Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Formatc Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 1:53 pm Mesaj konusu: Bolu-Yedigöller Pazar gezisi, 26 Mart |
|
|
Bu pazar günü ne yapsam diye haritaya boş gözler ile bakarken Yedigöller dikkatimi çekti. Bolu'nun kuzeyinde bir milli parkmış. Standart göller, ağaçlar, akarsular fln. Gidiş geliş takribi 700km. Sabah 8 gibi otabana giriş ve ortalama 120 ile hava kararmadan evde olurum diye düşünüyorum. Gelmek isteyen varsa detayları konuşalım _________________
Si Bi Ef değil, Ce Be Fe |
|
Başa dön |
|
|
evrimduyar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 1:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
aynı hesapla geçen kış emok'un kış kampı için saat 15:30 da istanbuldan boluya doğru gaz açmıştım.
yedigöllere vardığımda saat 21:30 falan idi
otobanda falan sorun yok da, yedigöllere varabilmek için 50 kilometrelik stabilize ve full viraj bir orman yolunu aşmak gerekiyormuş
50 metre dahi düzlük yok, öyle diyeyim |
|
Başa dön |
|
|
Formatc Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
ruzgarinbabasi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
sencer slm,
ben yedigöllere mümkün olan her yoldan gittim. toprak ve bol virajlı dağ yolları mevcut. en fazla asfalt olan yer mengen üzerinden gidiştedir. yolun son 36 km si topraktır sadece.
boludan direkt giden yol. bolu içerisinde yedigöller 42 km diye bir yazı görürsün o yol çok kötüdür.
düzce-yığılca üzerinden de gidebilirsin o yoluda bulmakta zorlanabilirsin belki. oda yığılcadan sonra 60 km gene toprak yoldur.
başkaca bi bilgi istersen verebilirim. ama gece kalmayı düşünmezsen bayağı yorulursun. _________________ Tümer Tombuloğlu
http://ruzgarinbabasi.wordpress.com/ |
|
Başa dön |
|
|
Formatc Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Tümer abi. O zaman gezi rotasını Bolu - Gölcük olarak revize etmekte fayda var. En son gittiğimde yolları gayet güzel asfalttı. _________________
|
Başa dön |
|
|
altugsaygili Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 2:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
sencer bu cuma aksami oralara kar yagabilir.
bolu golcuk 1200mt civarinda daha yukarisi 1600mt ye kadar cikiyor.
buzlanma da olabilir dikkatli ol.
yedigoller icin de en temizi tumerin de dedigi gibi mengenden.
o yore bence nisan-mayis gibi daha mantikli. _________________ sevgiler
Altug SAYGILI
1150RT
Xcity 250 |
|
Başa dön |
|
|
the_one Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sana daha kısa ve keyifli bir rota tavsiye edebilirim.İznik golu! yol muhtesem manzara super,yemek yenecek super yerler var,istersen dag tepe tırmanabilecegin etaplar,muhtesem manzaralı zirveler var.yol yalovadan iznige 90 km civarı,sonrasında aynı yoldan geri donebilir ve ya yolu uzatıp golun etrafını doner,donerkende orhan gazi*gemlik arasında meshur iskender iskenderoglunda ziyafet ceker 35 dakkada tekrar yalova feribotuna donebilirsin.Detay istersen msn den ulasabilirsin bana.. _________________ serdaRR 05 R1 |
|
Başa dön |
|
|
Formatc Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yaav yaauv...yaau tamam ya gitmiyorum bi yere tamam. _________________
|
Başa dön |
|
|
zepco Tecrubeli Uye
Kayıt: May 13, 2005 Mesajlar: 105 Nerden: iSTANBUL / Bursa
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yedigöllerin gişiş kısmına varan son 40 km sini motorla atlatabilecek arkadaşlar anca cross makine varsa yapabilir bence. İnanılmaz engebeli virajlı adeta patika benzeri bir yoldur. Geç saatlerde vardığında da illaki dönmen icab eder. Bende çok istiyorum ama asfalt motoruyla sakın denemeyin bence.
Bu arada inanılmaz güzel biyer. Keşke tekrar gidebilsem _________________ Q VICY
YBR 125
16 DJ 272
B+ |
|
Başa dön |
|
|
evrimduyar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 3:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
zepco demiş ki: |
Yedigöllerin gişiş kısmına varan son 40 km sini motorla atlatabilecek arkadaşlar anca cross makine varsa yapabilir bence. İnanılmaz engebeli virajlı adeta patika benzeri bir yoldur. Geç saatlerde vardığında da illaki dönmen icab eder. Bende çok istiyorum ama asfalt motoruyla sakın denemeyin bence. |
gider gider.
YBR gidiyor yani, kefilim ben
|
|
Başa dön |
|
|
cumbaba Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 3:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
deli bunnar _________________ Ölümlü dünya... |
|
Başa dön |
|
|
Ilker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 3:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
evrimduyar demiş ki: |
gider gider.
YBR gidiyor yani, kefilim ben
|
Sen, Goblin gibiler kategori disisiniz. Normal kullanici icin konusuyoruz biz
Mesela ben, 30km'den uzaga gideceksem, GS'ten baskasina kaba etimi kondurmam (Bkz: Manda'nin yuva yapma macerasi). Toprak gordum mu de Alfred'i arayip "KeyTiEm'i gonder, kaldim" derim... _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel |
|
Başa dön |
|
|
heavyarcher Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 3:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir kaç gün önce trt kanallarından birinde 7 göller ile ilgili bir program yapmışlardı,izleyip çok beğenmiştim.gidilecek yerler olarak bir kenarda durmalı bence.
fakat sanki tek günlük değil de 2-3 gün daha iyi olur gibi ,göl kenarında müthiş manzaralı oteller falan var. |
|
Başa dön |
|
|
Sedaseda Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 4:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
ALLAHIM YARABBIM BOLU YEDIGOLLER DIYINCE YAZILARIN HEPSINI OKUMADAN DALDIM YAZIYA IYICE OKUYIM TEKRAR DÖNECEM BURAYA BI DAKKA |
|
Başa dön |
|
|
the_one Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 23, 2006 4:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sedaseda demiş ki: |
ALLAHIM YARABBIM BOLU YEDIGOLLER DIYINCE YAZILARIN HEPSINI OKUMADAN DALDIM YAZIYA IYICE OKUYIM TEKRAR DÖNECEM BURAYA BI DAKKA |
tovbe tovbee _________________ serdaRR 05 R1 |
|
Başa dön |
|
|
|