamlar olsanız ne işiniz var motosikletle kardeşim... Çılgınlık iyidir, zevk verir... _________________ Zafer AKÇAY
OMM-IAM Senior Observer
İzmir |
|
Başa dön |
|
 |
Invisible Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Arl 21, 2004 5:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Helal.. Ben yağmurda sürmeyi çok seviyorum ama açıkçası gece dğeil. Stress yapıyor
Sponsorlar da ilginç.. Yanlış anlaşılacka bak
Oğuz buradan sana da sesleniyorum.. Gözlemeler iyi miydi? Akşam sıcak sıcak evde bilgisayar ve photoshop başında takıalcğaına ne işin vardı soğuk havada dışarıda!!!! Anlatabildim mi???  |
|
Başa dön |
|
 |
zakcay Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Arl 21, 2004 6:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Invisible demiş ki: |
Oğuz buradan sana da sesleniyorum.. Gözlemeler iyi miydi? Akşam sıcak sıcak evde bilgisayar ve photoshop başında takıalcğaına ne işin vardı soğuk havada dışarıda!!!! Anlatabildim mi???  |
Ben burada gizli bir tehdit algılıyorum ... "Evde oturup bizim için logo yapacağına ne işin var senin gözlemecide" der gibi...
Bielmem ben karışmam da...  _________________ Zafer AKÇAY
OMM-IAM Senior Observer
İzmir |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Arl 21, 2004 8:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Alkan'cigim anlatimin da, resimler de (hele gozlemeler) cok guzel, ama
ben Turkiye'de hele de Istanbul yollarinda gece motosiklet kullanmaya son derecede karsiyim.
Dost ve arkadaslarima da onermiyorum (bkz: benim kazada arabanin onune sabahin kor karanliginda aniden cikan koyu kahverengi birisi olu olan 2 beygir)... Hele ki beygirlerden ziyade, bazi 2 bacakli orman kackinlarinin, 4 teker 1 kafeslerindeki anlayisli(!) surucu kimlikleri birlesince... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
moradam Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Arl 21, 2004 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
zakcay demiş ki: |
Ben burada gizli bir tehdit algılıyorum ... "Evde oturup bizim için logo yapacağına ne işin var senin gözlemecide" der gibi...
|
yok canım öyle demek istediğini sanmıyorum. ben uçan mangaya 8-10 tane logo çalışmıştım zaten. hala da çalışıyorum . ilkay üşümemden endişelendiği için demiştir.  |
|
Başa dön |
|
 |
Kaan Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Sal Arl 21, 2004 10:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim sizi, o havada , gece gezi yapmak kaşıntının ve bunaltının arttığını gösteriyor.
Ne diyeyim süper. Kıskandım vallahi  _________________
KTM 640 Adventure
SAMSUN |
|
Başa dön |
|
 |
Alkan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Arl 21, 2004 2:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oguz biz simdi bu gazla iki hafta sonra Borusan'da bu gezinin sunumunu yaparmisiz da bizi linc ederlermis oradakiler  _________________ Alkan
Ikiteker Member
---------------- |
|
Başa dön |
|
 |
moradam Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Arl 21, 2004 7:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alkan demiş ki: |
Oguz biz simdi bu gazla iki hafta sonra Borusan'da bu gezinin sunumunu yaparmisiz da bizi linc ederlermis oradakiler  |
borusan'daki cafede gözleme var mı?...
 |
|
Başa dön |
|
 |
Numberone Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Arl 21, 2004 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
cok kiskandim ya bende isterim
bu aralar ankaranin havasida fena degil. saat 10 bugun yagmur yagmisti ama yerlerde ne buz var ne birsey sadece islakti. hemen birsey yapmak icin plan yapmak lazim bu zamanda boyle hava her zaman olmaz. |
|
Başa dön |
|
 |
zakcay Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Arl 22, 2004 6:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Sabah sabah çok güldüm yaaaa.  
Nefis olmuşşş . İlk genel kurulda bu logonun seçilmesini önereceğim
Biz böyleyiz abicim yeriz vallahi. Afiyet bal şeker olur bi de  _________________ Zafer AKÇAY
OMM-IAM Senior Observer
İzmir |
|
Başa dön |
|
 |
iergen Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
flowrider Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Arl 22, 2004 7:52 am Mesaj konusu: |
|
|
afiyet olsun  _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
ömer uzma
 |
|
Başa dön |
|
 |
BLAU Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pzr Oca 16, 2005 7:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel gezi olmuş _________________ ERDİNÇ HARAÇ
DL 650 V-STROM
TEKİRDAĞ
532 3112914

En son BLAU tarafından Pzr Oca 16, 2005 7:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
|