Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
caglarersoz Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts May 23, 2011 5:24 pm Mesaj konusu: En genç endurocu adayı |
|
|
Biliyorum abilerim GS aslen enduro değildir öncelikle (: Ben Çağlar Ersöz 10 senedir motor tepelerinde ehliyetsiz gezen bir gencim. (Yaş 20) Şimdi kızacaksınız ama aldım hemde kurs takdir belgesi verdi Babamdan dolayı olsa gerek içimdeki motor aşkı bambaşka zaten İstanbul'a geldiğimde mümkün olursa sizlerle bizzat tanışmaya da niyetliyim. Denizcilik okuyorum bir de o sevdam var bambaşka Öyle işte saygılar (: |
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 23, 2011 8:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Çağlar. Karıştırıyor olabilir miyim emin olamadım, seninle netten veya şahsen tanışmış olabilir miyiz ? _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts May 23, 2011 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle hoşbulduk. Olabilir aslında ben pek motorcu tanımıyorum ama tanışmış olabiliriz bir iki kere yolda gördüğüm GS sahiplerinin yanına koşmuştum (: Sizce nerden tanışmış olabiliriz? _________________ R 1100 GS - We love G.S. ! |
|
Başa dön |
|
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 23, 2011 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hafızam sorunlu benim biraz kusuruma bakma lütfen. İnternetten olabilir sanıyorum. Karıştırıyor da olabilirim Okuyan ve 1100 boxer almak isteyen biriyle konuştuğuma kesinlikle eminim de.. Bilemedim şimdi.
Ya neyse.. Demek ki biz gençken motor alacaz diye nasıl tırmalıyorsak aynı şey devam ediyor. E hadi geçmiş olsun diyim ben. Dert etme bu da geçer.. diyecem de.. Geçmez onu biliyorum. Bundan sonraki hayatta maaşının sana kalan kısmını 1/3 gibi hesapla olsun bitsin
Tekrar geçmiş olsun..
(pardon, hoşgeldin.. )
Sevgiler...CeM... _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Sal May 24, 2011 6:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşbulduk tekrar zaten tanışmadıysakta ilk fırsatta tanışırız umarım Erken yaşta gözlemlenen GS sendromumun çözümünü sağlayan babama buradan teşekkür ediyorum _________________ R 1100 GS - We love G.S. ! |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal May 24, 2011 6:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Caglar hosgeldin, ehliyetini de en kisa zamanda alirsin insallah.
Bir MOTOSIKLETSEVER®VAP olan babana da selamlar. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Sal May 24, 2011 6:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Ehliyetimi dün itibariyle aldım abi (: Sizi bayadır takip ediyorum buralardan yaptığınız turları falan hep okudum. Karşılıklı konuşmak heyecan verici hoşbulduk |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal May 24, 2011 9:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Ehliyetin hayirli olsun, kazasiz belasiz nice keyifli km'lere insallah... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|