Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
cumbaba Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 1:45 pm Mesaj konusu: Kıraathane |
|
|
Başka bir sitede (motur.net) gördüğüm bir uygulama, umarım telif hakkı istemezler.
Tüm msn vari konuşmalar anlık paylaşımlar ve ağır geyik bu başlık altında dönüyor. Bizim sitemizin özelliği olarak "polemik"lerde dahil olur.
Kimse konu dışına gereksiz başlık açmamış olur.
Adminimiz bunu en tepeye yapıştırırsa "gereksiz başlık" sıkıntısına bir nebze faydası olur sanıyorum.
Buyrun başlayalım.
Maximus loobman zencir yağlama siparişi verdirdi ama parasını ödemiyor. Amacı düğünde takılacak takılardan sonra ödemekmiş. Hatta "abi çok takı olursa benim xx e altından zencir yaptıracağım" falan diye konuşuyor bilginize. _________________ Ölümlü dünya... |
|
Başa dön |
|
|
AytacDundar Tecrubeli Uye
Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 1081 Nerden: Çanakkale/Havana
|
Tarih: Pts May 22, 2006 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benden de bir saptama.Takip ettiğim sürece sitede ziyaretçi sayısında gözle görülür bir artış var.Bunun sebebi ne olabilir acaba Son yaşananlardan sonra siteye olan ilginin artışı mı yoksa üyeliğimi silin ben burda yapamıyorum diyen arkadaşlarımızın buradan kopamamaları mı |
|
Başa dön |
|
|
cumbaba Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 2:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
polemik için çabalamaaaaaa
Üye alımı geçici olarak durduruldu.
biz kaçın kurrasıyız kaaardişiiim.
yenisi gelsin _________________ Ölümlü dünya... |
|
Başa dön |
|
|
maximus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 2:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cumbabam benim aslanım kralım, ben diyomki XX'i verip bir Pan bende alsammı? düğündeki takılar yeter herhalde! Her gezide Sedat abinin kullandığı motora göz koyuyorum şimdide Pan'a göz koydum bakalım inceden mevzuyu açtım ama etraflıca konuşamadık burdan rahat rahat yazabilirim zaten okuyamayacak burayı okuyamayacak olanların sayısıda giderek artıyor. _________________ Bora Çalık
Bursa
640 Adv. |
|
Başa dön |
|
|
cumbaba Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 2:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
İkiteker olarak ilk kez bir araya gelip doğru dürüst bir çalışma yapıp birlik ve beraberliğimizi gösterelim.
Hep beraber Maximus'un düğününe gidelim ve hepimiz birer Cumhuriyet altını takalım.
Damada Cumhuriyet altını takmak 19 Mayıs'da Samsun'a veya Ankara'ya gitmek kadar Cumhuriyetimize sahip çıkmak demektir.
Haydi ikitekerciler
maximus'un düğününde 1000 Cumhuriyet Altını takmak için Bursa'ya.
Kayıt linki aşağıda.
www.kayitolayimdabursayagidipiskenderyiyeyim.com _________________ Ölümlü dünya... |
|
Başa dön |
|
|
AytacDundar Tecrubeli Uye
Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 1081 Nerden: Çanakkale/Havana
|
Tarih: Pts May 22, 2006 2:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
cumbaba demiş ki: |
Üye alımı geçici olarak durduruldu. |
Desene Cumbaba.Üye patlaması yaşanacak. |
|
Başa dön |
|
|
sinanozgen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 2:39 pm Mesaj konusu: Re: Kıraathane |
|
|
Başka bir sitede (motur.net) gördüğüm bir uygulama, umarım telif hakkı istemezler.
|
Ohooo, bugun itibari ile(22.05.2006) motur.net`in uye sayisi 249, onlari dasecerek aliyorlar galiba(tam bilmiyorum).
Sen 249 uyeli ikitekerin halini gorecektin, sabahlari "efemm, sabahi serifleriniz hayirli, gununuz aydin olsun" diye baslanir, aksam cikarken "sevgili dostlarim, benden bu gunluk buraya kadar, motosiklet ile ilgili dusuncelerimi yazmaya yarin devam edecegim" denirdi.
Turkce olarak da TRT turkcesi kullanildigi icin pek cok arkadas bayilip, daha rahat hareket edebilmek icin "enduroturk" yahoo ekibine gecmisti.
Motur.net secimsiz 10.000 kisi alsin sen o zaman gor kiraathaneyi...(aslinda fazlauzaga gitmen de gerekmiyor ya, neyse )
Sanco _________________ "Tomkedi"miz, Umut Akçalı'nın anısı önünde saygıyla eğilirim.
Aç Kapakları Norveç, Eicma Milano'dan banttan yayın |
|
Başa dön |
|
|
Canberk Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
millet REYTING böyle yükselmez..
Daha baskın konuşun bakim.. |
|
Başa dön |
|
|
b_bullseye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 3:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu topic'in buraya uygun olduğunu düşünmüyorum.
Her grubun kendine has bir kimliği bir özelliği var ve İkiteker'de böyle bir başlık iş görmez. Hem tarzı uygun değil hem de çok kalabalık.
Adını "Polemikhane" koysaydın belki daha çok rağbet görürdü Erkan _________________ Bora
TA '06 |
|
Başa dön |
|
|
Grkm Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 3:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
İkiteker olarak ilk kez bir araya gelip doğru dürüst bir çalışma yapıp birlik ve beraberliğimizi gösterelim.
Hep beraber Maximus'un düğününe gidelim ve hepimiz birer Cumhuriyet altını takalım.
Damada Cumhuriyet altını takmak 19 Mayıs'da Samsun'a veya Ankara'ya gitmek kadar Cumhuriyetimize sahip çıkmak demektir.
Haydi ikitekerciler
maximus'un düğününde 1000 Cumhuriyet Altını takmak için Bursa'ya.
Kayıt linki aşağıda.
www.kayitolayimdabursayagidipiskenderyiyeyim.com |
Cumbaba,
Verdiğin linkte geçici bir arıza var sanırım , kaydımı yaptıramadım.
Ben kullanıcı, motor, ehliyet senesi, seri numarası, cebimdeki 20 YTL lik banknotun son 3 rakamı, kan grubu v.s. bilgilerini özelden gönderiyorum, sen server düzelince beni de eklersin.
Saygılarımla ... |
|
Başa dön |
|
|
b_bullseye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Grkm demiş ki: |
Verdiğin linkte geçici bir arıza var sanırım , kaydımı yaptıramadım.
Ben kullanıcı, motor, ehliyet senesi, seri numarası, cebimdeki 20 YTL lik banknotun son 3 rakamı, kan grubu v.s. bilgilerini özelden gönderiyorum, sen server düzelince beni de eklersin.
Saygılarımla ... |
Düzelmiş, ben ekledim kendimi. Ama liste biraz kısa gibi _________________ Bora
TA '06 |
|
Başa dön |
|
|
frogy_dreams Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 4:27 pm Mesaj konusu: Re: Kıraathane |
|
|
Tüm msn vari konuşmalar anlık paylaşımlar ve ağır geyik bu başlık altında dönüyor. Bizim sitemizin özelliği olarak "polemik"lerde dahil olur.
Kimse konu dışına gereksiz başlık açmamış olur.
Adminimiz bunu en tepeye yapıştırırsa "gereksiz başlık" sıkıntısına bir nebze faydası olur sanıyorum.
Buyrun başlayalım.
Maximus loobman zencir yağlama siparişi verdirdi ama parasını ödemiyor. Amacı düğünde takılacak takılardan sonra ödemekmiş. Hatta "abi çok takı olursa benim xx e altından zencir yaptıracağım" falan diye konuşuyor bilginize. |
Cumbaba önce sen benim VaRaDeRo yazı stilimin talif hakkını öde |
|
Başa dön |
|
|
maximus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar,
Bu organizasyonunuz için buradaki herşeyi ayarladım, önce gruplar bursaya girecek ve motorları bırakarak belediye otobüsüyle hamamlara gidicekler, bi güzel kese olup boy abdesti aldıktan sonra IV murat ve Emirsultan türbelerini gezecek, yeşil türbede nargile içeceklerdir.(tabi ben bu esnada büyük ihtimalle kuaförde olurum)
öğlen yemeği iskenderde yendikten sonra tophaneye çay içmeye gidilecek ve yoldaki okçu baba'ya dilek dilenecektir, akşam saat yedide eşli gelenler eşlerini kınaya bıraktıktan sonra erkekçe direk hisar pavyonunu kapatıyoruz.gece saat 3 tede çingen mahallesinden kiralanan müzisyenlerle davul zurna eşliğinde şehir turu var
düğün sabahı bütün eşler kuaföre bırakılarak uludağ yolu üzerinde bir köye çay içmeye gidilecektir. Burada alkol almak yasaktır ama içen olursa yakabilir yanınızda yoksa köy bakkalı hemen 2 dakkada sarıveriyor
düğün zamanı hep beraber motorlu konvoy yapıyomuş gibi bir fotoğraf alındıktan sonra serbest zaman herkez için bana karışmayın bundan sonra
evet kaleye mum dikenler görelim:
1- cumbaba - Medar-ı İftiharımız güzel insan
2- Grkm - senin 20 lik sahteymiş
3- b_bullseye - geyiksel alemlerin en güzel adaşı
hadi bakalım uyumayalım değerlerimize sahip çıkalım bizi biz yapmak için haydi 28 Temmuzda maximus'un düğününde 1000 Cumhuriyet Altını takmak için Bursa'ya.
_________________ Bora Çalık
Bursa
640 Adv. |
|
Başa dön |
|
|
asifan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
yenisi gelsin |
Nasıl üye alımı durdurulmuş ben anlamadım ... düne kadar 9964 üye idik bugün 9972 bide bir dolu üye ismini sildirdiği halde ...
........................
maximus
kardeş bin kişi iskender e nasıl sığacak bana bi anlat hele ... |
|
Başa dön |
|
|
maximus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 22, 2006 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
asifan demiş ki: |
yenisi gelsin |
Nasıl üye alımı durdurulmuş ben anlamadım ... düne kadar 9964 üye idik bugün 9972 bide bir dolu üye ismini sildirdiği halde ...
........................
maximus
kardeş bin kişi iskender e nasıl sığacak bana bi anlat hele ... |
evet üye alımları devam ediyor neyse boşver onu o bu topikle alakalı değil o polimik konusu burusu kahvehane muhabbeti.
şimdi şöyle oluyor canım iskender'in kamyonu var mobil döner diyorlar o 6 adet kocaman döneriyle tophaneye gelicek orda kesip kesip dağıtıcaklar millete. _________________ Bora Çalık
Bursa
640 Adv. |
|
Başa dön |
|
|
|