Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Cum Ağu 22, 2003 3:57 pm Mesaj konusu: Ikiteker dergisi
Bu alttaki gorusu "gorunmez" bir arkadas dikatimize getirmis sagolsun...forumun isimsiz derinliklerinde kaybolacagi besbelli oldugundan buraya tasidim. Konu basligi acma fobisi herkesi sarmis gibi gorunuyor, korkulacak birsey olmadigini gostermek istiyorum.
--------
Alıntı:
Bu ikiteker dergisini alıp Motorizecilere verin 100 sayfalık dergi haline getirirler. 10 sayfada çirkin bir kız bulup oturturlar bir motoisklet üstüne etti 110 sayfa. 3 ay da geç çıkarırılar. Heheh gerçi en güzel dergi de o haksızlık etmeyelim. Neyse, bu gereksiz bir sahiplenme ya da duygusal yapılmış bir yorum dğeil, ikiteker dergisi şu haliyle dahi gayet içeriği zengin ve kaliteli bir dergi ve piyasadaki dergilerden fotoları çıkarırsanız hepsiyle yarışır. Üstelik 3-5 kişinin çabası ile. Hepsinin de eline sağlık. Amatörce yola cıkıp bu kadar profesyonmel sonuç alınması ayrıca takdir konusu. Gerçi resmin değerini de unutmayalım ben de yaız okuamdna kaç kez resimleri seyrettiğimi hatırlarım o ayrı konu. Şimdi bu zamanda print alınamamasını tartışmam bile. Print almak içn bir sürü yol var, Sinan Özgen birini yazmış.
Dergiye ilgi ikiteker.org'a ilgi kadar. Posta Grubunda oylama yapsak kaç kişi girip okumuştur çok şüphelerim var.
ikiteker.org u kesfettigimde ilk yaptigim sey butun dergileri indirmek olmustu..ve onlari satir satir okudum...chok keyif aldim ve hala da aliyorum..bence hic endiselenmeyin...yapanlarin eline saglik...bizim de bi katkimiz olabilirse ne ala...en azindan tebrik ve yorumlarimizi gonderebiliriz simdilik..
piyasadaki aylik dergilerde gercekten bazi eksiklikler var..kimbilir belki ikitekerin ilerde kendi adinda basili bi dergisi olur..nede guzel olur..
kimbilir belki ikitekerin ilerde kendi adinda basili bi dergisi olur..nede guzel olur..
amatörcede olsa bastırmak için bi dolanayım(kendi aramızda tabiiki piyasaya sürmek gibi bişi aklımdan geçmio merak etmeyin! sonuçta hak yazandadır!) hatta başarabilirsem postalayabilirim bile..(ist içine eve servis bile yapılır!)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız