Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Pzr Hzr 06, 2004 6:39 pm Mesaj konusu:
slms,
orkun, bahsettiğin o hızlarda toprak veya bozuk dağ yollarında bende bir problem olmuyor.kontra ile de dönebiliyorum. ve peglerde ayağa kalkıp dönmek te bir o kadar zevkli oluyor. ancak kum feleaket bi olay abi. buralarda bazı yollarda özellikle derelerin toprak dağ yollarını kestiği yerlerde toprak yolun üzerinde bazen kalın bir kum tabakası oluyor oralarda çok tehlikeli bir biçimde kayıyor motorun kıçı başı. ödüm kopuyor oralarda. amazondan bi kitap aldım. Pro Motocross and Off-Road Motorcycle Riding Techniques, New Ed.(CyclePro)
şimdilik o kitabı okuyorum ama işin ustası birinden de ders almak istiyorum aynen senin gibi vakit bulamıyorum. _________________ Tümer Tombuloğlu
http://ruzgarinbabasi.wordpress.com/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız