Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Sal Ağu 30, 2011 3:54 pm Mesaj konusu: 2-3-4 Eylül İstanbul Park'da yarış
Arkadaşlar, 2-3-4 Eylül tarihlerinden İstanbul Park'da Türkiye Pist Şampiyonası 5. Ayak ve Türkiye Supermoto Şampiyonası 4. Ayak Şampiyonası yapılacaktır. Yarış takvimi ve ilgili detayları Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun sitesinde bulabilirsiniz, linkin aşagı koydum isteyenler tıklayıp ulaşabilir.
İstanbul Park'daki önceki yarış bana göre seyircisiz bile yapıldı diyebiliriz. Yarışçılar ve onların çevresi olduğu belli olan bir kaç kişi vardı. Caddelerimiz motor dolu ama bence maalesef bu spora merak yok. Kimse maddi imkanları sebep gösteremez, çünki giriş ücretsiz, sadece ulaşım biraz çileli, ama maçlara giderken dökülen paraları ve çileleri de biliyoruz. Biliyoruz dediğime bakmayın hayatımda maça gitmedim, hiç de merak etmiyorum, sadece çevremden ve FB Stadına yakın olduğumdan biliyorum görüyorum.
Gidip oradaki sporcularımızı desteklemenin bu sporun ülkemizde daha çok gelişmesine yardımcı olacağına inanıyorum. Daha ortaoukul (artık ilköğretim deniyor ama ben biraz eskiyim) lise çağındaki kızların, erkeklerin oradaki çekişmelerini seyretmek bana ümit veriyor, ama onlara destek olmak lazım, alkış ıslık lazım.
Ben de isterim kızım o yaşlara gelince bu yarışlara katılabilsin sonuncu bile gelse sadece o pistte olduğu için onu çılgınlar gibi alkışlıyabileyim. O yüzden şimdi de finish çizgisini geçeni de alkışlıyorum.
Ancak onlara destek olursak başka Kenan'ların yetiştiğini görebiliriz.
Ben orada olacağım, umarım sizler de gidecek vakit bulursunuz.
Bu arada biraz içimden geldiği gibi bir yazı oldu, imla kuralları ve cümlelere çok dikkat edemedim, kusura bakmayın
Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim hepinize. _________________ 1sin
Yamaha Drag Star 650
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız