Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Mr_sIrItIk Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Oca 07, 2005 9:04 pm Mesaj konusu: ilk oneriler benden |
|
|
mevcut forum yapisi icinde mumkun mu bilmiyorum ama :
her basligin belli bir puani olsa ve bu puan kullanicilarin oylari ile belirlense bence guzel olur cunku faydali basliklar forumlardaki baslik kalabaligi icinde kayboluyor. Istenildiginde en yuksek puanli basliklari filtreleme opsiyonu da olursa faydali basliklara boylece kolayca ulasilabilir.
ikinci onerim de baslangic isimli bi forum acilmasi, "hangi motor", "CBR la baslanir mi", "hangi kask" vs vs gibi yeni baslayanlarin sikca sordugu sorular belli bi forum altinda toplanmis olur hem yeni baslayanlar bu bilgilere daha kolay ulasir hem de diger forumlar bu kalabaliktan kurtulur. |
|
Başa dön |
|
|
Alkan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Oca 08, 2005 8:19 am Mesaj konusu: |
|
|
"BASLANGIC" forumu fikrine +1. Helal, cok iyi fikir.
Yeni baslayan arkadaslara istedikleri bilgileri hazir olarak sunabilecegimiz bir yer olur. Ayrica diger forumlar da daha düzenli olur gorusundeyim _________________ Alkan
Ikiteker Member
---------------- |
|
Başa dön |
|
|
angut Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Oca 11, 2005 8:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
"Yeni başlayanlar için" önerisi güzel de...
Bir de "for dummies" bölümü açılsa....
Ben direkt oranın abonesi olurdum walla.
angut |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Oca 12, 2005 4:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Ne kadar cok baslik o kadar cok problem... Hem takip etmesi zor, hem yazismasi, okumasi, insanlar arasi iliskiler vs. vs.
Ne kadar az o kadar iyi. Bence su andaki grup sayisina hicbir ilave yapmayalim. Yillardir gayet guzel calisiyor iste... (moderator kosesi ve dilek/sikayet bolumunu kastetmiyorum) |
|
Başa dön |
|
|
turkbone Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Oca 16, 2005 9:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben mesleki olarak bu türde birçok foruma üyeyim,bunların içinde amerikadan ve avrupadan olanlarda var . oralarda da bu tartışıldı ve ortaya şöyle bir karar çıktı
Her yeni katılan üye daha önceki üyelerinde ilk katıldığında sorduğu soruları hemen hemen aynı Topic lerle açıyor fakat verilen cevaplar daha bir bilinçli ve güncellenmiş olarak verildiğinden bundan yeni eski herkes faydalanıyor kararı çıktı ve vazgeçildi..
Bu da bir fikir... _________________ Sonunda hep güzel anıları hatırlayacağınız motorlu geziler dileğiyle....
S.Murat DEMİRAL
Arh.pozitif (+)
YAMAHA T MAX 500
34 TV 1571 |
|
Başa dön |
|
|
|