Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
sleepless Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Eyl 04, 2003 7:14 pm Mesaj konusu: Yine tavsiye!! |
|
|
evt yine aynı konu ile başınıza bela olmaya geldim 4-5gündür giremiodum sevinmişsinizdir kurtulduk die ama yok benden kurtluş fln atın bunu kafanızdan
yine şu motor olurmu bu motor olurmu hadisesindeyim ama seçenekler gittikçe azalıyor...
son kararım honda twister gibi ama geçenlere arkadaşlarla nette dolaşırken aprilia 125rs i gördük çok beendik bunu kullanabilirmi bendeniz az tecrübeli kişi?
Saygılar,Teşekkürler!!! _________________ çok(boş)yazan bi halt bilmeyen üye... |
|
Başa dön |
|
|
twister Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 05, 2003 7:48 am Mesaj konusu: İşte geldim burdayımmmm! |
|
|
Birisi twister mı dedi )
Twister üzerinde 4500km yol yaptım. İzmir'den Marmaris'e gittim. Şehiriçi-dışı-işe gidiş geliş.
Merak ettiklerini özelime yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.
Eğer sürüş tarzına uygun olacağını düşünürsen alırsın. Ben keyifle kullanıyorum.
Sevgiler. |
|
Başa dön |
|
|
Ilker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 05, 2003 10:02 am Mesaj konusu: Re: Yine tavsiye!! |
|
|
sleepless demiş ki: |
nette dolaşırken aprilia 125rs i gördük çok beendik bunu kullanabilirmi bendeniz az tecrübeli kişi? |
125cc olan RS, racing replica diye gecer. 2 zamanli motor var uzerinde. Yani yakitin icine belli oranda yag katmak da gerekiyor. Yol alirken de yuksek devirlerde net olarak mavi duman atiyor. Eger cikardigi sese (cok tiz tonda vizilti gibi geliyor bana) ve iki zamanli olmasina aldirmiyorsan, yeni baslayan olarak kullanabilirsin. |
|
Başa dön |
|
|
twister Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 05, 2003 11:28 am Mesaj konusu: Tavsiyeler |
|
|
Bence öncelikle sürüş tarzını belirle. Şehir dışında 125cc ile bayılırsın. Aprilia 125 ile de toprak yol gibi bir lüksün olmayacağı gibi oldukça sert ve sesli bir motorun oalcaktır. Ama asfaltta daha hızlı olacaktır.
Dt 125, Titan, XT350, Twister, XLR125(yeni honda güzel bir makina), virago 250, NX4, hyosung 125(4 zamanlı-ben onda öğrendim kullanmayı)... gibi birçok modeli düşünebilirsin.
Bence kullan farklı tipteki motosikletleri. Oturuş konumları, süspansiyon sertlikleri gibi sana özel yanlarını test etmelisin bence. Sonra model seçimi daha kolay olabilir. Donald Duck'ın bu konuyla ilgili bir yazısı da olması lazım.
Eğer twister hakkında bilgi istiyorsan bana aşağıdaki adrese mail yazabilirsin. Ayrıca websitemden de resimlerine ve teknik özelliklerine bakabilirsin.
www.twister.galerisi.com
onur.ozturk@tansas.com.tr |
|
Başa dön |
|
|
sleepless Yeni Kullanici
|
Tarih: Pzr Eyl 07, 2003 10:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saolun yine!!!! _________________ çok(boş)yazan bi halt bilmeyen üye... |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Eyl 09, 2003 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bahsedilen motorsikletlerin içinde senin için en uygunu Honda Twister olacaktır. Aprilla RS125 çok zayıf kalır bazen yolculuk azaba dönebilir.Artçı ile yola çıktığında birinin çekmesi gerekir. 2 zamanlı olduğundan yağ benzin karışımı yapmak zorunda kalırsın. Satmak istediğindede acemi motorsikletten anlamayan ancak parası ona yetebilen birine satabilirsin. Ancak Twisteri rahat satabilir istediğin bir çok şeyi onda bulabilirsin. |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Eyl 09, 2003 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bahsedilen motorsikletlerin içinde senin için en uygunu Honda Twister olacaktır. Aprilla RS125 çok zayıf kalır bazen yolculuk azaba dönebilir.Artçı ile yola çıktığında birinin çekmesi gerekir. 2 zamanlı olduğundan yağ benzin karışımı yapmak zorunda kalırsın. Satmak istediğindede acemi motorsikletten anlamayan ancak parası ona yetebilen birine satabilirsin. Ancak Twisteri rahat satabilir istediğin bir çok şeyi onda bulabilirsin. |
|
Başa dön |
|
|
sleepless Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Eyl 10, 2003 2:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
sende saol arkadaşım! _________________ çok(boş)yazan bi halt bilmeyen üye... |
|
Başa dön |