Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Çrş Şub 22, 2006 7:47 am Mesaj konusu:
sinanozgen demiş ki:
Don Kisot adami nerede bilmiyorum ama soyle bir fotografimiz olamadi, goren olursa kendisine soylesin... Onumuzdeki sezona olur diye umalim:
Sanco
Nasil yani? Arka planda ineklerin otladigi mizansenimiz yok mu demek istiyorsun Sanco'm? _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel
Don Kisot, arkadasim, o kadar mirin kirin ettin, mizmizlandin, adamin Giau'dan gecisine ve ayni yerde cektigi fotografa bak (fotograf advrider.com'dan alinmistir):
Sen de GS'e dondugune gore artik kar mar demez saldirabiliriz. Ustelik at-esek tepis... aman kombinasyonunu da tekrar saglamis durumdayiz sayende.
Fotograftaki GS de 25. yil versiyonu bir Adventure, guzel motor.
Allah Allah dedim ilk önce, kafam karisti, nasil atladim bu gezi raporunu, insanlar cevap bile yazmıs Sonra tarihe baktım arşivden canlandırılmıs bir topic oldugunu gördüm Ne iyi ettiniz de canlandırdınız.. Ne guzel bir gezi raporu bu boyle, gercekten belgesel gibi super Fotograflar super.. Anlatım hem akıcı bir turkce hem de esprili (cok guldum) harika.. Gecmis bir zamanlama ama her iki arkadası da kutluyorum. O hava şartlarındaki performansları icin iki kere kutluyorum Zevkle okudum Simdi daha cok istiyorum motor kullanmak Gerci bu seviyeye gelebilmem icin kırk fırın ekmek lazım bana ama olsun...
Baska gezi raporlarınız var mı? Varsa eger arama yapıp bulabilirim sanırım arşivden degil mi..?
Kaza icin de (zaman aşımına ugramıs olay ama) cok gecmis olsun.. _________________ Aynı dili konuşanlar degil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır.
Tarih: Prş Mar 16, 2006 11:18 pm Mesaj konusu:
sinanozgen demiş ki:
Don Kisot, arkadasim, o kadar mirin kirin ettin, mizmizlandin, adamin Giau'dan gecisine ve ayni yerde cektigi fotografa bak (fotograf advrider.com'dan alinmistir):
GS'le ninem de gider o yolda. Yiyorsa benim gariban, lastikleri bitmiş, dur-kalktan ısınamayan üstüne de yağmur yiyen Suzuki'yle gitsin. Peh!
Hem unutulmamalı ki GS dediğin alet düz duvara tırmanıyor, kar neymiş?
Not: Bu 25. yıl ADV'sinin ön farı neden asimetrik değil? Touratech GS'i olmadığından eminsin di mi? Neydi adı, sen söyle? Desertio gibi bişii... _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel
GS'le ninem de gider o yolda.
Ninenin ayaklari yere basacak mi ki? Haa arkadan ben tutarim diyorsan gider tabii (bkz. ayaklari yere degmeyenlere yardimci olmayi seven Don Kisot)
Ilker demiş ki:
Not: Bu 25. yıl ADV'sinin ön farı neden asimetrik değil? Touratech GS'i olmadığından eminsin di mi?
Touratech'in modifikasyonunu DD yazmis. Yukaridaki beyaz 1150GS ADV ise tamamiyla standart uretim. Bakiniz iergen'in koymus oldugu Marmaris'li bir arkadasin motoru:
Bu da firmanin katalog fotografi. Bu versiyonda renk harici bir degisiklik oldugunu sanmiyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız