Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Selambob Yeni Kullanici

|
Tarih: Çrş Nis 17, 2013 8:48 am Mesaj konusu: T.C.'inde Racing motor kiralamak! |
|
|
Selam iki teker sevdali arkadaslar! Yillar sonra tekrar araniza katildim! Sorum su : Türkiyede racing tipi motor kiralamak mümkün mü?
Kendi motorumla gelmek istiyorum aslinda ama fazla pahaliya mal olacak galiba! |
|
Başa dön |
|
 |
goran Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Çrş Nis 17, 2013 12:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Site çok sakin bu aralar, sahipsiz kalmasın diye beni bıraktılar, yerleri paspaslarken siz gördüm, hoşgeldiniz...
Son yıllarda ülkemiz çok ilerledi, gürbüzleşti. Parasını verdikten sonra bırakın motoru, yöneticilerimizi, hatta komple ülkeyi kısım kısım yada toptan kiralayabilirsiniz. Öncelikle Ankara'ya şahsen başvurmanız ve gerekli mercilere para yedirmeniz yeterlidir.
Şaka bir yana sahibinden.com sitesinde birçok kiralık racing makine mevcut. Dikkat etmeniz gerekenler motorsikletin sağlamlığı, belgelerinin tam, doğru olması ve sigorta hususlarıdır. Kaliteli kask ve güvenlik ekipmanları ayrıca kiralanır. Türkiye'de motosiklet kullanmak için şansınıza ve deneyiminize güveniyor olmalısınız. _________________ Nomad |
|
Başa dön |
|
 |
Selambob Yeni Kullanici

|
Tarih: Çrş Nis 17, 2013 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam!
Herseyden önce cevapladiginiz için tesekkürler!! Bu arada dedikleriniz de çok dogru! Memlekette satilmadik kalmadi!! Yeni döndüm vatandan Belçikaya!
Evet kiralayabilmek çok güzel:-)
Kendi motorumla gezebilmek isterdim ama vakit ve nakitten kisitli oldugum için hep erteliyorum ama ömür geçiyor tabii ki!! Neyse seneye Adananin yollarini temizleyeyim azcikkk!!
Selamlar... |
|
Başa dön |
|
 |
duroturk Yeni Kullanici

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 6:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Yalniz dikkat edin "T.C.inde" diye baslatmissiniz motor arayisinizi. Aman diyeyim iceri almasinlar.  _________________ Nurettin Ozcan |
|
Başa dön |
|
 |
blackehrimen Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Valla bende T.C. görünce, son günlerdeki konudan mütevellit bir toplantı, gezi vs. eylem var sandım.. Heveslenmiştim.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
 |
|