Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Honda NX250 Dominator'umde diger Hondalardakine benzer bir km dislisi var. Soyle anlatayim : On aks plastik bir disliyi ceviriyor, o da donusu 90 derece cevirerek metal bir worm disliyi ceviriyor. Kilometre teli de bu worm disliye baganiyor ve oradan yukariya gostergeye dogru gidiyor.
Bu plastik disli bir turlu metal olanla tam temas edemiyor galiba ve surekli yalama oluyor. Dislinin orijinali 10 kusur Euro ve 1 hafta dayaniyor. Mekanizmanin yenisi 100 Euro. Daha ucuz bir tamir onerisi veya benzer tecrubesi olan var mi acaba ?
Bende de benzer bir problem var ve şu ana kadar bir çözüm bulamadım. Fakat paran varsa git bir GPS al derim. Göstergenin sana sağladığı herşeyi (hız, yapılan km vb) hatta daha fazlasını (harita, nokta işaretleme ve koordinat belirtme vb) sana sağlar. 100-150 euroya alabilirsin. ben param olunca öyle yapacam
Sevgilerle _________________ Emre Kanca
Tarih: Cum Ağu 15, 2003 5:32 pm Mesaj konusu: Cozum
Selam Emre,
Tavsiye icin sagol. Aslinda 100-150 Euro oldugunu bilsem dogrudan GPS alirdim. www.bike-parts.fr'de indirimde km teli disli kutusu oldugunu gordum. 53 Euro ya siparis verdim. Aslinda biraz daha para biriktirip GPS alsam daha iyiymis. Neyse ... bana gecmis olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız