Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Cum Mar 13, 2009 10:31 pm Mesaj konusu:
Hoşgeldiniz hocam...
Haklısınız künefe Hatay'da veya Hatay'lı birinden yenir...
Ben Urfa'lıyım. Urfa'da ve Antep'te sayısız kadayıflar yedim fakat hiçbiri Hatay künefesinin yanına bile yaklaşamaz...
İnşallah gelip oraları tekrar görmek ve künefenin tadına bir kez daha varmak kısmet olur... _________________ BEN KİMİM? http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=191368#191368
Tarih: Cmt Mar 21, 2009 11:46 am Mesaj konusu:
VAP53 demiş ki:
superpose demiş ki:
Sevgili bacommmm ben sana Sıtkı başkanın künefeyi yaparkenki resmini göndereyim.Bu işi bukadar güzel yapan birini daha tanımıyorum.
Hararetle mayıs gezinizde Hayat'a(Hatay)uğrmanızı tavsiye ederim.
Akif'cigim onerine cok tesekkurler, biz Hatay'a ugramasina (kismette varsa) ugrayacagiz da, Sıtki baskani kalabalik (7 kisi) olmamizdan dolayi sıkarız gibi geliyor bana. Dolayisiyla sen bize bu isi iyi yapan bir yer onerirsin, oyle hallederiz ama Haty'da zaten bu isi kotu yapan yer pek yoktur sanirim.
Yani demem o ki, sonrasinda; "VAP ve gurubu Sıtkı'nın, canini Sıktı" olmasin...
Sevgili bacoom Sen Sıtkı'yı bir tanısan,Adam her hafta zaten yapıyor künefeyi ve senin guruptan çok daha kalabalık bir kitleye.Sen ve gurubun vız gelirsiniz ona :lol:Sizin Antakya'ya varışınızdan zaten haberdar olur kendisi merak etme:))))))))))))) _________________ AKLINIZDA,KASKINIZDA BAŞINIZDA OLSUN
R 1200 G
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız