Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
steppenwolf Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pzr Ekm 04, 2009 11:22 am Mesaj konusu: İzmir'de Servis Bilgisi |
|
|
Merhabalar.
Bir hafta süreyle İzmir'deyim. Yolda gelirken ön frenimle ilgili bir sorunum çıktı . İzmir'de önereceğiniz servislere şiddetle ihtiyacım var.
Motosiklet Kawasaki Zephyr.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Not : Forumlarda aradım ancak bulamadım  _________________ O iyi insanlar o güzel atlara bindiler, çektiler gittiler |
|
Başa dön |
|
 |
bluedo Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pzr Ekm 04, 2009 5:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Urla'ya yakinsaniz Mehmet - Levent Koklu Kardesler var. Tel. 0 232 754 43 14
Kahramanlarda Asar Motor sahibi Yasar Bey var. Tel. 0 232 445 72 75 - 0 232 483 67 89
Saydiklarim yetkili servisler. (birkac tane daha var ama onlari yazmak icimden gelmedi)
Bir de yetkisiz servisler var ama yatkililere bes cekerler. Mesela Burak21. Burak da Kahramanlar'da. Yardimci olacaklardir muhakkak.
Ben hicbirine birsey yaptirmiyorum ama buji falan gibi bir sey alacagim zaman Burak21'e gidiyorum. _________________ Ediz Uslubas ®
0 532 711 2447
edizuslubas@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pzr Ekm 04, 2009 7:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gecmis olsun Galip'cigim, umarim onemli bir sorun degildir.
R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com
Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
 |
|
Başa dön |
|
 |
bluedo Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pzr Ekm 04, 2009 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Acaba benim ustesinden gelebilecegim birsey midir diye dusunmeden edemedim. Telefonda bir gorussek ya..?
Hem tanismis oluruz hem de gozumuz Zephyr gorur  _________________ Ediz Uslubas ®
0 532 711 2447
|
Başa dön |
|
 |
steppenwolf Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Ekm 05, 2009 8:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu yaz biraz şanssız bir yaz oldu benim için. İki ay önce pırıl pırıl bir havada hızlı feribotla Yalova'ya geçerken feribot müthiş bir yalpaya düştü ve motosiklet yan ayaktayken devrildi. O sırada devir saati ve Kask hasar gördü. İDO hasarın bir kısmını ödüyor.
Geçtiğimiz Cuma günü İstanbul'dan İzmir'e geleceğim. Yolumun üzerinde köyüme uğradım, Gemlik, Umurbey.
Köy meydanında kuzenin dükkanının önünde park ettim. Sohbet ederken 'eyvah TIR kaçıyor' deyip millet dışarı fırladı. Şoför kapıyı açıp frene basmaya çalışırken galiba kapı sol aynaya vurdu, ayna kırıldı ve motosiklet yattı. Bu defa da aynaya ilave kilometre saati kırıldı
Allahtan insanlara falan çarpmadean durdurabildiler. Şoför, sigara almak için inerken el frenini tam çekmemiş galiba.
Aynayı hemen uydurduk. Genel bir kontrolda her hangi bir sorun görmedim ve yola çıktım.
Manisa'ya kadar hafif bir sarsıntı hissettim. Ancak Manisa'dan sonra fren yapınca sarsıntı arttı. Ben baktığımda bir şey göremedim.
Böylece önce içimi döküp bir rahatladım.
BURAK 21'in Alsancak'ta da servisi var galiba. Ben de Pasaport'tayım. Belki oraya gidebilirim.
İlginiz ve cevaplarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Tekrar ilginiz için teşekkür ederim. _________________ O iyi insanlar o güzel atlara bindiler, çektiler gittiler |
|
Başa dön |
|
 |
bluedo Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Ekm 05, 2009 8:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Sans iste...
Cok gecmis olsun. Burak yardimci olacaktir. Telefonda tarif ettigimden haric bir yerleri daha var. Orasi da bulundugunuz yere oldukca yakin. Alsancak Stadi'nın yanindaki yola giriyorsunuz (Karsiyaka istikametine dogru), yolun sonuna varmadan solda Renault Teknik Servisi var. Onun karsisindaki sokaga giriyorsunuz. Yaklasik 20 metre ileride sagda tabelasini goreceksiniz. O civarlarda Eksozcu Tayim'i sorarsaniz herkes tarif eder. Tayim'le aralarinda 10 metre var.
(Aksilik cikarsa bir alternatifimiz daha var, Karsiyaka civarlarinda..)
Kolay gelsin. _________________ Ediz Uslubas ®
0 532 711 2447
|
Başa dön |
|
 |
borabora Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Oca 04, 2010 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
bluedo demiş ki: |
. (birkac tane daha var ama onlari yazmak icimden gelmedi)
. |
merakımı ozelden giderirmisin lutfen
steppenwolf, gecmis olsun,umarim cabuk hallolur _________________ Bora ERİŞ
R1200GS
532 291 20 50
www.eris.com.tr
bora@eris.com.tr
BANDIRMA |
|
Başa dön |
|
 |
tunch Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Oca 05, 2010 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun. birşey merak ettim. IDO hasarın neden " birkısmını" karşılıyor? tamamını karşılaması lazım değil mi ? sonuçta feribotta aracı güvenliğe almak onların sorumluluğunda değil mi? e sigortasıda var İDO'nun ?
bu arada motorunuza bir kurşun döktürün, nazarlığını değiştirin ... ne diyeyim  _________________ TUNÇ BARUÖNÜ
1150 GS
İstanbul |
|
Başa dön |
|
 |
kdalak Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Oca 06, 2010 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sabri ustanın oğulları ve Burak Albayrak iyi isimler. ek olarak Motostop Ercan Dinamit'i de öneririm. _________________ NC700X
Oooohhh suyundan da koy. |
|
Başa dön |
|
 |
|