Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
levent_t Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 24, 2008 Mesajlar: 180 Nerden: Kırklareli/Lüleburgaz
|
Tarih: Pts Arl 01, 2008 4:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba burak aramıza hoşgeldin ehliyetinde hayırlı olsun güvenli ve keyifli sürüşler. _________________ Honda X11 black |
|
Başa dön |
|
|
silverJr Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Arl 01, 2008 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
levent_t demiş ki: |
merhaba burak aramıza hoşgeldin ehliyetinde hayırlı olsun güvenli ve keyifli sürüşler. |
Teşekkür ederim Levent Abi hoşbulduk. _________________ Burak KURTULUŞ
XT 660 R "08 |
|
Başa dön |
|
|
metin22 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 01, 2008 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
silverJr demiş ki: |
Ayrıca Cengiz Abiy'lende gezmekten mutluluk duyarım motoru Edirnede duruyordu sanırım |
Burak'çığım,tahmin ettiğin gibi Cengiz abinin Motoru Edirnede garajda duruyor,pas yammasın diye arasıra ben biniyorum şaka bir yana o da senin gibi sakin, efendi bir çocuk ikinizinde ortak yanı olduğunun kanatindeyim çünkü o da doğayı kır bayırda gezmeyi pek sever,aranızda anlaşın uygun bir zamanda beraber gezersiniz, keyfini çıkarırsınız ama biraz havalar ısınsın derim malüm önümüz kış üşürsünüz hasta olursunuz sonra.
metin22
Suzukİ V-StroM
Honda Nx4 Falcon
Vespa P125X |
|
Başa dön |
|
|
baris_22 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 01, 2008 7:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Burak (SilverJR) aramıza hoşgeldin. Ehliyetin tekrardan hayırlı olsun, hayat boyu keyifli sürüşler, derslerinde başarılar dilerim... _________________ Barış SEÇKİN
CBR 600F
532 3477831
EDİRNE |
|
Başa dön |
|
|
silverJr Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Arl 02, 2008 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
metin22 demiş ki: |
silverJr demiş ki: |
Ayrıca Cengiz Abiy'lende gezmekten mutluluk duyarım motoru Edirnede duruyordu sanırım |
Burak'çığım,tahmin ettiğin gibi Cengiz abinin Motoru Edirnede garajda duruyor,pas yammasın diye arasıra ben biniyorum şaka bir yana o da senin gibi sakin, efendi bir çocuk ikinizinde ortak yanı olduğunun kanatindeyim çünkü o da doğayı kır bayırda gezmeyi pek sever,aranızda anlaşın uygun bir zamanda beraber gezersiniz, keyfini çıkarırsınız ama biraz havalar ısınsın derim malüm önümüz kış üşürsünüz hasta olursunuz sonra.
metin22
Suzukİ V-StroM
Honda Nx4 Falcon
Vespa P125X |
Peki anladım Metin Abi'm ozaman ikimizinde müsait olduğu bir zaman belirliyelim ortak bir noktada buluştuktan sonra biliyorsunki dağ taş kavramına uyacak birçok yer var gidip biraz oynanabilir belki. Doğru diyorsun onümüz kış havalarda soğuyor fakat sağlam giyindikten sonra bunun önüne geçilebilir herhalde.. Zaten insan hoşlandığı bir işi yaparken o tür nedenleri görmüyor biliyorsunki _________________ Burak KURTULUŞ
XT 660 R "08 |
|
Başa dön |
|
|
silverJr Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Arl 02, 2008 3:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
baris_22 demiş ki: |
Sevgili Burak (SilverJR) aramıza hoşgeldin. Ehliyetin tekrardan hayırlı olsun, hayat boyu keyifli sürüşler, derslerinde başarılar dilerim... |
Teşekkür ederim Barış Abi. Başka gezilerdede birlikte olmak dileğiyle... _________________ Burak KURTULUŞ
XT 660 R "08 |
|
Başa dön |
|
|
Beau_Ra Tecrubeli Uye
Kayıt: Jan 03, 2008 Mesajlar: 169 Nerden: Kalkan/Kaş/ANTALYA
|
Tarih: Sal Arl 02, 2008 3:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Burak. Derslerini ihmal etmeden, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. _________________
To live is to die... |
|
Başa dön |
|
|
Mekanikadam Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Arl 04, 2008 8:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Burak.Yamaha motosikletin ve ehliyetin hayırlı olsun.Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. _________________ Hüseyin
TEKİRDAĞ / Saray
CBR 1000 RR ----- 0536 791 2801 |
|
Başa dön |
|
|
Tamericel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Arl 04, 2008 8:39 pm Mesaj konusu: Re: Babam'ı izledim. Ve artık buradayım. |
|
|
Sevgili Burak, ehliyetin hayırlı uğurlu olsun, baban gibi bir babaya sahip olduğun için de çok şanslı olduğunu düşünüyorum.
Motosikletin de çok güzel bir model. Allah nazarlardan, kaza beladan korusun.
Sana bol bol motosikletli geziler, seyahatlaer ve sürüşler diliyorum, sağlıkla sıhhatle ve keyifle. Ama gittiğin yerlerdeki güzellikleri bize aktarmayı unutma |
|
Başa dön |
|
|
silverJr Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Arl 04, 2008 9:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bora Abi :Teşekkür ederim hoşbulduk.
Hüseyin Abi :Teşekkür ederim hoşbulduk. Memleketliymişiz gördüğüme göre
Tamer abi :İyi duygularınız için teşekkür ederim. Şu anlık gezmek için pek fazla vaktim yok anca zaman buldukça gezmeye çalışıyorum gezdikçede bunları tabikide sizinle paylaşacağım. _________________ Burak KURTULUŞ
XT 660 R "08 |
|
Başa dön |
|
|
superpose Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 22, 2008 12:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
silver59 demiş ki: |
Aramıza hoş geldin Oğlum.
Hiç bir evin ocağı sönmesin, Allah hiç bir ana-baba'ya evlat acısı göstermesin.
Svgi ve sağlıklarla... |
Sevgili Ali Yekta Öncelikle bazı nedenlerden dolayı bu güzel haberi geç cevapladığım için özür lütfen.Ve tüm kalbimle ettiğin duaya amiiiin der,ve küçük kardeşim Burak ın ehliyetinin ve motosikletinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Sevgilerimle _________________ AKLINIZDA,KASKINIZDA BAŞINIZDA OLSUN
R 1200 G |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 22, 2008 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
İyi dileklerin için çok teşekkürker Akif Abi. Hafta sonu Burak eve geldiğinde cevap yazacaktır.
Ve sana da hayırlı olsun 1200 GS. İmzan da görünce çok çok sevindim adına. Allah kazadan korusun, çok güzel günler de kullan. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 23, 2008 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Burak hoşgeldin aramıza. Motorun da yakıyor hani Çok yakışmış çok:) _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
superpose Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 24, 2008 8:40 am Mesaj konusu: |
|
|
silver59 demiş ki: |
İyi dileklerin için çok teşekkürker Akif Abi. Hafta sonu Burak eve geldiğinde cevap yazacaktır.
Ve sana da hayırlı olsun 1200 GS. İmzan da görünce çok çok sevindim adına. Allah kazadan korusun, çok güzel günler de kullan. |
Teşekkürler Ali ciğim hep beraber inşallah.10 ocak ta görüşmek üzere
Sevgiyle kalın _________________ AKLINIZDA,KASKINIZDA BAŞINIZDA OLSUN
R 1200 G |
|
Başa dön |
|
|
silverJr Yeni Kullanici
|
Tarih: Pzr Oca 25, 2009 12:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Akif Amca, Özür dilerim mesajınızı geç farkettim. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Fatoş Abla, Hoş bulduk. Motor'um beklentilerimin çok üstünde çıktı. Sanki birbirimiz için yaratılmışız. _________________ Burak KURTULUŞ
XT 660 R "08 |
|
Başa dön |
|
|
|