Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Cum Tem 16, 2004 2:16 pm Mesaj konusu: Eskisehir ve Cevresindekiler'e Davet
Dostum "Runner" ve ben yarın(17/07/2004 ctesi) ogle saatlerinde Eskişehir'e 80km uzaklıktaki Yazılıkaya'ya yarım günlük bir gezi yapmayı planlıyoruz. Başlığa Eskişehir ve çevresindekiler dedim ancak, herkesi davet ediyoruz...
Gideceğimiz bölge Frigya uygarlığının merkez yerleşim birimlerinden Yazılıkaya ve çevresi. konu ile ilgili;
http://www.eskisehir-bld.gov.tr/kentr/et/et01.php
adresinden bilgi alınabilir. Çok güzel bir doğası ve rotası olan buraya gideceğiz. Bence seneye yapılacak emok festivaline alternatif bir yer olarak düşünülebilir. Sayın EMOK başkanı ve ilgili arkadaşların beğenisine fotoğraflarla da sunmaya çalışacağız. Katılmak isteyenler, aşağıdaki telefon numaralarımdan bana ulaşabilirler.
Tel NO: 0 505 3283913
0 532 4404779 _________________ <<LeGoLaS>>
Sedat TELÇEKEN
Anadolu Üniversitesi Eskişehir
--------------------------------------------
Honda TransAlp'99
0 505 576 37 74
26 RL 867
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız