Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 469 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - İkiteker nereye gidiyor, nereye gidecğeine kim karar veriyor
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

İkiteker nereye gidiyor, nereye gidecğeine kim karar veriyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
turkbone
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Dec 26, 2004
Mesajlar: 522
Nerden: İst

MesajTarih: Cmt Mar 18, 2006 12:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pardon , bu başlığa hitaben söyleyeyim..

Ne siz ne de o(bu)...Hepimizin ortak paydaları karar veriyor....

Eğer sizin kararlrarınız önemli ise lütfen buraya yazmadan önce gidin de uğraşan insanlarla diyolog kurarak işin ucuna asılın,eğer sizi kaale almazlar ise ortama yazın sizi de desteleriz...


Ağızı olan ,laga da lugaaa...
_________________
Sonunda hep güzel anıları hatırlayacağınız motorlu geziler dileğiyle....
S.Murat DEMİRAL
Arh.pozitif (+)

YAMAHA T MAX 500
34 TV 1571
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
metinkoca
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 727

MesajTarih: Cmt Mar 18, 2006 6:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

turkbone demiş ki:

Ağızı olan ,laga da lugaaa...


bi insan bu kadar mı iyi kendini anlatabilir.
Bravo !

Yazdıklarınızı okuyunca konunun %5 ini bile anlayamadığınızı görüyorum.

Komik olmayın lütfen, yazdıklarınızı yollamadan önce emin olun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
wolvarin
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Mar 22, 2004
Mesajlar: 70
Nerden: istanbul

MesajTarih: Cmt Mar 18, 2006 1:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sizin kafa bu kadar çalışıyo herkes kendi yoluna falan ne bu 60 ların türk filmimi sizemi soracam ne yazacağımı ne diye durumdan vazife cıkarıyorsun beni tanırmısın ben seni tanırmıyım sanane ilkayla sedat dönsün ben böyle istiyorum
_________________
BMW 1200 GS adventure
HULK
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
SilinmisUye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 2071

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 7:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

turkbone demiş ki:
Pardon , bu başlığa hitaben söyleyeyim..

Ne siz ne de o(bu)...Hepimizin ortak paydaları karar veriyor....

Eğer sizin kararlrarınız önemli ise lütfen buraya yazmadan önce gidin de uğraşan insanlarla diyolog kurarak işin ucuna asılın,eğer sizi kaale almazlar ise ortama yazın sizi de desteleriz...


Ağızı olan ,laga da lugaaa...


Arkadaşlar lütfen At gözlüklerinizi çıkarın da dünyaya her yönüyle bakmasını öğrenin. Yukarıdaki alıntıyı yaptığımı düşünerek bu söyleyeceklerimi sadece size yönelik olduğunu düşünmeyin.

Geçmişte kim problem yaşamışsa kinini kusmaya devam ediyor. Yazmayacağız, girmeyeceğiz dedikçe dengesizin biri çıkıp insanları tartışmaya davet ediyor.

2-3 aydır girmeyen biri durumdan haber edinip savaş baltalarını çıkarıyor. Neden acaba bu arkadaşa geçmişte sen çok güzel teker yapıyorsun, trafiğe açık alanda teker yap, insanlara güzel örnek oluyorsun demiş olsaydık sanıyorum bunları yazmazdı. Kaldı ki gruba hiç bir şey katmamış, bir gram katkısı olmamış birinin kalkıp, istemeyen gider diyecek en son kişi olduğunu düşünüyorum.

Bir başka arkadaş çıkıyor, otele gittim beni çok iyi karşıladı, iyi insan vs edebiyatlarını yazıp çiziyor. Arkadaşım 1. sayfadan itibaren sindire sindire oku insanlar ne diyor, ondan sonra olabileceksen objektif ol, bu şekilde yanlış ifade edersin kendini. Bundan eminim ki, tüm bu yaşananlara rağmen kalkıp VAP a gitsem, aynı şekilde misafirperverliğini gösterir, biz burada insanların karakterini, kişiliğini,misafirperverliğini konuşmuyoruz, çıkarın at gözlüğünüzü.

Bir kaç arkadaş çok saçma sapan yazılar yazmış. Merak ediyorum bu arkadaşlar bu yazıları nereleriyle okuyorlar. Halen gidin,konuşun şayet anlaşamazsanız o zaman buraya yazın diyor. Peki dostum soruyorum sana sen bunları nerenle okudun. 2 kez Çanakkale, 1 kez İstanbul'da bunları konuştuk diye yazmadık mı. Ama haklısın At gözlükleri olunca baktığın yönü görebiliyorsun, sağdaki ve soldakini göremiyorsun.



Allah aşkına şöyle yazıları, temennileri baştan sona yeniden okuyun. Sindire sindire sonra konuşun. Dernek olalım, Lokal açalım, şunları yapalım, bunları yapaalım diye net söylemiyor, olacak, olmalı demiyor. Olsa fena mı olurdu diyor. Her yazılanı sizlere tercüme etmek gerekiyor galiba.

Hem fena mı oldu. Bakın bu tartışmalar çıktı, birden forumlar türkçeleşti, butonlar düzeldi, gezi duyuruları önceden 1 hafta öncesinden duyurulurdu şimdi aylar öncesinden duyuruluyor. Demekki bunları yapmak siteyi canlandırdı. Gözünüzden kaçtı galiba. Çalışma başladı.

Korumacı duruma geçen üyelere sormak isterim,bizim siteyi ele geçirmeye çalıştığımızı nereden çıkarıyorlar ki, hazıra konmak olmaz, gidin kurun sitenizi diyor, bu güne kadar biz bunları telafuz ettik mi. Kim kimin sitesini istiyor.Kim hazıra konmak istiyor. Belirttiğiniz arkadaşlarınız zamanında hazıra konamadığı için burayı kurmuşlardı zaten. Geçin bunları.

Adam akıllı bir site olsun, söylendiği gibi demokratik olsun. Sitenin masraflarını ben karşılayayım. Yönetimi yine onlarda olsun.


Yapmak istediklerinizi yapın, size kim engel olundu diyorlar. Peki soruyorum, ben şimdi kalkıp siz madem istemiyorsunuz ben istiyorum, İkiteker Motosiklet Klübünü kuruyoruz desem ne diyeceksiniz. Tamam siz istemiyorsunuz ama biz istiyoruz desek cevabınız ne olacak. Masraflarını biz yapalım, biz kuralım, isteyen üye olur istemeyen olmaz forumlarda kalır. Başkanlığını da yönetim kurulunuda siz oluşturun, biz hiç görev almayalım. Haydi bakalım cevabınızı alalım. Ama kenarından köşesinden kaçmayın, net cevap verin. Ama verebileceğinizi sanmıyorum.

Laga da luga gibi kelimeler de eğitimci örnek olması gereken bir insana yakışmamış. SMS ile de yazdım ancak ne yazıkki yukarıdakine yakın cevaplar yazdığı için önem duyulacak bir kişi olarak göremedim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
santiago
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 03, 2004
Mesajlar: 338
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 8:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SedatGuven demiş ki:
Peki soruyorum, ben şimdi kalkıp siz madem istemiyorsunuz ben istiyorum, İkiteker Motosiklet Klübünü kuruyoruz desem ne diyeceksiniz.

Diğer kulüpler gibi sayıca çok azalmış olarak sürdürmeniz olası bana göre. Bunu yaparsanız forumlarında tadı kalmaz sanırım.
_________________
Utku
KTM990Adv
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
CarlGustav
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 03, 2004
Mesajlar: 239

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 10:09 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SedatGuven demiş ki:

Arkadaşlar lütfen At gözlüklerinizi çıkarın da dünyaya her yönüyle bakmasını öğrenin.


Sedat bey, yine forumdaki biz cahilleri, biz fanileri aydınlattığınız için teşekkürler.

SedatGuven demiş ki:

...dengesizin biri çıkıp insanları tartışmaya davet ediyor.


Motorsiklet sizin gibi büyük bir üstadın da bildiği gibi, DENGE aracıdır. "Dengesiz"ler zaten motora binemez.

SedatGuven demiş ki:
2-3 aydır girmeyen biri durumdan haber edinip savaş baltalarını çıkarıyor. Neden acaba bu arkadaşa geçmişte sen çok güzel teker yapıyorsun, trafiğe açık alanda teker yap, insanlara güzel örnek oluyorsun demiş olsaydık sanıyorum bunları yazmazdı.


O savaş baltası hiç gömülmez ben yakın bir yere asıyorum genelde. Eh benim hiç değilse içim-dışım belli. Düsturumla, yazdığım aynıdır. Oysa ki bazı başka ağabeyler nedense toplantılarda başka, forumlarda başka yazar/söyler. Sizin eğitime karşı olan tutumunuzu hatırlatırım. Güvenlik diye buralarda caka satarken toplantılarda, ben tecrübeli motrcuların eğitimine karşıyım şeklinde" ağzınızdan bal damlardı. Nasıl olacak bu işler Sedat bey?

SedatGuven demiş ki:
Kaldı ki gruba hiç bir şey katmamış, bir gram katkısı olmamış birinin kalkıp, istemeyen gider diyecek en son kişi olduğunu düşünüyorum.


Sizi bırakın kimin ne dediğine öze bakın. Bu sitenin idarecileri belli. Gayet te güzel idare ediyorlar. Bu kadar güzel fikirleriniz var ise, benim beklentim şu olurdu, sizin gibi TMF'de yönetici bir ağabeyin, kendi grubunu kurup arslanlar gibi saydığı/döktüğü icraatleri bir bir yapmasıdır. Bunu yaparsanız zaten halk önünüzde şapka çıkartır. Ancak hep bir "hazıra konma" sevdası sezinleniyor bu tür hezeyanlarda.

Benim çok bir katılımım olmamış olabilir. Yalnıııız, sizin katılımı da gördük. Son katıldığım organizasyonunuzda, OPET'te ortaya çıkıp "yavaş motorlar şimdiden yola çıksın sonra yetişemezler, gazlayın" şeklinde bağıran. Sonra, TEM'de yanımızdan, saatte 200km üstü süratle geçen bir "üstad"dan bunları duymak çok hoş oluyor (bkz:Geçen Yaz, Sedat bey'in organize ettiği Kerpe gezisi). O zaman anlaşıldı durum(kimin güvenliğe ne kadar önem verdiği, grup sürüş disiplinine ne kadar uyduğu vs).

Tek teker tehlikeli diyerek bana saldıran ağabeyin, Grup halinde ne kadar disiplinli (!) ve güvenlik kurallarına dikkat ederek (!) kullandığı çoğu arkadaşımızın afallamasına neden olmuştu.

Akabinde bir de VAP ağabeyin organizasyonuna gittim (Sonbahar şenliği), dağlar kadar farkı gördüm(güvenli, kurallara uyan, organize). Hah işte bakın bu At gözlüğünden olabilir (ben size haksızsınız demiyorum ki).

SedatGuven demiş ki:
Bundan eminim ki, tüm bu yaşananlara rağmen kalkıp VAP a gitsem, aynı şekilde misafirperverliğini gösterir, biz burada insanların karakterini, kişiliğini,misafirperverliğini konuşmuyoruz, çıkarın at gözlüğünüzü.


Aman ağabey, at gözlüğünü çıkarırsak, sonra sizin ve bu INVISIBLE beyin hazır oluşmuş motorsiklet kullanıcısı topluluğunu sahiplenme, liderlik etme ve egonuzu tatmin etme ihtiyacınızı da görüveririz. Akabinde, belki de başka konularda da ağız suları akma yapıyordur (artık maddi çıkar beklentisi mi var, kim bilir, kimin ne gibi emelleri var bu grup üzerinde?) onu da görürüz. Sonra siz de sıkıntı yaşamayın. İsterseniz kalsın At gözlüğü.

SedatGuven demiş ki:
Adam akıllı bir site olsun, söylendiği gibi demokratik olsun. Sitenin masraflarını ben karşılayayım. Yönetimi yine onlarda olsun.


Site zaten adam akıllı. Yöneticileri de bir o kadar beyefendi insanlar. Masrafını karşılamak gibi böylesi bir fedâkarlık hepimizin gözlerini yaşartıyor (At gözlüklerinin arasından akıyor yaşlar).

SedatGuven demiş ki:
Yapmak istediklerinizi yapın, size kim engel olundu diyorlar. Peki soruyorum, ben şimdi kalkıp siz madem istemiyorsunuz ben istiyorum, İkiteker Motosiklet Klübünü kuruyoruz desem ne diyeceksiniz.


Klübün adresi belli, kirası ödeniyor, yıllık bütçesi, genel kurulu, geçmiş bütçe ibrası, vs'si yapılıyorsa(kısaca doğru idare ediliyorsa), bize önünde saygıyla eğilmek düşer.

SedatGuven demiş ki:
Tamam siz istemiyorsunuz ama biz istiyoruz desek cevabınız ne olacak.


Kurun Sedat bey kurun. Halk arkanızda. Şaha kalktı geliyor.

SedatGuven demiş ki:
Masraflarını biz yapalım, biz kuralım, isteyen üye olur istemeyen olmaz forumlarda kalır. Başkanlığını da yönetim kurulunuda siz oluşturun, biz hiç görev almayalım. Haydi bakalım cevabınızı alalım. Ama kenarından köşesinden kaçmayın, net cevap verin. Ama verebileceğinizi sanmıyorum.


Benim de burada çözemediğim şudur. Bu kadar "halka hizmet"e kendini adamış bir insan, eğitime, güvenliğe bu kadar önem verirken, niçin yüzyüze konuşmalarda başka şeyler ifade edip yazıya dökülünce böylesi klavyesinden bal damlıyor.

Misal: (yine Sedat beyin kendi ağızından) "XXXXX ağabey birgün sordu "kontra tekniği nedir?" dedi. Ben de oturdum arkasına, giderken "pat" vuruyorum gidonun soluna hop sola yatıyoruz, biraz daha gidiyoruz "pat" vuruyorum gidonunun sağına hop sağa yatıyoruz. "İşte" dedim "kontra yaptın". Şaşırdı."

Sonra güvenlik diyor vay anam vay babam. Sonra halk için diyor. İnanın kendim için istiyorsam namerdim diyor.

Eh ben pek inanamıyorum bu işlere Sedat bey. Hah belki ben yanlışımdır. Ancak kurarsınız klubü, ilk aidatını ödeyecek üye burdadır. O zaman size bir özür borçlu olurum. Bizde dümen yok, yazı da söz de birdir.

Hava güzel, depo ful.
Barkın
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
metinkoca
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 727

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 10:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hahaha bunlar yazılanları okumuyor ya da okuduklarını anlamıyorlar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Ilker
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 13, 2003
Mesajlar: 2531
Nerden: Bruksel

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 11:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

CarlGustav demiş ki:

Hava güzel, depo ful.
Barkın



Dibe vurup cikma veya yanalim kullerimizden tekrar dogalim anlayisi hakim sanirim ama gene de sormadan edemeyecegim; ortalik biraz yatismaya baslamisken SedatGuven ile aranizda olan ve sadece iki kisiyi ilgilendiren sahsi mevzulari (Sedat'in burada baska, gercek hayatta baska oldugu iddiasi mesela) ozel mesaj yoluyla halletseniz daha iyi olmaz miydi Barkin Bey? icon_rolleyes.gif

Mesajdan ne elde edilecegini anlayamadim kisacasi. icon_confused.gif SedatGuven cikip ne yazsa mutlu olunacak?
_________________
Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...


Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
flowrider
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 1009
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 11:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Barkin bu ne kin kusmadir.

Sedat in at gozlugu yakistirmasini cok guzel gostermis oldun yazinla bravo...

Sedat la bir sorunun varsa bunu forumlara tasima lutfen gorusebiliyorsan yuz yuze gorus.Burda bu cirkinliklerinizi gormek istemiyoruz.
_________________
nereye bakarsan oraya gidersin

ömer uzma
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
SilinmisUye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 2071

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 11:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metinkoca demiş ki:
hahaha bunlar yazılanları okumuyor ya da okuduklarını anlamıyorlar...


Ah be Metin, ne diyebilirim ki sana, yada ne ekleyebilirim ki.

CarlGustav demiş ki:
O savaş baltası hiç gömülmez ben yakın bir yere asıyorum genelde

Yukarıda yazılı olanları gördükten sonra yazmaya gerek var mı. Yani diyorsun ki ben fırsat buldukça yazarım. Bende seni tebrik ediyorum ne diyeyim. icon_biggrin.gif
Epey bir sıkıntı yaratmışım sende.

CarlGustav demiş ki:
Sizi bırakın kimin ne dediğine öze bakın. Bu sitenin idarecileri belli. Gayet te güzel idare ediyorlar. Bu kadar güzel fikirleriniz var ise, benim beklentim şu olurdu, sizin gibi TMF'de yönetici bir ağabeyin, kendi grubunu kurup arslanlar gibi saydığı/döktüğü icraatleri bir bir yapmasıdır. Bunu yaparsanız zaten halk önünüzde şapka çıkartır. Ancak hep bir "hazıra konma" sevdası sezinleniyor bu tür hezeyanlarda.


Başa dön ve tekrar oku. Anlaşılıyor ki okuduğunu da anlamıyorsun sen.
Buralara TMF yi de kattığına göre oradan yana da sıkıntıların var. Bizim amacımız kimsenin şapka çıkarması, alkışlaması, şakşakçılık yapması değil. Tüm bu istekleri yaparken BİZ den bahseden kişilerin İkiteker'i daha güzel bir oluşum haline getirmelerini istedik. Hiç bir yazımızda bize bırakın gidin demedik. Bunu nereden çıkarıp saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Bir yerde bu yazıyı gösterebilirmisiniz. Ama kabul edin bakın tüm bu istekler olunca, site birden Türçe oldu. Bunu uzun zamandır isteyenler vardı ama gerçekleşmiyordu. Ama nedense birden oldu.

CarlGustav demiş ki:
Benim çok bir katılımım olmamış olabilir. Yalnıııız, sizin katılımı da gördük. Son katıldığım organizasyonunuzda, OPET'te ortaya çıkıp "yavaş motorlar şimdiden yola çıksın sonra yetişemezler, gazlayın" şeklinde bağıran. Sonra, TEM'de yanımızdan, saatte 200km üstü süratle geçen bir "üstad"dan bunları duymak çok hoş oluyor (bkz:Geçen Yaz, Sedat bey'in organize ettiği Kerpe gezisi). O zaman anlaşıldı durum(kimin güvenliğe ne kadar önem verdiği, grup sürüş disiplinine ne kadar uyduğu vs).
Tek teker tehlikeli diyerek bana saldıran ağabeyin, Grup halinde ne kadar disiplinli (!) ve güvenlik kurallarına dikkat ederek (!) kullandığı çoğu arkadaşımızın afallamasına neden olmuştu


Sizden başka duyan olmamış sanıyorum ki hem burada, hem o gezi topiğinde yazan olmamış. Çelişkiye düşmüyormusun, içim dışım bir diyorsun ama madem bu yönde bir eleştirin vardı neden o topicte yazmadın. Aksine teşekkür etmişsin.

Kaldı ki o gezide ben Ediz Yazıcıoğlu ile peş peşe gittim. Ortalama süratimiz 70-80 arasındaydı. Bahsettiğin 200 km hızlara sadece otabanda grubun başını yakalamak, arkada kalanlar olduğunu belirtip yavaşlamalarını sağlamak içindi. Ama sizin o dönemde bir sıkıntınız olmalı ki sizden başka gören olmamış. Vallahi tebrikler. Bayağı için dışın birmiş.
Senden başka afallayanlar olmamış demekki. Ama sen afallamaya programlandığın için öyle algılayabilirsin.

O gezide senin kelimelerin ile cevap vereyim,

CarlGustav demiş ki:
Güzel bir geziydi. Tüm emeği geçen ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim.

İçi dışı bir, dürüst, düzeyli olarak kendini ifade ediyorsun, ben böyleyim diyorsun. Ya yazdıkların, yada yukarıdaki teşekkürün yalan. Aynaya bak Barkın Kardeş. icon_wink.gif

Bak aşağıdaki resime 200 ile giden pek çok kişi varmış ki hep birlikte aynı anda varmışız. Senin yanından 200 km ile geçmişim ama ne hikmettir ki aynı anda varmıştık. Hatta iyi hatırlarsın vardığımızda motorunu düşürmüştün. Madem bu hızı ve grubun hatalı olduğunu söylüyorsun bizimle aynı anda girdiğine göre sende aynı hatayı işlemiyormusun. Benim gezilerime katılanlar senin anlattıklarını yaşayan, tasdit eden çıkacağını sanmıyorum. Bir de senin gibi savaş baltasını hazır tutan Necdet söylemişti. Ama o gezi benim gezim değildi ve ben tercihimi kullanıp grubu beklemeden önden gittim.



CarlGustav demiş ki:
Eh benim hiç değilse içim-dışım belli. Düsturumla, yazdığım aynıdır. Oysa ki bazı başka ağabeyler nedense toplantılarda başka, forumlarda başka yazar/söyler. Sizin eğitime karşı olan tutumunuzu hatırlatırım. Güvenlik diye buralarda caka satarken toplantılarda, ben tecrübeli motrcuların eğitimine karşıyım şeklinde" ağzınızdan bal damlardı. Nasıl olacak bu işler Sedat bey?


Cidden için dışın belli, hele ki şimdi yukarıdaki savaş baltanın yakınında olduğunu belirtmenle ne kadar ciddi, içi dışı bir adam olduğun açıkça ortaya çıktı.

Bunu sanırım 2-3 defa sana açıkladım ancak halen anlamakta zorluk çekiyorsun. Neden anlamak istemediğini anlamış değilim. Eğitime karşı olduğumu söyleyen biri daha çıksın burada. Seni desteklesin, acaba senden başka kimse yokmuydu toplantıda. Sanıyorum o toplantıda hatırladığım Cococola Mehmet Durak ve Skyrider Sancar'da vardı. Diğer arkadaşları saymak istemiyorum zira yakın arkadaşlarım olduğu için anlam çıkarabilirsin.

Ben eğitime karşı olduğumu söylemedim. İlk kez motosiklete binen bir kişi bu şekilde eğitim alıp (OMM,EMOK) kullanırlarsa sorun yok. Ancak uzun süre deneme yanılma sistemiyle motosiklet kullanmış kişiler bu tür eğitimlere katıldığında eğitimin verdiği bir çok şeyi kullanırken şaşırıyorlar. Daha önce yaptığı ile yeni öğrendiği arasında sıkışıp kalıyorlar, uzun yıllar motosiklet kullanan kişiler bu tür eğitimlerden sonra afallıyorlar dedim. Ama sen anlamak istediğin gibi anladığın için sana daha fazla anlatma gereği duymuyorum. Nasıl istersen öyle düşün. Seni mutlu edecekse söyleleyim o halde.

BEN EĞİTİME KARŞIYIM (2-3 kez Emok, OMM eğitim almış biri olarak) Mutlu oldunmu Barkın Kardeş.


CarlGustav demiş ki:
Kurun Sedat bey kurun. Halk arkanızda. Şaha kalktı geliyor.


Aman kimse gelmesin. Bizim böyle bir desteğe ihtiyacımız yok. Şakşakçılara da. Böyle önde olma gibi bir hevesimiz ise hiç yok. Siz hiç düşündünüz mü (Tüm siteye soruyorum) 2 hafta öncesine kadar çok samimi olan dostlar acaba neden bu gün böyle oldu.

Peki siz hiç düşündünüz mü bu sabotaj, bölücülük yapmak isteyenler neden bu gün bunları yaptı. (Böyle bir şey yokta kafaya takmışsınız bir kere) geçmişten bu güne ne değişti. Site üye sayısı dünde aynıydı bu gün de aynı.

Peki size sormak istiyorum.
Bizzat VAP tarafından EMOK a önerilen. Gelsin size Başkan olsun diye teklif edilen Invisible acaba neden kabul etmedi. O gün popüler olmak istemeyen adam bu gün mü popüler olmak istedi. Bırakın da kendinize güldürmeyin insanları.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumbaba
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 20, 2004
Mesajlar: 445

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 11:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SedatGuven demiş ki:
[
Ben eğitime karşı olduğumu söylemedim. İlk kez motosiklete binen bir kişi bu şekilde eğitim alıp (OMM,EMOK) kullanırlarsa sorun yok. Ancak uzun süre deneme yanılma sistemiyle motosiklet kullanmış kişiler bu tür eğitimlere katıldığında eğitimin verdiği bir çok şeyi kullanırken şaşırıyorlar. Daha önce yaptığı ile yeni öğrendiği arasında sıkışıp kalıyorlar, uzun yıllar motosiklet kullanan kişiler bu tür eğitimlerden sonra afallıyorlar dedim. Ama sen anlamak istediğin gibi anladığın için sana daha fazla anlatma gereği duymuyorum. Nasıl istersen öyle düşün. Seni mutlu edecekse söyleleyim o halde.


yer İstinye Borusan
durum cumbaba (tecrübeli sürücü) , sedat güven, Şahin ağabey eğitim üzerine sohbet
konu eğitim
sonuç cumbaba Şahin ağabeyin 8 Nisan daki vereceği eğitime katılır (8 marta niyetliyidi ama kontenjanı kaçırdı)
_________________
Ölümlü dünya...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
XXXL
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 141
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 11:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SedatGuven demiş ki:

Yapmak istediklerinizi yapın, size kim engel olundu diyorlar.


Sedat,

ben (de) dedim...
Ama hala ne yapmak istediniz de engel olundu..... ve kim ne hakla engel oldu bilmiyorum. (biraz VAP adı öne çıkıyor, tamam)....

SedatGuven demiş ki:
Peki soruyorum, ben şimdi kalkıp siz madem istemiyorsunuz ben istiyorum, İkiteker Motosiklet Klübünü kuruyoruz desem ne diyeceksiniz. Tamam siz istemiyorsunuz ama biz istiyoruz desek cevabınız ne olacak. Masraflarını biz yapalım, biz kuralım, isteyen üye olur istemeyen olmaz forumlarda kalır. Başkanlığını da yönetim kurulunuda siz oluşturun, biz hiç görev almayalım. Haydi bakalım cevabınızı alalım. Ama kenarından köşesinden kaçmayın, net cevap verin. Ama verebileceğinizi sanmıyorum.


Hayırlı olsun derim...
Zaten işin özü de budur. İkiteker'i, EMOK'u beğenmeyen ve istediği gibi değiştiremeyen, kendi oluşumunu kurmakta sonuna kadar özgürdür. Ben mevcut durumdan memnunum.

İkiteker bünyesinde kalıp kalmamak gene herkesin kendi tasarrufudur. Kimse git diyemez. Temennim, kimsenin ayrılmaması yönündedir ama neticede bu da bir çeşit doğal seleksiyon.
_________________
Selamlar
Kaya - the XXL
GamsızSeyyah
R1200GS
Istanbul
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
evrimduyar
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Feb 19, 2004
Mesajlar: 680

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 11:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peşinen belirteyim; tartışmaya dahil olmak istemiyorum, keza bu tip tartışmaların yüzyüze yapılması gerektiğine inanıyorum.

ama bahsi geçen kerpe gezisine 125 cc lik motorumla katılmış olmamdan dolayı yazma gereği duydum...
sedat abinin organizasyonu gayet güzeldi ve güvenliydi. herhangi bir riskli durum yoktu biz ufak cc sürücüleri için...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SilinmisUye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 2071

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 11:54 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaya'cım
Kim size yapamazsınız kelimem üzerine yazmışsın ama senin söylediğin için yazılan şeyler değil onlar. Sen kişisel olarak tercihlerini yazdın. Çok da güzeldi. Hatta ve hatta çok uzun tartışmalardan sonra en aklıbaşında yazan bir kişiydin.

O kelimeyi Sık sık Egemen ve VAP söyledi. Bir türlü anlatmak istediğimizi anlatamadık. Sabotajcılıkla, bölücülükle suçlandık. Oysa İlkay'ın yazdıkları olmazsa olmazlar tadında değil, olsa fena mı olurdu beeee tadındaydı.

Cevap vermesi gereken insanlar dışında bir çok arkadaşımız cevap verdi.
Biz hiç bir zaman forumlara üye olanlar katılmak zorunda olsunlar mı dedik.
Forumlar aynı ahengiyle devam etsin, iletişim, bilgi portalı olarak devam etsin.
İkiteker Forumlar ve İkiteker Motosiklet Klübü olsa fena mı olur dedik. İsteyen forumlarda kalır chat, gezi ve toplantı konseptinde üyeliğini sürdürür, bir adım ileriye gitmek istemez.

Dileyen de İkiteker Motosiklet Klübü'ne üye olarak hani bu güne kadar şikayet ettikleri EMOK vs nın yapamadıklarını yaparlar dedik fena mı dedik. Ama aslında işi Egemen ve VAP Festival Sırasında Cunda da Ada Camping'de ki sözleri ile kapatmışlardı biz anlayamamışız.

Egemen Cunda'da masada aynen buna benzer şeyler söylemişti.

Olum İkiteker Motosiklet Klübünü kurarız, yarın seçimlerde birileri gelir elimizden alır ne gerek var aslında bu düşünceye sahip olan birinin fikrinin değişmeyeceğini anlamamız lazımdı. Biz çok iyi niyetliymişiz.

XXXL demiş ki:
Hayırlı olsun derim...
Zaten işin özü de budur. İkiteker'i, EMOK'u beğenmeyen ve istediği gibi değiştiremeyen, kendi oluşumunu kurmakta sonuna kadar özgürdür. Ben mevcut durumdan memnunum.



Kaya bunu sende anlayamamışsın. Biz bir şeyleri değiştirmek istemedik. Niye bu üyelerde takıntı oldu. Bizler bir şey oluştun da demedik. Sadece şu chat ortamından daha yararlı bir şekle dönüşsün dedik.

Bu yazdıkların kırıcı değilmi sence, bunu kabul ediyor gibi davranmak sence hoş mu. İstediği gibi değiştiremeyen ne demek. Kim neyi değiştirmeye çalıştı. Bari sen yapma, akıllı birisin yazılanları böyle mi değerlendiriyorsun. Biz ne bir siteyi değiştirmek, nede kendi oluşumumuzu kurmayı düşündük.

Peki soruyorum sana, bu tür sabotajcı, bölücü, darbeci olarak suçlanan kişiler olarak bunları karşımızdakileri iyi niyetli insanlar olarak görüp tartışma gereği duymamız suçmuydu. Cidden böyle bir düşüncemiz olsaydı emin olun İkiteker'e ciddi yaralar verebilirdik. Hiç bir zaman düşünmedik. Ama tekrar ediyorum. Kişi kendinden bilirmiş işini, zamanında EC acaba bunların yüzünden mi parçalandı ki, bu arkadaşlar da bizim aynı şeyi yapacağımızı düşündü. Tabi bunlar tecrübeli leb demeden leblebiyi anlıyorlar mı demeliyiz. Yazık ki yazık.

Arkadaşlar CarlGustav konusunu kaşımanıza gerek yok. Apaçık söylediği için tartışmaya gerek kalmadı artık. Yüzyüze gelip, konuşmaya değecek biri olduğunu dahi düşünmüyorum. Selamsa Allahın selamı o kadar. Ben savaş baltasını hiç kullanmadım, kullanmıyorum o dilediği an kullansın, hatırladıkça ortaya çıkarsın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rahatsiz
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 10, 2003
Mesajlar: 620
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pts Mar 20, 2006 12:17 pm    Mesaj konusu: .. Alıntıyla Cevap Ver

gezi hoşunuza gitmediyse bir daha ki geziye katılmazsınız.. spekülasyon yaratmaya gerek yok... yada ayrı bir başlık açın kimin kiminle ne problemi varsa oraya yazsın..
_________________
Don't be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Sonraki
14. sayfa (Toplam 19 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt