Şu an sitede, 541 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor. Kayıtlı değilsiniz. Buraya  tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.  

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz . Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.  

Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums  

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - İSTANBUL - KATHMANDU SUNUMU - YENİDEN 

Önceki başlık  :: Sonraki başlık    

Yazar 

Lama Tecrubeli Uye Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 121 Nerden: İstanbul  

Tarih: Cmt Oca 23, 2010 8:07 pm     Mesaj konusu: İSTANBUL - KATHMANDU SUNUMU - YENİDEN  

2008-2009 yeni yılı civarı.

İki manyak, yola çıkıyor Kasım ayı gibi. İstikamet Kathmandu…  İstanbul'dan Kathmandu'ya çoooook uzun bir yol. 

Döndükten sonra Türkiye genelinde 22 sunum yaptım. Ama halen istek var. Hadi buyurun buradan …  

Toplam 6 ülke, 12.000 km. yüzlerce değişik yüz, onlarca şehir, inanılmaz kokular, dokular, hisler, baharat kokuları arasında, büyüleyici bir seyahat.

Bu seyahatimin yüzlerce resim ile süslenmiş hikayesini benden dinlemek ister misiniz. Üstelik beleş  

Hepinizi 10 Şubat'ta saat 19:30 da Time Göztepe'ye bekliyorum. Yemek eşliğinde çok iyi zaman geçireceksiniz. Gülmek de garanti...

Yerimiz sınırlı olduğu için, lütfen rahmi@lamatech.com  adresime onay maili atınız.

Facebook da, Rahmi Barutçu Eğitim gurubu içinde sunumun detaylarını bulabilirsiniz.

Namastee  

www.lamaorda.com 

YER :TIME GÖZTEPE 216 567 44 04 - www.goztepetime.com 

Krokisi mevcut. _________________ Rahmi Barutçu

CBT-ADAC-IAM 

Güvenli Sürüş Eğitmeni

www.rahmibarutcu.com 

www.lamaorda.com 

0533/553.29.56  

Başa dön  

HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli  

Tarih: Cmt Oca 23, 2010 8:12 pm     Mesaj konusu:   

Aga..Playback yapacaksın bu gidişle  )) _________________ Metehan YILMAZ  

Başa dön  

Tarih: Cmt Oca 23, 2010 8:19 pm     Mesaj konusu:   

komik adamsın vesselam

yok yahu playback olmuyo. o kadar ilginç yerden sorular oluyor ki, hep gelişiyor sunum...

ben de çok eğleniyorum vallaha

hehehe _________________ Rahmi Barutçu

CBT-ADAC-IAM 

Güvenli Sürüş Eğitmeni

www.rahmibarutcu.com 

www.lamaorda.com 

0533/553.29.56 

Başa dön  

Tarih: Sal Oca 26, 2010 3:00 pm     Mesaj konusu:   

ÖNEMLİ DUYURU !!! - 2. SUNUM GELİYOR

Selam dostlar. Şubat 10 Çarşamba günü yapılacak, İstanbul-Kathmandu sunumu için bize ayrılan 90 kişilik yer limitimiz dolmuştur.!

Taleplerin devam etmesinden dolayı, aynı sunumu ertesi gün yani 11 ŞUBAT PERŞEMBE - saat 19:30 -23:00 arasın yine yapılacaktır.

Geleceğini beyan edan ilk 91... kişi haricindeki tüm dostlarımı, 11 ŞUBAT 

PERŞEMBE akşamı TİME GÖZTEPE'ye bekliyorum.

LÜTFEN DİKKAT : YERİMİZ SINIRLI OLDUĞU İÇİN, GELİP GELEMEYECEĞİNİZ KONUSUNDA" NET" BİLDİRİM YAPINIZ

Tarih:11 Şubat 2010 Perşembe

Zaman:19:30 - 23:30

Yer:Time Cafe Göztepe - www.goztepetime.com  - 0216 567 44 04 _________________ Rahmi Barutçu

CBT-ADAC-IAM 

Güvenli Sürüş Eğitmeni

www.rahmibarutcu.com 

www.lamaorda.com 

0533/553.29.56  

Başa dön  

Bu forumda yeni konular açamazsınız  Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz  Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz  Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz  Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız   

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me You can syndicate our news using the file   or