Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Çrş Ksm 10, 2010 10:31 am Mesaj konusu:
Arkadaşlar buna ben ufak bir hikaye ile karşılık vermek istiyorum;
Efendim adamcağızın biri bir gün bir lamba bulur,lamba kir pas içindedir.
Adam lambayı temizleyip satmayı düşünür.
Başlar lambayı ovalamaya,içinden bir cin çıkar ve "sahip benden bir istek hakkın var"der.
Adam cine "üç kağıt yapma len üç isteğim olması lazım" diye diklenir.Cinde "yahu sahip o eski versiyon lambalardaydı" der.
Adam düşünür, düşünür, düşünür cine dönerek "benim bir sevgilim var Amerikada yaşıyor oraya rahat rahat gidebilmem için bana güzel bir yol yap" der.
Cin"yahu sahip amerika dünyanın öbür ucu o yolu yapmak için ne kadar malzeme lazım biliyormusun bunun köprüsü var, tuneli var, viyadüğü var gel daha yapılabilir bir şey iste" der.
Adam tekrar düşünür,düşünür,düşünür cine döner"peki o zaman yoldan vazgeçtim ben kadınları anlamak istiyorum"der.
Bu sefer cin düşünür, düşünür, düşünür................................ düşünür aradan haftalar,aylar geçer.
"Yahu sahip yol kaç seritli olsun"der.
Bu hikayede burada biter.
Kıssadan hisse kadınları anlamak mümkün değildir. _________________ Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız