Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Pzr Eyl 30, 2007 9:43 pm Mesaj konusu:
HANLAR_HANI_METEHAN demiş ki:
Arkadaşlar, yorumlarınızı okuyalım.
Okuyalım .
sinanozgen demiş ki:
-Polemige girmeksizin aracin kendileri icin dusundurduklerini, neden bu araci tercih ettiklerini,
-Urun kimliginin(markanin), secimde(veya gelecekte) etken bir rol oynayip oynamadigini,
-Yuzdeye vurursak(yaklasIk) daha cok hangi yol sartlarinda kullandiklarini,
-Asagida yer alan modellerden secmeleri gerekse, tercihlerinin hangisi olacagini ve cok kisaca nedenlerini
yazabilirlerse...
"En iyi motor" yoktur. İsteklerinizi en fazla karşılayan motor sizin için en iyisidir. Bu senin için KTM'dir, Mondial'dir ama benim için BMW.
GS'i, Uzun ömürlü olması (motor değiştirmeyi sevmiyorum), güvenlik (BMW bu konuda kesinlikle en iyisi), ve kullanım amacıma uygun olması yüzünden tercih ettim. Ayrıca bilinenin aksine, biraz matematik hesabıyla (bakım periyotlarının uzunluğu, yakıt, parçaların kalite/fiyat oranı, arızalanma periyotları vs... ) aslında kendi kategorisi içinde oldukça ekonomik olduğunu görürsünüz.
Markası seçimimde etkili olmuş olsaydı, bu kesinlikle negatif bir etki olurdu, çünkü BMW'nin tek sevmediğim yanı, Türkiye'deki imajı. Mesela sitedeki antiBMW tartışmalarının kaynağında aslında BMW'nin kalitesinden çok bu imaj var.
%75 asfalt, %25 toprak yol...
O motorların hepsinin sevdiğim ayrı ayrı özellikleri var.
Mesela R80GS Basic; adı üstünde zaten "az çoktur". Ama çok yakıyor, Borusan, bu motorun parçalarının çoğunu stokta bulundurmuyor, beklemek lazım parça için. Bunlara rağmen satın almak istesem temizini bulmak zor.
1200 gs, arazide hard enduro, caddede cadde motoru gibi giden bir araç. Ama diğerlerine göre daha sık problem çıkardığı söyleniyor. Bilmiyorum.
Herhalde yine bir 11xxGS seçerdim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız