Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Arkadaşlar 2 Mayıs Çarşamba akşam saat 20:00'da Bülent abi'nin mekanda (Asım Us Sokak No15A Kızıltoprak Kadıköy) eğitim çalışması düzenlenecektir. Bu eğitimde arazide yada yolda başımıza gelebilecek felaketlerden biri olan lastik patlaması ile nasıl başa çıkılacağı uygulamalı olarak gösterilecektir. İsteyenler kendi motorlarını getirip eğitim esnasında lastiklerini sökebilecekleri gibi , isteyen arkadaslar da Bülent abi'nin konu mankeni motor uzerindeki sökümüne izleyici veya uygulayıcı olarak katılabileceklerdir.
Müfredat :
1- Jant'ın yerinden sökülmesi
2- İç lastiğin çıkarılması
3- Yamanması yada değiştirilmesi
4- İç lastiğin yerine takılması
5- Jant'ın yerine takılması
Kontenjanımız 10 kişidir. Eğitim cok cuzi de olsa ucretlidir. Kesinlikle ticari bir faaliyet degildir. Ucret almamizin sebebi gelecek arkadaslari daha ciddi bir sekilde listelemek , cok az yada fazla sayida katilimci ile egitimlerin gerceklesmesini engellemek icindir.
Sevgiler Bulent Berksan
Egitime katilmak isteyenler bulentberksan@yahoo.com adresinden benimle irtibat kurabilirler. _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız