Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
okinord Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Ağu 18, 2004 1:48 pm Mesaj konusu: Hafif Kask |
|
|
Merhabalar,
Arkadaslar hafif bır kask arıyorum ozellıkle Carbon olmasını ıstıyorum. BMW de sordum 1800 Euro gıbı bır fıyat soyledıler. Internet ten arastırdım Schubert ın S1 modelının Carbon u varmıs ve yurtdısındakı fıyatı 799 Euro.
Hafıf kask aramaya da boynumda baslayan hafıf bır agrı yuzunden basladım. Bu konuda tecrubelerı olan arkadaslar var ıse paylasırlarsa sevınırım.
Saygı ve Sevgılerımle,
Oktay Ciğer
OkiNord
34 GEZ 49 |
|
Başa dön |
|
 |
specific Tecrubeli Uye

![]()
|
|
Başa dön |
|
 |
okinord Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Ağu 18, 2004 2:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ulen Harun halısahada yerde kafayı surterekmı top oynuyoruz Nasıl baglantı kurdun anlamadım
Saka bı yana yaw benım boynum bıraz ınce hemde o yuzden ıstıyorum ılerıde boyun fıtıgı olup motora hıc bınememek gıbı bır seyle karsılasmak ıstemıyorum.
Saygı ve Sevgılerımle,
Oktay Ciğer
OkiNord |
|
Başa dön |
|
 |
SilinmisUye Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Çrş Ağu 18, 2004 2:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Oktay,
Mevcut kaskının sağ ve solundan kask ile omuzların arasındaki boşluğa bir çubuk yaptırarak ağırlığı bunların üzerine bindirir ve o güzelim ince boynuna yük bindirmemiş olursun. O kadar para verilirmi hocam yahu.
En son SilinmisUye tarafından Çrş Ağu 18, 2004 2:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
biker_tr Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Ağu 18, 2004 2:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
GSEDAT2000 demiş ki: |
Sevgili Oktay,
Mevut kaskının sağ ve solundan kask ile omuzların arasındaki boşluğa bir çubuk yaptırarak ağırlığı bunların üzerine bindirir ve o güzelim ince boynuna yük bindirmemiş olursun. O kadar para verilirmi hocam yahu. |
Buna çok güldüm Oktaycım Nolan'ın X-Lite serisini bi incele..Hatta uygunsa ve istediğin gibiyse, 2. el temiz x-large ölçüde siyah satılık var bende 1 tane.. |
|
Başa dön |
|
 |
Oytun Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
okinord Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Ağu 19, 2004 6:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Oytunum Pınarım arastırman ıcın cok cok tesekkur eder o tombıs yanaklarından sıkarım.
Saglık soz konusu olunca bence malıyetın bır anlamı yok. Carbon dusunuyorum kesınlıkle. Sonucta mılyarlarca para verıp motora bınıyorsam kendı saglıgım motordan daha onemlı dıye dusunuyorum. Sırf pahallı yada malıyetı yuksek dıye kendı guvenlıgımı ve saglıgımı tehlıkeye atmayı hıc dusunmedım bu zamana kadar. En hafıfı carbon oldugu ıcın carbon alacagım.
Sedatım senın onerını de bı denemek lazım aslında tam bır zıhnı sınır projesı zaten senden de bu beklenır
Bu arada Oytunum eger yurtdısına cıktıgında yada yakın zamanda cıkacaksın hanı tayvan olmazda:) sole avrupaya gıttıgınde sıparıs versem alırmısın acep ?
Ugurcum maalesef benım kafa 56 yanı small sendekı kask benım ıcın ıkı kısılık demek
Saygı ve Sevgılerımle,
Oktay Ciğer
OkiNord |
|
Başa dön |
|
 |
Oytun Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Ağu 19, 2004 7:02 am Mesaj konusu: |
|
|
okinord demiş ki: |
Bu arada Oytunum eger yurtdısına cıktıgında yada yakın zamanda cıkacaksın hanı tayvan olmazda:) sole avrupaya gıttıgınde sıparıs versem alırmısın acep ? |
Ne demek , ne demek alir misin ? Almayani doverler olm ! Tek sorun Almanya gibi bir ulkeye gidip , Louis ve BMW dukkanlarinin onunden gecerken onde oturanla "...i believe that segment dies will be broken during the forging of the (anani , uff, indirim de varmis , ana ana bah ba ba , air flow muydu o mont , ana LT'ye bak disco gibi yapmis Hans ) sholder bolts with oil. You must drill an air hole...." seklinde konusup , is yemegine gidip sonra yemegin ortasinda "almanya'da dukkanlar kacta kapanir" diye sorarak , cevap alip huzunlu huzunlu Duty Free'lerde alisveris zevkini koreltmektir.
Ama Italya'ya gidersem problem olmaz. Yalniz bisey soyliyecegim , Nolan kasklar burda 10-15 yuro daha ucuz idi , bilgine
Ama BMW mlz icin ayni seyi soyleyemem...
Sen yeterki sec , ve bana olcuyu bildir. Gerisi kolay , alir gelirim cigerime ben
Optums _________________ www.gamsizseyyah.com
www.fotokritik.com
----------------------------
M.Oytun PINAR
(Izmir'li "Homer")
532 5473288 |
|
Başa dön |
|
 |
atilla_T Katilimci Uye

|
Tarih: Prş Ağu 19, 2004 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar eger aceleniz yoksa Avrupadan alisveris yapmak icin bir iki ay daha bekleyin. Sezon kapaninca ( ekim sonu gibi) Kasim ve Aralikda tum motoshop lar cok buyuk indirimler yapiyorlar.Gecen yil BMW integral kaski 350 CHF e almistim liste fiyati 485 CHF di ayni donemde.
Atilla
R1200C |
|
Başa dön |
|
 |
ares Yeni Kullanici

|
Tarih: Prş Ağu 19, 2004 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
marushin bildigim kadarıyla en hafif kask 1.250 gr en hafif olmasına ragmen buyuk bır kazada kafamdaydı gayetde korudu beni tavsiye ederım korumasına ıhtıyac duymamanız dılegıyle
korlas satıyordu sanırım....... |
|
Başa dön |
|
 |
Mr_sIrItIk Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Prş Ağu 19, 2004 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oytun demiş ki: |
Shoei RF-1000 1470gr - Race kaski olabilir
Arai Quantum 1425g (en hafiflerden biri , 450$) |
Bunlar pek hafif değil gibi. Benim Nolan N92 nin ağırlığı 1320g. 2-3 ay önce kampanyadaydı 100 E ya almıştım. |
|
Başa dön |
|
 |
Donald_Duck Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Ağu 19, 2004 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ares,
Kasksiz yolcu gezdiriyormussun arkanda...Yapma!
Bak madem biliyorsun bu isi, yukarda elaleme akil verecegine bir tane guzel yedek kask al, motorunda bulundur. Ayrica sadece kask ta yetmez. Yolcu icin en azindan eldiven ve bot/cizme de lazim. Lutfen...
Okinord,
Tam benim kafamdasin...ben de dunyanin parasini doktum emniyet ugruna ve pisman degilim tabii ki. O kadar ucuz bir sigorta ki bu.
Bak, bundan iki ay once bir bobrek tasi sorunu ile hastaneye gittim. Iki uc doz morfin yaptilar, bir de film cekip, elime de bir suzgec tutusturup eve yolladilar. Fatura 2200$ !
Ucuz yada eksik bir ekipman yuzunden basina gelebilecek seyin fiyatini tahmin bile edemezsin. Arkadasim futbol oynarken dizini burktu, ve ameliyat olmak zorunda kaldi...70 K$ a patladi. Hesabet artik... Bu rakamlarin Turkiyede biraz daha dusuk oldugunu biliyorum ama aradaki fark atla deve degil. |
|
Başa dön |
|
 |
realbiker Katilimci Uye

|
Tarih: Prş Ağu 19, 2004 4:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
bildiğim kadarıyla BMW ye kaskları schubert üretiyordu. ikisi de alman kalitesi. tabi birisinin adına biraz daha fazla paracıkları veriyorsun |
|
Başa dön |
|
 |
Oytun Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Ağu 20, 2004 5:53 am Mesaj konusu: |
|
|
ares demiş ki: |
marushin bildigim kadarıyla en hafif kask 1.250 gr en hafif olmasına ....... |
oytun demiş ki: |
Schubert S1 Carbon diyecegim ama sen de pahali diyeceksin ama kaskin hafif olmasi icin karbon olmasi ve dolayisi ile pahali olmasi gerekiyor
Tabi 999g ile bu kask zirve ama.....
|
 _________________ www.gamsizseyyah.com
www.fotokritik.com
----------------------------
M.Oytun PINAR
(Izmir'li "Homer")
532 5473288 |
|
Başa dön |
|
 |
okinord Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Ağu 20, 2004 6:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Cevap veren tum dostlara cok cok tesekkurler.
Sn.DD kesınlıkle saglık ve guvenlık konusunda malıyetın bır anlamı yok benım ıcın. Cunku ben kendımı sevıyorum. Yukarıda da yazdıgım gıbı mılyarlarca lıra verıp motor alıyorum bır tarafı cızılınce uzuluyorum ama soz konusu kendım olunca her zaman motorum ıkıncı planda kalır. Bence tum motor dostlarınında bu dusunce cevresınde bırlesmesını arzuluyorum. Sonucta maddıyat ıle olabılecek seyler bır sekılde oluyor ama sagılıgınız bozuldugunda gerıye donmesı cok zor oluyor.
Sn.Oytunum Pınarım canım cıerım arastırmaların ıcın cok cok tesekkurler zahmet oldu. Ve kafamda fıkır olustu bende bırazarastırınca tum yollar Schubert S! Carbon'a cıktı.
Zaman ayırıp bılgı veren tum arkadaslara tekrar tesekkurler.
Saygı ve Sevgılerımle,
Oktay Ciğer
OkiNord |
|
Başa dön |
|
 |
|