Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 654 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - İkiteker nereye gidiyor, nereye gidecğeine kim karar veriyor
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

İkiteker nereye gidiyor, nereye gidecğeine kim karar veriyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alkan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 702

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 4:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeter ama camur attiginiz, bu ne cirkinlik yahu. Ola ki birisi aksi fikirde olsun her yol mübah degil mi?

O siralarda Ilkay (ki kendisini hicbir zaman abi demedim, sana da hicbir zaman "Sedat" demedigim gibi) motoru yokken benim arkamda gezilere gelirdi hatirlarsaniz. Arkadas sanirdik o zamanlar birbirimizi. Evine geldigimde "siginti gibi evime geldi" mi diyordu acaba Ilkay topcase üzerine biralari koyup gezerken, yoksa "gelsene ulan motora binelim biraz" mi? Yahu acin okuyun 2003 topiklerini neler yazilmis zamaninda. Simdi tutup o zamanki arkadasligi böyle ezerek "sigintisin, sacin kokuyor vs." seklinde sacmalamak ta neyin nesi. Abi abi diye kicindan ayrilmiyormusum, kicima anlatin siz onu... Koca koca adamlarsiniz bir de.

Ayni mantikla Ahmet abi dönüp size neler derdi kimbilir sizinle ayni kafa yapisinda olsa...

Acikca hakaret etmis bana, terbiyesiz onun icin, dostlugunu sürdürmedigi icin degil. Herseye ragmen sevgi vardi icimde, karsilastik mi konusurduk ama fikirlerini desteklemiyorum diye bunu mu yazman lazimdi Ilkay?

Siz ne ulasilmaz ulvi kisilersiniz ki bir disladiniz mi herkes pesinizden kosar, slap slap yamanir "ne olur beni de araniza alin" diye degil mi? Bunlar degil mi bahsettiginiz eski defterler? Yok abicim öyle bir defter, olsaydi bir senedir karsilastigimizda konusmazdik sadece, arada devamli arardim sizi "beni araniza alin" diye, yaltaklandi derdiniz o zaman hakkinizla. Ama siz kafanizda yasatmisiniz bir defteri, ne dese Alkan ondan diyor degil mi?

Metin,

Inan aklimin ucundan gecmezdi bu kadar igrenc bir cevap gelecegi Ilkay'dan. Rahatsizlik duyulabilir yazdiklarimdan ama asla bir hakaret yok o yazida. Siz Ilkay abinizi hakli görmeye devam edin ne diyeyim, pes...
_________________
Alkan

Ikiteker Member
----------------
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canberk
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 685
Nerden: istanbul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 5:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilkay ı yaşamım boyunca sadece bir kez gördüm. ve toplasan 10 kelime konuşmadık. Sedat denirse ona keza..

Burada bu konu içerisinde devam eden aynı zamanda geçmişten kalan çekişmelerden uzak durmaya çalışarak (çünki beni ilgilendirmiyor) ikiteker imizin daha güzel olabileceğini düşündüğüm fikirlerimi ifşa etmekten öte bir şey beyan etmedim.. Ama iyiden iyiye kızıyorum..

Ve sağolsunlbeni çok kaydeye alırlar.. Şeytan diyor aç BaRa yı, gel buraya..

Ne var şimdi ben haklıyım çünki sebepleri şunlar diyen birilerini yere vurmaya çalışıyorsunuz? Ne var şimdi mahallemizin daha iyi konumda olabileceğini düşünenlerin fikirlerini dışlamaya çalışıyorsunuz?? Çok düzeyli giden tartışma ortamını bu hale getirmeyin.. (bu arada, mete, resimler yakışmamış.. icon_evil.gif )

Ben sadece daha iyi olacağını düşündüğüm şeyleri yazdım ve bu arkadaşlarında yaptıkları bundan ibaret. Neden farklı algılanıyor?? Neden dışlanıyor?

İkiteker;
motosiklet yaşam biçimine gönül verenlerin trafikte daha rahat ve gereği gibi saygılı olunması gerektiğini ortaya koysun istiyorum. Yaptırımı olsun istiyorum.. maddiyat girince bitermiş, eğer imkanı varsa bir insanın ve gönül verdiğini söylediği halde 5-10 ytl veremiyorsa bu gönül uğruna YUH OLSUN derim sadece..

İlkay a katılıyorum.. Utanın be, Yazıktır..

Beni hepsi aradı ya!!.. Telefonuma sms ler attı ya!!.. Noolur abi destek ol diye yalvardı ya!!.. O yüzden yazıyorum!.. icon_evil.gif
Bunu uyduranlarada Yuh yani..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HANLAR_HANI_METEHAN
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Dec 20, 2004
Mesajlar: 2345
Nerden: Istanbul, Şişli

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 5:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Canberk..Dalarım olm icon_smile.gificon_smile.gif
_________________
Metehan YILMAZ
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Uzay
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 27, 2005
Mesajlar: 1900
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 5:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bilmem kac sayfalik topik olmus, tabii ki cogunu okumadim okumam da kimin ne kadar hakli oldugunun bir onemi yok, bu tur tartismalarin galibi yoktur haklisi haksizi da yoktur, sadeceher iki tarafa dazarar verir, yaziktir gunahtir, bozmayin huzurunuzu bozmayin huzurumuzu Turkiye'de ki siaysi partilere benzemeyin, buranin ozgunlugunu ve duzgunlugunu bozmayin

Sevgiler & Saygilar
_________________
950 ADV
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
hilhan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 209
Nerden: İstabul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 5:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar hepinizi az çok tanırım

Buraya yazdıklarınıza inanamıyorum ve yakıştıramıyorum

Yazık diyorum sadece. icon_cry.gif

Hakan
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
rahatsiz
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 10, 2003
Mesajlar: 620
Nerden: istanbul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 7:13 pm    Mesaj konusu: ... Alıntıyla Cevap Ver

İyi tanıyamamışsın heralde....Ben tanıdığımdan beri İlkay hep ayni ilkay... yukarıdaki yazılarına şaşırmadım....sadece bircok arkadas simdi ancak fark ediyor ona gülüyorum. . .
_________________
Don't be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Teoman
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 01, 2003
Mesajlar: 1131
Nerden: Ankara

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 7:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver



Günlerden birgün pistte şu amca gibi yanlayayım dedim ...İşte o gün motorumun beni ne kadar sevdiğini anladım zira ben motordan ayrıldığımda yerde sürüklenirken hala beni takip icon_wink.gif ediyordu
_________________
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Invisible
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 1825

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 9:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu siteyi internette bulmuştum. Sene kaç hatırlamıyorum ama aktif üye sayısı 8-10 kişiydi. Posta grubnu vardı o kalabalıktı ama burası 8-10 kişiydi. DD, Binbaşı Tamer, Ero, Zakçay, Flowrider, Alkan, Mustafa Güzel, sonradan Angut Abi.. Başkası var mıydı inanın hatırlamıyorum.

Sonradna katılanlardan bir çok dost edindim. Bu en büyük katkıydı. Sayamayacğaım kadar cok, saymayacağım kadar cok şehirde ailecek görüştüğümüz ve halen süren ne dostluklar..

Sonra doğru yanlış bir sürü bilgi edindim. Yavas yavas yanlışları azaltıp doğruları coğalttım.

Motorum yokken motor sürmeyi en babasından biliyordum. Eyvallah DD. Onu da bu sitede buldum..

Üye olduğum ilk aylardna itibaren de kendi çapımda öyle ya da böyle az ya da çok katkı sağlamaya calısıtm. İşgüzarlıktan değil, çok zevkli de ondan.

Yine o zamanlardan beri sitede, mail grupta, rakı masasında, cadır kenardında, mangal başında, çay içerken vs vs.. Daha fazla, daha iyi şeyler yapmak , yapabilmek için önerielr getridim br,işeyler yapalım deidm. Ama benim gibi, benden daha cok istekli olanlar, öneriler getirenler de vardı.

Hespi ama hepsi istisnasız bir sesszizlik duvarıyla karşılaştı. Biraz dilimzi uzayıp "E artık bu adama cevap vermek lazım kaale almadan olmuyor" dedirttiğimzi dönemlerde de "Yavas yavas, sen acele etme öyle" cevapları aldım.

Son olarak ta büyük bir heyecanla, büyük bir istekle Bergama Festivali için Ahmet Abi'ye gittik. Geberdik. Hayatımda nadirdir bu denli hayal kırıklığı yaşadığım. Direk hayır cevabı mı aldık? Elbette almadık. Diplomasinin en hasından aldık ama cevabı. Neyse..

Peki deidm, o zaman karar verdim. Konuştuk, öneridk, rica etitk hiçbirşey yok. Daha da birşey olmaz bu sitede, bu grupta dedik. Ama umut fakirin ekmeği, olur a belki azcık içten bir mesajla siteye yazar, azcık provoke ederske belki dğeişir o zaman ...

O hayal kırıklığının üsütne geldik bri de ne görelim biris cıkmış aklı sıra inceden inceden Samsun Gezisi, Ankara Gezisi arasında yıpratıyor. Fesüpannallah dedik. Ama durmuyor devam. Fesüpannallah dedirtitk (Değil mi Sedat? icon_wink.gif )

Velhasıl actık bu konu başlığını. Biliyordum tepki gelecğeini de bu denli;

- Canakkaleye gittiniz ama Ahmet Abi adma toplayabildiği için gititniz.
- Entrika ceviriyorsunuz, komplo yapıyorsunuz.
- Sİteyi ele geçirmek istiyorunuz,
- Otruduğunzu yerdne ahkam kesiyorsunuz,

vs vs gibi endazesiz suclamalarla karşılaştık. Topuzun kantarı kaçtıkça biz de biraz kaçırdık.. (Şimdi farkettim, gzüel güzel yazayım diye biz miz kullanıyorum, şimdi "Aha cetesinzi işte" derler diye düşündüm. Amaaan deidm içimden cok ta tın artık.. icon_smile.gif )

Sonunda da artık fesüpannallah deme sınırı aştı olay. Bu konuyu tartışma kisvesi altında baktım eski yarası olanlar da vur abalıya yapıyor. Üstelik gerçek hayat/internet hayatı kişilikleri de taban taban zıt. Hele hayatta işim olmayacak, beraber aynı mekanda bulunmayacğaım tiplerden de "he valal" falan gbii yorumlar geliyor gülümsüyorum..

Sonunda bana yakışmayan şekilde tepki gösterecek kadar da sabrım taştı. Böylesine gerilim dolu, yakışmayan bir son mesajla ayrılmak istemedim. Buy mesjaın geridği üyeler kusuruma bakmasın. İçeirk doğru olduğu için muhatabı dahil dğeil bu listeye. Pardon'un konsuu aleni olmasıdır.

Neyse, bu başlık altında da çeşitli vesilelerle belirtitğim gibi, İkiteker olsa osla bu kadar işte. Bu kadar hali bile bir meeting point ve gezi duyurus yapmak anlamında cok keyifli, bir sürü görüşü paylaşma anlamında cok yararlı elbette. Ama bu akdar itşe.. Bunu dğeiştirmeye de kimsnein gücü yetmeyecek. Garanti ediyorum. Ben yokken aradan uzun zaman geçtikten sonra bu başlığı ve bu söyleidğimi hatırlayan cıkarsa bir düşünsün.

Velhasıl, ikitekerin olayı buysa benim olayım bu değil ne yazıkki. Yine daha evvel belirtitğim gibi, "Canlarım, kardeşlerim, hepimiz biriz, hepimiz kardeşiz, birlik beraberlik huzur " vs teranesi arkasında işleyen bu depoda bulunmaktan artık hicap duyuyorum.

Üyeleirn çoğu pek çoğu müstesna bu yorumumdan.

Amacım, genelde bu sitede ve özeld ebu başlık altında hiçbir zaman ego tatmini (sculandım cünkü bununla) entirka falan olmamıştır. İnanan inanır, inanmayan göüzndeki at gözlüğüyle yaşamaya devam eder. Sadece daha iyi şeyler yapılabilecieni cidden ummuştum. Olmadı.

Efendim be Türkiye yolalrındyaım. Sizler de Türkiye yollarındasınız. Daha yollarda ve başka mecralarda cok kesişir kaderimiz sizlerle..

Hadi bakalım sizlere selam, ikitekere de selametle...

Sevgiler, saygılar...

Not : Bana bugüne kadar PM'den ulaşanlar için tekrar mailimi veriyorum, sonra ulen son PM'imize de cevap vermedi İlkay olmasın...

ilkaye@gmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hesire
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 614
Nerden: İST

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 10:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burdan da gördüğüm gibi
tartışma konusu çok başkaydı,gerçek onuyla cocacola neyseki devam ediyor..saolsun.
diğer husus bu konuyla alakasız tartışanlar genelde önceden ve site dışındfa da görüşüp tanışanlar,yani dışardan katılanlar hep yapıcı olalım aracı olalım diye yazmışlar...dünya ve türkiye kuralı kişisel çatışmalar...
yazık olan insanların birbirini kırması ve kaybetmesi...
unutmayalım ki kimse,hiçbirşey mükemmel değil...denemek ,çalışmak,yapmak lazım,
hata olursa düzeltmek lazım,hepberaber daha kolay olur bu...terkederek değil bence... icon_exclaim.gif
icon_arrow.gif insanlar tartışarak anlaşır,ama birbirini kırmamaya özen göstererek tabii..
_________________
Haluk Göksoy
Suzuki GS 500-----34 ... ..(SATmIYORUM)

Bana uzayda herhangi bir nokta verin ,size dünyayı döndürim. icon_smile.gif
"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır .Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır..!
Peyami SAFA "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Gokhan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 09, 2004
Mesajlar: 201
Nerden: Ist.

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 10:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Invisible demiş ki:
Alkan'cım aslan kesilmişsin.. mıymıy yamanırdın bana , insanalra..duş yap...sacın gibi kokmuş...

Yavas. Her sey guzel olsun vs. seklinde topic acip ona buna giydirir sekilde laf baglanmaz. Alkan'in yazisi hakaret icermiyor, sen de hakaret edemezsin. Forum yaziliminda terbiyesizlik filtresi yok malesef, yazdiklarini tum uyeler okuyor. Boyle seyler yazip beni de okumak zorunda birakamazsin.

Alıntı:
Forum kurallari madde 2:
Kişi ve kurumlara karşı küfür, iğreti edici, aşağılayıcı ve küçük düşürücü cümleler içeren mesajlar yazmayınız.

Ikiteker'i daha ileriye goturmeden once var olan kurallarin islerligini saglayalim. Sen daha sanal ortamda konuyu Alkan'in saclarina getiriyorsan, yarin obur gun lokal falan kurulursa mazallah sandalyeyi kafamiza gecirirsin bu gidisle.


Invisible demiş ki:
...size böyle Alkan gibiler lazım. Kapınzıda abim canım şlap şlap takılanları dizin.. Mübarekler sizi..

Evet abi, sahsen bana Alkan gibi, Tolga gibi, Egemen gibileri lazim. Fikirlerine katilmak ya da katilmamak acisindan soylemiyorum (ki katiliyorum), forum insanlarin konusup fikirlerini terbiye sinirlarinda acikladiklari bir yer oldugu icin soyluyorum. Ben ikiteker'e gezilere katilmak, lokallerde bulusmak icin takilmiyorum, senin amacin farkli olabilir. Online olarak fikirlerini insanca ifade edebilen insanlarla isimin ve gunluk yasamimin arasinda motor sevgimi paylasabileyim diye buradayim. Bana yukarida dedigin gibi adamlar lazim.
_________________
Gökhan Altınören
'00 KLR650
http://altinoren.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Boran
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 371

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 10:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ilkay'i sevmeye bilirsiniz hatta tipine bakip uyuz bile olabilirsiniz,
ama soyledikleri cok dogru degilmiydi?

ve su buyuk yalani birakin artik "ikiteker hepimizin" ikiteker Vap'in bunu su forumlari biraz takip eden herkesbilir. kararlari o alir oyle buraya topic acmakla gezi yapmakla cogunlukla felan karar alamazsiniz vap ne derse o olur.

bunu acik acik soyleyin ne gerek var dostluk, kardeslik, yasasın dunya barisi ikiteker hepimizin mesajlari cok ikiyuzluce degilmi?

Not = Bu topicde daha once uzun uzun yazacaktim fakat yazanlara ilkay'in arkadasi, tetikcisi sifatlari yakıstırılıyordu.

Ilkay ile toplam 10 dakikalik bir sohbetim olmamistir.

Editlenen Bolum = Ilkay haklı derken asla Alkan icin soylediklerinde haklı oldugunu dusunmuyorum.


En son Boran tarafından Sal Mar 14, 2006 10:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
semuteyo
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jan 18, 2005
Mesajlar: 39

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 10:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hepiniz aklı başında insanlarsınız, birbiriniz ile alıp veremediğiniz nedir ? egolarınızımı tatmin ediyorsunuz arkadaşlar. Forumlarında yazdığınız sitenin ismi İKİTEKER bunu unutmayın lütfen. Bir çok arkadaş sizlere tepki gösteriyor. Bunların yazılma veya konuşulma yeri burası değil, lütfen yapmayın diye yazıyorlar. Sizler halen bu tavrınızdan vazgeçmiyorsunuz. Lütfen şapkanızı önünüze koyun ve bir düşünün. Sağduyunuzu tekrardan kazanın.

Bu konuları toplanarak yüz yüze konuşabilir kendinizi ifade edebilirsiniz. Yazılanları okumayın o zaman burası özgür bir ortam diyorsunuz, GENel Forumu bu tarzda topicler ile dolu, ben başka neyi okumalıyım ?

Uzlaşma yolunda adımlar atmadığınız için sizleri şahsen tanımıyor olsamda gözümdeki izlenim ve değerinizi lütfen düşürmeyin.

Herkese saygılar sunarım.
_________________
Kawasaki ER 5 '05
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
turkbone
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Dec 26, 2004
Mesajlar: 522
Nerden: İst

MesajTarih: Çrş Mar 15, 2006 2:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hangi marka veya tip olursa olsun birbirlerinden çok da farklı olmayan ikitekerler üzerinde dolaşıyoruz,aslında kafa yapımız ne olursa olsun yada yorumlarımız, aynı dünyayı bir yerinden yakalayabiliyoruz...

Neden böylesine bir hışım ve sert serzenişler,herzaman dilekler ve yapılmayanlar için birşeyler yazılacaktır ama ikitekerle çoğu zaman kahramanca yaptığımız geziler yıllar içinde kalacak ve unutmayalımki o yıllarda bizleri akan saniyeler içinde terketmiş ve edecektir.

Böylesi Neden !

Her zaman ve daima sevgilerimle...
_________________
Sonunda hep güzel anıları hatırlayacağınız motorlu geziler dileğiyle....
S.Murat DEMİRAL
Arh.pozitif (+)

YAMAHA T MAX 500
34 TV 1571
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maximus
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 20, 2004
Mesajlar: 1742
Nerden: jamaica

MesajTarih: Çrş Mar 15, 2006 2:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet aslında doğru

kronolojik bir sıraya dizilirse forum takibinde gereksiz topicleri okumayan üyeler hepsini çok sevdikleri bir dizinin tekrarında kaçırdıkları bölümü izler gibi bir kaç gün ayırarak okusunlar....

ben aAa oldum çok şaşırdım ....en son marilyn manson'un kendine oral seks yapabilmek için alt kaburga kemiğini aldırdığını duyduğumda bu kadar çok şaşırmıştım.

yanlız tarzlar çirkin her zaman olduğu gibi. herşeyi okuyan adam gibi görünmek istemem işte bunun için edit olayının kalkması gerekir geleceğe geçmiş tarih ile ilgili yazılı belge bırakılmadığı takdirde gelecek kuşaklarda bu tip tartışmalarda bak kardeşim geçmiştede böyle olmuştu al ispatı şak diye çıkaramaz kanaatindeyim gelişmek istiyorsak tarihten ders alınmalıdır
SEVGİLER

_________________
Bora Çalık
Bursa
640 Adv.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
Necdet
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 16, 2003
Mesajlar: 1234

MesajTarih: Çrş Mar 15, 2006 5:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlkay
Alıntı:
Alkan'cım aslan kesilmişsin.. Hayırdır?

Toplantılara mıymıy yamanırdın bana , insanalra.. Bakıyorum şimdi İlkay'cımlar koçumlar?

Hey be koçuma bak.. Yürü be Alkan'ım kim tutar seni.. Sen bir duş yap, görüşlerin de sacın gibi kokmuş.. Hem ağzındaki köpükler de akar gider bu arada...

Alkan eski yaralarının acısını cıkaracağın mekan burası değil. Kapısından ayrılmadğın evimi biliyorsun, yüzyzüeyken mıymıy modundan cıkabilip bunalrı acıkca konusabilirsin biliyorsun. Başka şeyleri vesile edip burada coşma..

Neyse ne halinzi varsa görün, size böyle Alkan gibiler lazım. Kapınzıda abim canım şlap şlap takılanları dizin.. Mübarekler sizi..


Kişiliğe yönelik aşşağılama ve hakaretle dolu bir paragraf. Üstelik neden ?
Alkan kendi fikirlerini ortaya koydu diye. Üstelik Alkana hakaret eden bu arkadaşımız kişiliklere saldırı yada aşağılama yapılmasına son derece karşı olduğunu söyleyen,bu yüzdende tavrını açıkça koyacağını söyleyen bir arkadaş. Ne bu lahana ne bu periz.
Evet arkadaşlar kısa bir süre önce Mehmet BİNLİ yi Sedata söylediği bir iki laftan dolayı kınadınız.Şimdi nerdesiniz.?
Şimdi diyelimki İkiteker Resmi bir Kulup oldu. Bu kulup yukarıdaki anlayışlamı yönetilecektir. Hobilerimizin oluşturduğumuz bu topluluğa kimin hangi hakla egosunu tatmin etmek için yönetmeye hakkı vardır. Hangi hakla küfür edip seni dışladık demeye hakkı vardır. Yaw siz kimsinizki kimi kimden dışlıyorsunuz. Nasıl bir anlayıştır nasıl bir düşüncedir.Nasıl bir basitliktir. Nasıl bir çirkinliktir. Ben kalktım isyanımdan dolayı eşeklerin tepişmesine diye bir topik açtım yaygarayı kopardınız. Bu topik yüzünden kendimi defalarca eleştirdim. Necdet neden yaptım diye. O topiğin içinde kendimi tepişen eşek yerine koydum.

Alkana yazdığın bu yazıyı tekrar oku bir daha oku bir daha oku tekrar tekrar oku yine takrar oku defalarca oku NE GÖRÜCEKSİN. Eminim sen bişey göremiceksin çünki sende bu anlayış yok.

Ben eğer bu hobimin üzerine kurulmuş bir yöneteim isteseydim. Gider EMOK a üye olurdum. EMOK bugün İKİTEKERDEN çıkmış bir resmi kuluptur. Ha EMOK un yönetimini beğenmiyorsam nasıl olsa bir seçim olcak bu yönetimi aleyhinde oy kullanarak kendi tercih ettiğim yönetimi getirirdim. Neden şimdi hazır kurulmuş kulup varken kalkıp başka bir kulup kurayım. İlkay efendi başına geçsin kendini tatmin etsin diyemi.HADİ ORDAN BE.
_________________
Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Sonraki
10. sayfa (Toplam 19 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt