Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Kayıt: Feb 14, 2004 Mesajlar: 134 Nerden: Eskişehir
Tarih: Cum Tem 30, 2004 9:29 am Mesaj konusu: Cumartesi Eskisehir/mihaliccik Sundiken daglari Gezisi
Merhaba sevgili forumseverler,
Gecenlerde "runner" ile birlite yaptigimiz Seyitagazi kulliyesi gezimizi hepinizin okudugunu ve begendigini gormekteyim. Bu seferde Eskisehir'in dogusuna dusen, Mihaliccik ilcesinin etrafinda bulunana Sundiken daglarini bir kesif mahiyetinde turlayacagiz. Yol Eskisehirden 95km Mihaliccik'a gidis ve 50-80km cevreyş kesif sonrasında donus. Toplam 280km civari bir yol. Sabah erken saatlerde (10:00 gibi) Eskisehir'den hareket edecegiz. Geziye simdilik runner ve ben katiliyoruz. Katilim acik ve herkesi bekliyoruz.
Evet gelenler elime mum diksin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız