Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Pts Hzr 28, 2010 1:46 pm Mesaj konusu: Satılık PS3 için Fifa10, NFS ProStreet, NBA 2K10
Bir arkadaşımın gazıyla bunları sıfır olarak aldım. Yine o gazla evde ilk gün ve ikinci gün oyunları oynadım. Toplamda 2 kez oynanmıştır yani. Sonra ancak zaman kaldıkça pes2010 oynuyorum abimle onun dışında bu oyunlara dokunamadım bile.
Sadece NFS'yi hatrı sayılır oynadım.
Bu 3 oyun da orjinal kutularında, kitapçık vs çiziksiz duruyor.
Dolayısıyla bunları satayım diyorum. Şu iki oyunu alıp koyacağım arşive, onları onarım diyorum. Red Dead Redemption ve Heavy Rain.
Yukarıdaki oyunlar ile takasa da verebilirim, buradaki takasçılar oyunu alırken fiyatını öldürüyorlar.
Yakın zamanda isteyen olursa uygun fiyattan vereceğim. Hepsi bi kerede vermek tercihim. Ayrı isteyene de veririm.
Tarih: Prş Ağu 19, 2010 1:41 pm Mesaj konusu:
psp oyunu varmi?
medal of honor oynuyorum, masanin altinda gizli gizli... _________________ Bora ERİŞ
R1200GS
532 291 20 50
www.eris.com.tr bora@eris.com.tr
BANDIRMA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız