Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
bberksan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 26, 2008 5:19 am Mesaj konusu: Bi Gezi Yazisi Vardi Bulamiyorum Dunyanin catisina.... |
|
|
Arkadaslar bi gezi yazisi okumustum. Avrupa'nin en kuzay burnuna i arkadasimiz motor kiralayip bir gezi yapmisti (Kendi motoru ile de gitmis olabilir). Baslik dunyanin catisina yolculukmuydu belki de baska biseydi... Aradim bulamadim acaba bu forumda degilmiydi? Bilen hatirlayan varsa bana link verebilirmi? _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
Başa dön |
|
|
kaleist Tecrubeli Uye
Kayıt: Jun 17, 2008 Mesajlar: 383 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
|
Başa dön |
|
|
hvarol Katilimci Uye
|
|
Başa dön |
|
|
kaleist Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 26, 2008 7:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben bunu görmemiştim, iyi oldu
Hilmi ASLIM
F650 GS'04 |
|
Başa dön |
|
|
bberksan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 26, 2008 10:13 am Mesaj konusu: re |
|
|
Hilmi saol verdigin link tam olarak aradigim seydi Nordkap... Neden bulamadigimi anladim cunku bu platformda degilmis cunku tum gezi yazilarina tek tek baktim ama bulamadim. Yanlis hatirlamiyorsam Cem arkadasimiz bu sitede sadece link'ini vermisti oradan dallanip da bakmistim o geziye ama icime islemis... Insallah 1-2 yil icinde oraya gidecegim. Hanimi ikna turlarina basladim 5-6 aya varmaz ikna ederim. Sonra da sezonu bekler ve ...
hvarol arkadasim size de cok tesekkurler o gezi de cok guzel , dun ararken onu gormus ve okumustum. Ama ben baska bisey istiyorum. Bir takim zor (Kendime gore) hedefler koyup gerceklestirmek istiyorum. 1.sirada Nordkap var. Cunku gerceklestirmek icin emekli olmama gerek yok. 2sirada olan ama cok daha uzun zamandir hayalini kurdugum ve su anda ne yazik ki bir hayli uzak oldugum diger planim da 45 gunde gerceklestirmek istedigim 4 kose amerika turu. _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
Başa dön |
|
|
kaleist Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 26, 2008 11:06 am Mesaj konusu: Re: re |
|
|
bberksan demiş ki: |
Hilmi saol verdigin link tam olarak aradigim seydi Nordkap... Neden bulamadigimi anladim cunku bu platformda degilmis cunku tum gezi yazilarina tek tek baktim ama bulamadim. Yanlis hatirlamiyorsam Cem arkadasimiz bu sitede sadece link'ini vermisti oradan dallanip da bakmistim o geziye ama icime islemis... Insallah 1-2 yil icinde oraya gidecegim. Hanimi ikna turlarina basladim 5-6 aya varmaz ikna ederim. Sonra da sezonu bekler ve ...
hvarol arkadasim size de cok tesekkurler o gezi de cok guzel , dun ararken onu gormus ve okumustum. Ama ben baska bisey istiyorum. Bir takim zor (Kendime gore) hedefler koyup gerceklestirmek istiyorum. 1.sirada Nordkap var. Cunku gerceklestirmek icin emekli olmama gerek yok. 2sirada olan ama cok daha uzun zamandir hayalini kurdugum ve su anda ne yazik ki bir hayli uzak oldugum diger planim da 45 gunde gerceklestirmek istedigim 4 kose amerika turu. |
Umarım planladığın tarihte gerçekleştirebilirsin bu nefis geziyi...
Hanım konusu sanırım oldukça zorlayacak, ama eminim doğru pazarlama stratejisiyle mümkün olur...Tabi benim gibi bekar adama boşamak kolay olduğundan atıp tutabilirim bolca...
Cem'le borusan'da tanışıp, kısa da olsa konuşma fırsatı bulmuştum.
Tek söyleyebileceğim daha geniş zamana yayılmış bir geziden keyif alma oranı artacakır.
4 köşe amerika fikri de ilginçmiş.Kuzey amerika mı sadece, ya da ABD'mi? |
|
Başa dön |
|
|
bberksan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 26, 2008 2:59 pm Mesaj konusu: re |
|
|
Amerika derken USA'yi kast etmistim. Hani hafif dikdortgen gibidir ya. Ama uzak bi hayal cunku cok vakit lazim. _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
Başa dön |
|
|
|