Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 679 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - İkiteker nereye gidiyor, nereye gidecğeine kim karar veriyor
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

İkiteker nereye gidiyor, nereye gidecğeine kim karar veriyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 17, 18, 19  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Invisible
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 1825

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 2:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ortaya eserek girerken tahmin etmen gerekirdi.
Tarz tarzı cağrıştırır.. Neyse
-----------------

Bu konu en başta fikri ne olursa olsun iyi niyetli diğer üyeler için kabak tadı verdi.

Ben ne sorarsam sorayım 2 yıldır ne görüyorsam onu görüyorum.. Duvar gibi sessizlik ya da birbirini tekrar eden konun cevresinden dolaşan cevaplar..

------------------

O kadar da aylardır plan program yapmıştık 40 kişi şu komplomuz için, beceremedik bunu da.. Oysa detaylarıyla karanlık ve hain ve dahi hin planımızı nasıl da inceden dantel gibi oluşturmuştuk.

Kardeşlik, dostluk, birlik, beraberlik ve huzurunuzu bozmayayım, mazlumlarla uğraşmayayım daha. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum..

Gelecek İkiteker Moto Gezi ve Geyik Oyuncak Kulübü'nündür.. Bol gurmeli, cızırtısız, karşıt görüşsüz huzurlu ortamlar sizlere.. Oyuncağınızla oynayın ve tatmin olun.

Ben gezi ve toplantılardayım bir de konu dışında efendim..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet_tas
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Apr 18, 2004
Mesajlar: 31

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 2:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar. Geçen sefer ki yazımla ilgili İlkay'ın (tanıştığımız için sen diye yazıyorum) yaptığı eleştiriler yerindeydi. Pek ortalara çıkmayan, olur olmaz her konuda fikirlerimden sizleri mahrum etmemek için çırpınmayan bir üyeyim. Sanırım böyle kalmaya devam edeceğim.
Ben sadece Ahmet Abi'nin kırılmasına üzüldüm. Ona moral vermek için birşeyler yazdım.
İlkay bir şeyler yapmak istiyorsun ama ne istiyorsun açıkca yazsana. Şu ana kadar yapmak istemediklerini anlattın (grubu bölmek, ikilik çıkartmak istemediğini pek çok kez yazdın) biraz da neyi nasıl yapmak istediğini yazar mısın?
ps.
Ahmet Taş
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Alkan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 702

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 2:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ooo Alkan da gelmis. Onceden belirteyim ben de moda oldugu üzere kimse arayip 'Alkan yazi yaz destek ol' demedi...

Iyice cirkinlesmis uslup, güzel madem oyle devam edelim...

Ilkay öncelikle konuyu sen actin diye cevap veren herkesi sacmasapan sekilde elestirme hakkina sahip degilsin. Adam yerine koyup cevap verene laf, cevap vermeyene laf, yeter artik diyene laf, oh ne ala degil mi? 4 köseyi tutmussunuz yine. 'All in one' bir topic olmus.

Lütfen ama lütfen IKITEKER hakkinda kararlar alirken, öneriler vs. getirirken IKITEKER Motosiklet Fan Klubünün sadece www.ikiteker.org adresindeki siteden ibaret olmadigini unutmayin. Hele kendi arkadas gruplarinizi Ikiteker sanmak...

Mail grubu tü kaka da edilse Ikiteker üyeleri web sitesi üyeleri + posta grubu + her ikisine de üye olmayan ama gezilere katilan ben Ikiteker üyesiyim diyen arkadaslarimizdan olusmaktadir.

Sitenin surasina bu niye eklenmedi, su topikler nie acilmiyor, sabitlenmiyor gibi sorulari 'Ikiteker'in gelecegi ile ilgili mühim meseleler' seklinde degerlendirip bu kadar hararetle tartismak 'site nedir, forum nasil birsey' bundan haberi olmayan (OLMAK ZORUNDA DA OLMAYAN) onlarca Ikiteker üyesine de haksizlik.

'Ikiteker sitesi nasil daha iyi olabilir' bunun üzerinde kafa patlatabilirsiniz ama 'IKITEKER NASIL DAHA IYI OLUR' icin düsünmeye baslayacaksaniz önce bütün Ikiteker icerisinde yer almak, HERKES ile konusmak gereklidir, sadece yakin arkadaslarinizla degil. Ikitekeri gelistirme öneri yazisi gecen hafta yazilsaydi herkes destek olurdu eminim. Ama ne zamanki elektriklenme basladi, hele Egemen baska konularda yorum bildirdi, nedense bu topik o zaman acildi. Tesadüf mü? O zaman cok kötü zamanlama be Ilkay... Ozellikle o konular üzerine mi? O zaman yangina körükle gidiyorsun be Ilkay... Karsindakiler köpürünce de ' ben basit soru sordum cevap versene' degil mi? O yüzden gecin bu 'Ikiteker'i gelistirme' muhabbetlerini.

Ikitekeri oldugu gibi sevdim, ilk bastan beri de AHMET abiyi perde arkasinda bizi derleyen toparlayan bir baskan olarak gördüm. Bunu bildigi halde, Ahmet abiyi ilk günden beri bu sekilde tanidigi halde, Ahmet abinin o sinirsiz alcakgönüllülügü ile bunu asla kabul etmedigini ama gercegin de bu oldugunu bildigi halde bugün cikip hala ' KIM KARAR VERIYOR KARDESIM' demek, Ahmet abinin karsisina cikip onu bir tartisma icerisinde taraf yapmak aklima gelen en düzgün tabiri ile vefasizliktir.

Onerilerini BERABER yasamak isteyen kisi (hele bir hobi grubu gibi onerilerin hicbir hayati oneminin olmadigi yerde) daha da bekler hatta gidip bu sorulari foruma degil Ahmet abinin kendisine sorardi.

Zaten cevabini bildigin ama inatla sordugun sorunun cevabi Ilkay: 'BOYLE BIR KARAR MEKANIZMASI YOK'. Basi kici olmayan yer burasi. 'Aha sana baskan, aha kurucu üyeler, yiyosa kardesim, yok öyle zirt pirt atip tutmak orada burada, top benim, istemiyorsan iste kapi iste sapi'. Bunu demek midir güzel olan? Takdirle izlediginiz süper gruplar IKITEKER kadar hür konusulabilen yerler midir acaba?

Insanlar ara sira hata yapar, Necdet abi de yapar, Egemen de yapar, Ahmet abi de. Burada baskalarinin hata yaptigi zamanlari kollayip tam da o sirada yazilar yazma ve ortaligi alevlendirmeye kimsenin hakki yok. Eger arkadassak birbirimize ara sira hata yapma hakkini verelim. Hata yapana 'arkadasimiz' diyorsak.

Tolga sagolsun baslamis ben de yazayim o zaman fikirlerimi (1 oy olarak)

- Moderatör istemiyorum
- Dernek istemiyorum
- Lokal istemiyorum
- Üyelik aidati vs. gibi sartlar istemiyorum
- Kupa, rozet olacaksa Bora'dan da alirim Ahmet'ten de alirim, kendim de yaparim.

Bunlari istesem Supereva var, EMOK var, MD var var oglu var... Giderim orada modere edilen ortamda yazarim.

Bakin arkadaslar, biz yeni bir klüp kurmuyoruz, dolayisi ile su andaki yapida degisecek herhangi birseyi temelinden degistirmek icin cogunluk bile olsaniz YETMEZ. Kim ne hakla oylama yapip benim 3 senedir icinde olup bu sekilde sevdigim kulübümü degistirebilir yahu. Siz de girdiginizde böyleydi. Lokal sözü mü verdiler size. Simdi dernek, lokal, üyelik gibi köklü birsey degistirmek isteniyorsa HERKESIN tek tek onayi lazim. Hepsinden önemlisi bu grubu kuran insanlarin onayi lazim bence. Onlar da kibarliklarindan 'sonra bakariz Ilkaycim' diyerek senin fikirlerini reddetmis iste zaten zamaninda. Anlamadiysan kendi bilecegin is. O kadar radikal degisiklikler secimle cogunlukla olmaz. Bunu bildigin halde birseyler yazip durmak ta 'tribünlere oynamaktir' iste.

Bakin Mehmet Durak kardesimiz (cocacola) ne güzel topik açmış oradan devam edelim, kendisi cok güzel ifade etmis istenirse ne de güzel gelistirilebilecegini hem sitenin hem Ikitekerin.

http://ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6517&postdays=0&postorder=asc&start=0

bekleyin bakalim ona DUR diyen olursa yazmaya devam edersiniz, olmazsa da yersiniz bu laflarinizi oturup...
_________________
Alkan

Ikiteker Member
----------------
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mozel
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jan 17, 2005
Mesajlar: 97

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 2:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar,

Konuyu uzatmak niyetinde değilim. Hele Sedat gibi çok sevdiğim ve nicklerini bilmediğim ama biryerlerde tanışıp güldüğümüz, eğlendiğimiz arkadaşlarımı kırmayı kesinlikle istemem.

Ancak bir yanlış anlaşma var ve bunu özellikle burada açıklığa kavuşturmak istiyorum.

nevi kardeşiz, abiyiz.

Şimdi Egemen ve Ahmet Abi'yi yakından tanıyorum, bu kişilerin nasıl denir ciğerlerini biliyorum.

Burada bir haksızlık söz konusu. Her ikisine yüklenmeye çalışılan ve ya ima edilen konuların çoğu gerçek dışı. Bu insanları o kdar iyi tanıyorum ki bir nevi kendi hataları olsa bunu da itiraf edecek kadar kişilik sahibidirler.

Fakat haspel kader suçlayıcı yazı yazanlara karşı burada iki satır yazı yazınca ne telefon defterindeki isim oldum.

Burayı büyük yazıyorum. ARKADAŞLIĞIMIZ ÇOK GÜÇLÜDÜR INVISIBLE. DOĞRU OLDUĞUNA İNANIYORSAK TELEFON GİBİ KULİSCİ FAALİYETLERE GEREK OLMAZ. BİZDE KULİS YAPILMAZ ÇÜNKÜ....

Doğru olduğuna inandığım iki arkadaşımı sırf aynı gruptayız diye savunamıyacağım bir yer olamaz. Yanlış yapıyorlarsa ilk eleştiriyi yüzlerine karşı kulis yapmadan söylerim merak etmeyin.

Bu iş böyle bilinsin diye açıklıyorum. Konuyu kapatıyorum. Kimseyi kırmak istemediğimi özellikle belirtiyorum. Sedat konuya açıklık getirmeye çalıştım, lütfen yazmamaızı yanlış anlama......
_________________
Mehmet Özel


En son mozel tarafından Sal Mar 14, 2006 2:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
leondede
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 31, 2003
Mesajlar: 398
Nerden: ANTALYA

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 2:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alkan yazdıklarının tümüne olmasada bir kısmına ve aşağıdaki ifadene katılıyorum:

- Moderatör istemiyorum
- Dernek istemiyorum
- Lokal istemiyorum
- Üyelik aidati vs. gibi sartlar istemiyorum
- Kupa, rozet olacaksa Bora'dan da alirim Ahmet'ten de alirim, kendim de yaparim......

+1 de ben....

eski heyacan ve tadların biran önce bize geri dönmesi temennisiyle icon_confused.gif ...
_________________
ISIK ASLANDEDE
R1150 GS - 03


En son leondede tarafından Sal Mar 14, 2006 2:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
Invisible
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 1825

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 2:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alkan'cım aslan kesilmişsin.. Hayırdır?

Toplantılara mıymıy yamanırdın bana , insanalra.. Bakıyorum şimdi İlkay'cımlar koçumlar?

Hey be koçuma bak.. Yürü be Alkan'ım kim tutar seni.. Sen bir duş yap, görüşlerin de sacın gibi kokmuş.. Hem ağzındaki köpükler de akar gider bu arada...

Alkan eski yaralarının acısını cıkaracağın mekan burası değil. Kapısından ayrılmadğın evimi biliyorsun, yüzyzüeyken mıymıy modundan cıkabilip bunalrı acıkca konusabilirsin biliyorsun. Başka şeyleri vesile edip burada coşma..

Neyse ne halinzi varsa görün, size böyle Alkan gibiler lazım. Kapınzıda abim canım şlap şlap takılanları dizin.. Mübarekler sizi..

Şu saniyeye kadar sakinliğimi korumaya calıştım ama pes be kardşeim artık. Mazlumları oynayıp entrikayla komployla suclamalarda bulunup sonra da şu cevirdiğiniz işlere bakın.

Utanın be, yazıktır..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alkan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 702

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 2:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Invisible demiş ki:
Alkan'cım aslan kesilmişsin.. Hayırdır?

Toplantılara mıymıy yamanırdın bana , insanalra.. Bakıyorum şimdi İlkay'cımlar koçumlar?

Hey be koçuma bak.. Yürü be Alkan'ım kim tutar seni.. Sen bir duş yap, görüşlerin de sacın gibi kokmuş.. Hem ağzındaki köpükler de akar gider bu arada...

Alkan eski yaralarının acısını cıkaracağın mekan burası değil. Kapısından ayrılmadğın evimi biliyorsun, yüzyzüeyken mıymıy modundan cıkabilip bunalrı acıkca konusabilirsin biliyorsun. Başka şeyleri vesile edip burada coşma..

Neyse ne halinzi varsa görün, size böyle Alkan gibiler lazım. Kapınzıda abim canım şlap şlap takılanları dizin.. Mübarekler sizi..

Şu saniyeye kadar sakinliğimi korumaya calıştım ama pes be kardşeim artık. Mazlumları oynayıp entrikayla komployla suclamalarda bulunup sonra da şu cevirdiğiniz işlere bakın.

Utanın be, yazıktır..



Terbiyesiz seni... Uslubunla cevap vermeyecegim sana merak etme...
_________________
Alkan

Ikiteker Member
----------------
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sadibey
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Aug 27, 2004
Mesajlar: 51

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 2:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de,

Alıntı:
- Moderatör istemiyorum
- Dernek istemiyorum
- Lokal istemiyorum
- Üyelik aidati vs. gibi sartlar istemiyorum
- Kupa, rozet olacaksa Bora'dan da alirim Ahmet'ten de alirim, kendim de yaparim.


ne istiyorum;

ikiteker e-dergisine yazı yazmak istiyorum. günün çoğunu pc karşısında geçiren biri olarak teknoloji başlığı altında motosiklet ve hayatı kolaylaştıran teknolojiler konusunda bir köşe hazırlamak istiyorum. belki bir gün scooter ımla yaptığım gezileri de yazarım. benim katkım da bu olur.
bu dergiye katılımın şartları hakkında forumlarda bilgi vardı sanırım. bu yazıyı post ettikten sonra onu bulup gereğini yapacağım.

ve yazılanların hepsini okuyorum. bilgisinden faydalandığım insanlar küsüp kenara çekilmedikçe (burası önemli. bizim gibi heyecanlı topluluklarda organizasyon yapmak zordur ve eleştiri tebrikten önce gelir, ama eleştiren daha iyisini yapmadıkça bir zaman sonra eleştiren değil organize eden hatırlanır. dolayısıyla küsmeyin) bu tarz fikir tartışmalarının hiç bir zararı olmadığını düşünüyorum.

herkese selam...

orkun göze
honda beat
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
b_bullseye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jan 27, 2006
Mesajlar: 537
Nerden: Ankara

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 3:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Okumayım diyorum olmuyor, okuyorum canım sıkılıyor!

Beyler hadi artık biraz soğumaya bırakın bu konuları olmaz mı?

Bakın konu dışı kısmında ne geyikler var (Bkz imzamın altı) onlara takılın, siteye yeni üye olan arkadaşlara hoşgeldin falan diyin.
_________________
Bora
TA '06
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
3teker
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 23, 2003
Mesajlar: 152
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 3:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alkan demiş ki:

Takdirle izlediginiz süper gruplar IKITEKER kadar hür konusulabilen yerler midir acaba?


Demişsiniz, sonra da

Alkan demiş ki:

Bakin arkadaslar, biz yeni bir klüp kurmuyoruz, dolayisi ile su andaki yapida degisecek herhangi birseyi temelinden degistirmek icin cogunluk bile olsaniz YETMEZ. Kim ne hakla oylama yapip benim 3 senedir icinde olup bu sekilde sevdigim kulübümü degistirebilir yahu.


Demişsiniz. Aranızdaki husumet beni ilgilendirmez ama bu söylediklerinizde çelişki var. Eski İkiteker üyesi olarak; çoğunluk neden yapıyı değiştiremiyor anlamadım. Çoğunluk değiştiremiyorsa bu nasıl diğerlerinden ayrıcalıklı bir hür konuşulan ortamdır? Gizli bir yönetim mi var ortalıkta, onlar yukarıdan gözler, dilediğine onay verir, istemediğine rest çeker. Demek istenen o mudur?
_________________
bbhakan
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Alkan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 702

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 3:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayir Hakan Hür konusmak ile bir grubun komple yapisini degistirmek arasinda fark var.

Bahsedilen yapi degisikliklerini tekrar yazayim isterseniz:

- Moderatör
- Dernek
- Lokal
- Üyelik aidati vs.

Bunlari degistirmek icin BÜTÜN GRUBUN onay vermesi gerekir demisim ikinci alintiyi aldiginiz kismin tamamini okursaniz tekrar. Bu gizli yönetim mi demek oluyor? Ayrica "cogunluk" kavramini degerlendirirken de yazimin ilk kismini tekrar okumanizi rica edecegim.

Ilk alintida bahsettiklerimi sadece ikitekeri izleyen birisi iseniz yanlis anlamaniz normal. Birakin degisikligi, zit fikirde oldugunuzda afaroz edildiginiz, yasaklandiginiz gruplardan bahsediyorum.

Ozellikle bana yönelik sordugunuzdan cevap verdim. Ama onu bunu merak ederken artik pislik atma şekline gelen seviyesizce cevaplarin da görmezden gelinmesine, rahatsizlik duyulmamasina üzülüyorum...
_________________
Alkan

Ikiteker Member
----------------
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SilinmisUye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 2071

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 4:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3teker demiş ki:
Alkan demiş ki:

Takdirle izlediginiz süper gruplar IKITEKER kadar hür konusulabilen yerler midir acaba?


Demişsiniz, sonra da

Alkan demiş ki:

Bakin arkadaslar, biz yeni bir klüp kurmuyoruz, dolayisi ile su andaki yapida degisecek herhangi birseyi temelinden degistirmek icin cogunluk bile olsaniz YETMEZ. Kim ne hakla oylama yapip benim 3 senedir icinde olup bu sekilde sevdigim kulübümü degistirebilir yahu.


Demişsiniz. Aranızdaki husumet beni ilgilendirmez ama bu söylediklerinizde çelişki var. Eski İkiteker üyesi olarak; çoğunluk neden yapıyı değiştiremiyor anlamadım. Çoğunluk değiştiremiyorsa bu nasıl diğerlerinden ayrıcalıklı bir hür konuşulan ortamdır? Gizli bir yönetim mi var ortalıkta, onlar yukarıdan gözler, dilediğine onay verir, istemediğine rest çeker. Demek istenen o mudur?


Hakan kardeş,
İnsanları tanımadığınız için arada bir çelişki yok aslında direk terbiyesizlik var. Konuşmayalım, konuyu kapatalım dedikçe bir çıkıntı bir kenarda belirebiliyor.
Oradaki çoğunluktan kastı genele dayalı değil. Bu çoğunluk İlkay ve yakın çevresi,dostları, arkadaşları yani bizler. Alkan burada bunlar değişecekse çoğunluk olarak karar verdiğiniz insanlar mı değiştirecek diyor.

Üzülüyorum ki, toplantı ve gezilere gelip, İlkay'ın bahsettiği gibi Şlap, Şlap yamanıp, Sedat abisinin yanına gelip aa abi Sedat senmisin memnun oldum diyen, mesajlar atan, gezilerde birlikte olmak isteyen, her şeyine destek olduğunu hissettirip, hep yanındayım, bizi unutma tarzında yaklaşan üyeler ne yazıkki zamanı gelipte toplum içinde kabul gördüğünü hissettiği an o ana kadar İlkay Abi, Sedat abi olan birden İlkay, Sedat olur.

Kendine ait fikirlerin varsa yazabilirsin özgürsün,kimse kimseye engel olmuyor bakın ne güzel kavga ediyoruz, varmı ötesi. Ama itilmişliğin, dışlanmışlığın, önemsenmiyor olmanın getirdiği psikoloji ile her fırsatta dur bunlar beni bir paçavra gibi atmış, adam yerine koymamışlar dediği anda saldırıya geçiyor, geçmişin kinini yazılara taşıyor. Ne kadar adaletliyse. Varsa fikrin yaz, ne gerek var isimlere yüklenmene, ağır şeyler yazmana. Şimdi kalkıp sana ne oldu diyecek benim tanıdığım Alkan söyleyeyim o halde bana ne olduğunu birine laf atacak, eski kinini kusacaksan yaz, çiz karala. Ama 4 köşeyi tutmuşsunuz çoğunluk olsanız yetmez gibi lafları edersen insanlar buna kızar. Hem biri sana çoğunluk olduk bunları yapacağız mı dedi. Ne zaman büyüyeceksin sen Alkan. Bir kaptan yemek yediğin, abi abi diye kıçından ayrılmadığın, çat kapı gidip evinde kaldığın, zamanında çok güzel arkadaşlık yaşadığın biri seninle dostluğunu eskisi gibi sürdürmediği için Terbiyesiz mi demen gerekiyor.

Ama asıl niyetini açıklamışsın zaten;
Alkan demiş ki:
HERKES ile konusmak gereklidir, sadece yakin arkadaslarinizla degil.


İlkay'cım ben sana söylemiştim. Bu planları yaparken, örgütü kurarken, sabotaj ve darbe planlarını işlerken Alkan'a haber verelim dedim kabul etmedin. Bak ne kadar hata yapmışız. Yakın arkadaşlarla konuşurken, eski yakın arkadaşımızı atlamışız, bak alındı. Devam et Alkan.

Klavye başına geçip yorma kendini. Senin yerine ben yazacağım.

Terbiyesiz Sedat.... Senin seviyene inmeyeceğim. Senin seviyenle cevap vermeyeceğim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metinkoca
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 727

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 4:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ortada rahatsızlık duyulacak bir şey varsa bence bu senin yazıların Alkan.
Senin ilk yazındaki tutumun invinin o şekilde yazmasına neden oldu, ve eminim sen o ilk yazıyı yazarken invinin böyle bir tepki vereceğini biliyordun.

Ve şimdi bir de durmuş onun verdiği tepkiye başkalarının tepkisiz kalmasından şikayetçisin.

PS. Alo İlkay abi söylediklerini yazdım, tamam olmuş mu ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
HANLAR_HANI_METEHAN
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Dec 20, 2004
Mesajlar: 2345
Nerden: Istanbul, Şişli

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 4:31 pm    Mesaj konusu: . Alıntıyla Cevap Ver



_________________
Metehan YILMAZ
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sculler
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Sep 05, 2003
Mesajlar: 36

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 4:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İkiteker sitesini yıllardır buyuk keyifle takip ediyorum. Gerek içerik zenginliğiyle, gerek kalitesiyle, gerek imajıyla ülkemizdeki diğer motosiklet sitesi ve gruplarından on gömlek üst seviyede olduğunu söyleyebilirim. Halihazırdaki formatın dışına çıkılmasını gereksiz ve anlamsız buluyorum.

Başta flyfish ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, böyle devam!!!...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 17, 18, 19  Sonraki
9. sayfa (Toplam 19 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt