Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Yaw arkadaslar PS3 ile bluearay film izleyecegim diye amerika'dan Terminator 2 collector edition getirttim kardesime. Hevesim kursagimda kaldi region code is not valid gibi bi mesaj cikiyor ekranda. Yapacak bisey varmi?
Sanırım yok, bu nedenle bölge kodu Türkiye ile uyumlu olan ingiltereden film getirmek en mantıklısı ancak orada fiyatlar ABD gibi cok ucuz degil. _________________ Ümit Yayla
İstanbul
Tarih: Pzr Ksm 01, 2009 10:25 pm Mesaj konusu: re
daha evvel PS3 icin oyun almistim amerikadan calismisti sorunsuz onun icin hic dusunemedim _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle.
GPS ile ilgili, bir süredir ben de araştırma içerisindeyim. Çoğunluk 3" üzerinde, peki arabada 5" daha iy, olmaz mı?
Hepsiburada'da ürün özellikleri reklamdan geçilmez olmuş. Tüm ürün açıklamaları nerdeyse eşsiz, her ürün en iyisi !
Ücretsiz güncellemeymiş.. Çok merak ettim bu güncelleme ne kadar olabilir ki? Güncellemesek ne olur ayrıca 1-2 sene.
Telefondan Gps mantıklı gibi gözükse de telefonu telefon olarak kullanmak GPS'i ise Gps olarak kullanmak istiyorum. Bir kaç ürün hoşuma gitti fiyat aralığı düşmüş durumda, 300-350 bandında istenilen özelliklerde ürün bulmak mümkün. İşletim sistem hızı, harita güncellemesi, graifkler bakımından kaliteler nerdeyse birbirine yaklaşmış.
Şu 3 ürünü favoriye aldım, teknoloji mağazasında da yakından inceleyip kararımı vereceğim.
ilginc bir alternatif sunayim... bir tablet pc... gecen kardesim almis, gayet guzel calisiyor. Gps haritalari, arac on cam montaj ekipmani da beraberinde geliyor, ve 7 inc lik bir ekran
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız