Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 642 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - İkiteker nereye gidiyor, nereye gidecğeine kim karar veriyor
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

İkiteker nereye gidiyor, nereye gidecğeine kim karar veriyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Invisible
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 1825

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 9:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

flyfish demiş ki:
ilkay

demogoji seviyor olabilirsin, iyi bir demogog da olabilirsin. ancak tavrın hesap sorma şeklinde ve ustune usluk de reha muhtar tarzında oldugu surece sanırım seninle sağırlar diyalogunun onune geçemeyeceğiz.

umarım dikkat edenler yada merak edenler benim satırlarımdan egemen hakkında gereken çıkarımlarda bulunmuslardır.

zira ozellikle son yazılarındaki yöntem çözüme yönelik olmaktan çok her seferinde yeni şeyleri de işin içine katıp soruların sayısını arttırıp, konuları çeşitlendirip bir sorunlar yumagı oluşturmak yönündeymiş gibi algılıyorum.
ama eminimki tabiki ve mutlak yanlış algılıyorumdur icon_smile.gif ne yapalım bu yaşımıza gelmiş algımızı değiştirememişiz.

Egemen Ergel
Honda vfr800fi
İstanbul


Peki Egemen öyle olsun. Hiçbir sorum yeni değil. Okumuyrosun sorularımı o halde.. Farkındaysan aynı soruları farklı yapılarda tekrar tekrar soruyorum ama cevap alamıyorum. Sorularımın çoğu basit ve evet/hayır soruları.

Okuyanlar Egemen efendi bana da cıkıntı desinler. Ne yapayım.

Her defasında demagoji yapıp seni sıkıştırmak için sorudğumu varsayıyorsun. Evet sıkıştırmaya calısıyorum ama net cevap alabilmek için. Sen konunun etrafından dolaştıkça ben seni konuya cekiyorum. Merkeze yaklaştıkça sana göre demagoji yapıyor oluyorum ve sen o anda demagoji yaptın işte deyip cevapsız kenara cekiliyorsun.

İkiteker mevcut yapısından çıkamayacak ve "İkiteker Moto Gezi ve Geyik Fan Club" olarak kalacak öngörümü (gizli ama çok zayıf umudumu besleyerek) tekrar belirtiyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumbaba
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 20, 2004
Mesajlar: 445

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 9:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lütfen bu topicteci çağrımı dikkate alın, zira bunu çok net olarak "olumlu bir şeyler yapmak isteyen insanların önünü kapatmak ve söylediklerinde samimi olmamak olarak algılayacağım.

İkiteker demokratik bir olşum ise eğer,

Egemen, İlkay (biraz sakinleşin LÜTFEN), Sedat, Necdet, Ahmet Ağabey ve diğerleri

Tekrar ediyorum bu yorum olarak bu konudaki son post olsun.


Lütfen davetime katılıp katılmayacağınızı açıklayın.

içinizden en iyi Sedat'ı tanıyorum ve burada "dostluk" gücümü kullanıyorum

Katılımcılar
Cumbaba
Sedat Güven

LÜTFEN!
_________________
Ölümlü dünya...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 10:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Invisible demiş ki:
İkitekeri daha iyi yerlere götürmek için senin sinirlenmen, serverı kapatman, Ahmet Abi'nin ksümesi ve kırılması mı gerekir?

Efendim, Ahmet Abi'nin İstanbul'u bırakıp Çanakkalede çalışmaya başlamasını şahsımıza tavır olarak algıladığımzıdan ikitekeri yoketme gibi amacı benimsedik.

İzin verecğeinizi düşündüğüm zamanlar mesela mangalımın başında etleri pişiriken sana, omuz omuza yemek yerken Ahmet Abi'ye vs vs müteaddit defalar denemeleirm olmuştu.

Ilkay'cigim;

KulubuMÜZun (burada "MÜZ" hepimizi, yani IKITEKER uyelerinin tumunu kapsar icon_wink.gif ) icinde bulundugu su ortamini gozlemlemekten hicap duydugum bu siralarda, lutfen adimin anılmasindan imtina edilmesini rica ediyorum...
"Ben yokum artik, buyurun" demistim daha once, bu cumleden hareketle de sizlerle hicbir sekilde ve hicbir zaman da bu tarz bir tartismaya GİRMEM! Girmek de istemem!

Bence; zamaninda benimle gayet hoş sohbet edilirken, içten baska seylerin dusunuluyormus oldugunu anlamis olmam, bu konuda artık bana söyleyecek başka bir laf bırakmıyor, üzgünüm... icon_sad.gif
_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
HANLAR_HANI_METEHAN
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Dec 20, 2004
Mesajlar: 2345
Nerden: Istanbul, Şişli

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 10:23 am    Mesaj konusu: .. Alıntıyla Cevap Ver


_________________
Metehan YILMAZ
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Invisible
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 1825

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 10:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tamam abi sen bilirsin..

VAP53 demiş ki:

Bence; zamaninda benimle gayet hoş sohbet edilirken, içten baska seylerin dusunuluyormus oldugunu anlamis olmam, bu konuda artık bana söyleyecek başka bir laf bırakmıyor, üzgünüm... icon_sad.gif


Hoş sohpet edilirken içten içe kötü fikirlerimiz varmış gibib ir şey yazmışsın.. Yok böyle birşey ama ne diyelim, peki o zaman..

Cumbaba.. Ben katılmayacağım. Kusurma bakma lütfen..
Umuyorum olumlu sonuclar alınır.

Saygılar,
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
frogy_dreams
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 13, 2003
Mesajlar: 1101
Nerden: Bandırma

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 10:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar, konuyla alakasız ama bir o kadar da alakalı birşey söylemek istiyorum... Eğer amaç bir şeyi çözmekse, inanın bunu forumlarda yazıp çizerek, başkasının yazdığı 10 cümleden, bir tanesini seçip alıntı yaparak çözmek gerçekten çok zor... tecrübe ile sabittir, kendimden biliyorum. Anlamadığım, bana ters gelen, birşey olursa telefonla konuşmaya çalışıyorum.... SONUÇ : bazı arkadaşlar sanalda kalıp gerek yok telefonda konuşmaya diyorlar ( çünkü amaç çözmek değil günün stresini başkalarına sataşıp atmak kanımca ) ... bazıları ise telefon numarasını verip aramama izin veriyorlar.... ve inanın internet gerginliğinin % 1 bi bile yaşanmıyor telefonda .. hatta yeni bir arkadaş bile oluyor çoğu ....


Demem o ki, amaç gercekten birşeyleri çözmekse, bir toplantıda yada bir buluşmada çözülecek çok basit konular... burada gerilip duruyor bedavadan... Kim bilir kaç tane farklı ama içeri aynı olan konu açıldı ... yüzlerce post atıldı ..... şuana kadar gelinen yer ne ?

Benim gördüğüm koca bir sıfır... yoksen benim hakkımda nasıl böyle konuşursun, yok ben seni böyle tanımamıştım ... vs vs ....

Sonuç : kavga edilecekse kavga edin, sohbet edilecekse sohbet edin ... ama bunu gerçekte yüzyüze yapın ...

Sevgimle
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
muhi
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 10, 2003
Mesajlar: 300

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 11:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

99 yılında motorla gezmeye arkadaş bulamazken enduro club sayesinde ist bulda bir grup oluşturuldu ve bizler cok mutlu olmuştuk.

çünkü hafta sonları 10 15 motor oluyorduk ve her hafta sonu gezmeye gidiyorduk arkadaşlarımız oluştu dostluklar gelişti ve herkes cok mutluydu sonra cogaldık katılımlar arttı.ve işin içine para girdi ve bir kopma oldu enduro kulupten ayrıldık iki teker olduk. sonra emok oldu falan filan.

Ama işin içine para girince inanınıki her şey degişiyor cekişmeler oluyor menfaatlar catışıyor ve cepheler oluşuyor (şimdiki oldugu gibi) ve dostluklar zarar görüyor.
Ancak bu işler buraya kadar kolay gelmedi bir cok arkadaşın emek ve zaman harcaması ve cebinden para harcaması ile oluyor.ben vespafunclub kurucusuyum ve halen devam ediyor 350 400 üyemiz var ancak bir kaç arkadaş sorunlarla ilgeniyor zamanlarını harcıyor zaman geliyor cebimizden para harcıyoruz. gezi düzenlersin kimi begenir kimisi eleştirir kimisi yedigi yemegin parasını vermez sen cebinden verirsin.
bunları hep yaşadık yanı kolay degil bu işler.

şimdi iki tekeri resmi bir kulup yapalım yıllık aidatlar toplıyalım inannıki bu keyfi alamazsınız.
Emogun yaptıgı organızasyonlara bizler gitmesek ne olur oradaki cogunluk biziz zaten.

buraya yazılanların birinici sayfası ve son sayfasını okudum sadece çünkü içerigini biliyorum diger sayfaları hiç okumadım belki bir şeyler atalamış olabilirim ama lutfen bu beraberligimiz bozmayalım keyfimiz kacırmayalım lutfen.

sevgilerle
muhittin yaşar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
tolga
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 30, 2003
Mesajlar: 125
Nerden: istanbul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 11:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sayenizde hayatimda ilk defa forumlara bisi yaziyorum. tebrik ediyorum hepinizi.

yaklasik 1.5 saattir bu topicle ilgili seyleri okudum. tamamen vakit kaybi oldu benim icin. beni dusunmeye iten bir noktasi bile yok kuru gurultu. o onu dedi bu bunu dedi viy viy viy. bir tek cumbaba somut bir oneri de bulunmus, buyrun gelin konusalim demis. zaten o sekilde yaklasan 5 kisi daha olsa bu kadar dir dir etmezdiniz.

EC'nin ilk 150 uyesinden biriyim, o zamandan beri de mumkun olan herseyi takip ediyorum. buralarda yazip cizmesem de cesitli okazyonlardan dolayi bir cogunuzu yuzyuze tanimisligim var.

donun bi bakin ne kadar karmasik hale getirmissiniz herseyi.

hayatta en uyuz oldugum seydir, 10 kisi yemege gidelim der, birileri surekli benim icin farketmez der, gercekten yemek yemek isteyen hadi suraya gidelim der, gidildikten sonra benim icin farketmez diyenler baslarlar niye buraya geldik diye konusmaya.

konusmicaksan kardesim... eldekinden daha iyi bir secenegi yaratmiyorsan konusmicaksin. eger becerebiliyorsan yapacaksin.

cikip da ben moderator istiyorum, lokal istiyorum denmez. ben arastirdim surasi guzel lokal olur 100 kisi katilsa adam basi su kadar para duser, parayi da her ay ben toplarim denir. egemen sen kim oluyorsun da bunlari yapmaya kalkisiyosun derse o zaman ben egemenin serveri uzeri uzeri lokal insa ederim.

donup bakiyorum hic mecbur olmadiklari halde benim icin bisiler yapmis olanlar kimlerdir, bu siteyi kuranlar ugrasanlar, sizlerle tanismami saglayan gezileri bulusmalari organize edenler, gittikleri yerler hakkinda ya da bildikleri konular hakkinda usenmeyip yazip bu siteyi degerli bir database haline getirenler. benim icin kiymetli olanlar onlar, gercekten yemege gitmek isteyenler. ortaya somut birseyler koyanlar...

yukardakiler simdiye kadar yazilan sacmaliklar icin. simdi yazilacaklar bundan sonrasi icin.

ben kendimi son derece iyi hissediyorum. karisanim edenim yok, canim isterse giderim istemezse gitmem. beni bunu icin arayip taciz eden yok. istersem okurum istersem yazarim. en onemlisi para yok, bunun icin kavga yok. otokontrol var. bana kimse sormadi moderator istermisin lokal ister misin diye... istemem! simdiye kadar ki huzurum bozulursa da ben burda olmam. kimsenin umurunda olmayabilir ama ikiteker hepimiziz ya, herkesin "bir oyu" var ya, onun icin soyluyorum. eski uye-yeni uye, katilimci-az katilimci vs farki gozetmeyelim diyenlerin "bir oyu" benimkinden buyukse bilemem tabii...

illa moderator olacaksa ve ben de o tarihte fikir degistirirsem moderator olmaya adayim. benimle ayni topraktan olmayanlari atarim gider. hesap soranlari da atarim. nasilsa moderator icadindan sonra mikiteker isimli klup kurulmus olur oraya gitsinler. mikiteker biraz buyudukten sonra orada da moderator para vs baslar cikiteker kurulur nasilsa.

tarihten ders almak icin illa savaslarin olmasi ya da devletlerin dagilmis olmasi gerekmez.

ya ortaya somut birseyler koyun ya da daha fazla bu konuyu uzatmayin derim.

tarzimdan hoslanmayanlar varsa kusura bakmasinlar, hic kimse ile sahsi bir problemim yok, sadece yaklasimla ilgili var. ben bunu demek istememistim diyenler varsa onlar da kusura bakmasinlar demek ki anlatamamissiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
tolga
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 30, 2003
Mesajlar: 125
Nerden: istanbul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 11:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dedim ya ilk defa yaziyorum diye adimi bile koymamisim altina.

tolga himmetoglu
varadero
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
Necdet
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 16, 2003
Mesajlar: 1234

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 11:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tolga ilk defa yazdın ya çıkış yok artık burdan sana. icon_biggrin.gif
_________________
Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SilinmisUye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 2071

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 12:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tolga'cım Hoş geldin ama boş geldin. icon_wink.gif Katılımcıların, forum üyelerinin istekleri. Sen farklı algılayabilirsin. Forumlarda hiç üyeliği olmayan insanlar birden bire girip te bir şeyler yazınca, hani yapılan tribün edebiyatının doğruluğu onaylanmıyor mu. YAnlış anlama senin fikirlerine laf ettiğimden değil. Seni tanırım, severim. Buradaki durumu anlayabilmen için dikkatli okuman gerekiyor.

Benim aklıma bu defa EC depremini yaşamış biri olarak bir karşılaştır. Ben karşılaştırdığımda aynı şeyler yaşanacak diye bir korku görüyorum.Bu olmasın diye haklı haksızlığı görmezden gelip hep haklı çıkma çabalarını görüyorum.

Necdet te söylemiş. Burada kalıcı ol. Yazılarını görelim, paylaşalım. Kamplarda olalım. Kimbilir geçen defa başarılı olamadığımız şekilde bu defa motorunu çadıra değil senin üzerine düşürmeye çalışalım, gırgır şamata yapalım. Ama seni tanımayanlara üslubun ağır gelmiş hissi olabilir.
Nereden haber aldın bu tartışmaları, forumlara girmiyorken. icon_wink.gif
Neyse üzme kendini gelip geçici şeyler bunlar. Biz artık geyik, geziler, forumlar, chat ortamı şeklinde devam edeceğiz. Sende kalıcı ol. Necdet ile tanıştın mı? Çok samimi yazmış da merak ettim.


Hem bu kadar kızacak bir şey yok. Bu tartışmaları aslında VAP+Egemen+Sedat+Invı+Bora ve tartışmada ismi geçen tüm üyeler planlayarak yaptık. İnsanlar tartışmayı seviyor tartışalım diye. Hem bu sayede Lord'larda gelir avamcılarla bir olur dedik. Kısmen oldu. icon_biggrin.gif

Her gün online sayısı 30. u geçmiyordu bu aralar 80 den aşağı düşmüyor. Bu sayede bir kaç gündür yeni üyelerle doldu taştı. Üye sayısı arttı. Biz bu tartışmalara devam edersek emin olun Motor Delisinin 20.000 'in üzerindeki üye sayısını geçeceğiz. Ha gayret. icon_biggrin.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mozel
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jan 17, 2005
Mesajlar: 97

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 12:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bak şimdi,

İnsan daha önceden söyler di mi? Ben de ciddi birşeyler var sanmıştım...

Alacağınız olsun hepinizin.

Sedat tam ben sana yaklaşmıştım VFR-CBR kardeşliği ile şimdi KTM-Pan ayrımı oldu.

Şimdi onu bunu bırakalım ne zaman Akçakoca'da sen, Tolga ve diğer tüm sevgili arkadaşlar ile rakı tokuşturacağız. Tadı hala damağımda... icon_cool.gif
_________________
Mehmet Özel
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
tolga
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 30, 2003
Mesajlar: 125
Nerden: istanbul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 12:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

beyaz kutucuklar icinde alinti yapmayi bilmiyom ama oorenmek icin de hic caba sarfetmedim. sen dedin ben dedim olayindan en basindan beri hazzetmiyorum zaten. moderator olunca bunu kaldircam icon_razz.gif

ben forumlari lazim oldukca kullaniyorum. ilk defa gidecegim bir yer varsa onunla ilgili bilgiler falan. zaman buldukca da geceleri basliklara bakiyorum. bugun isim yoktu yine baktim. yani boyle haberim oldu

tribun edebiyati biraz talihsiz olmus. katilimci olarak senin 3 yildizin benim 1 yildizim var diye ekstra haklar doguyorsa bilmek isterim. ben de bu siteden faydalaniyorum sen de. okudugum bir konuda kendi fikrimi beyan ederim, katilan olur katilmayan da. katilmiyorsan benim fikrimi bos ilan etmek daha buyuk talihsizlik sanki.

necdet'i tanirim merak etme icon_smile.gif

bi de anlamiyorum, katilimci sayisi bilmem nereyi gecince noolcak... kendi adima bugun elde edemedigim neyi elde etmis olcam?

ben de forumlarda yazayim diye kurduunuz komplo basarili oldu yaziyom iste ama yine de vaktimi burda yazarak harcicaama kampa gidip sizin benim motorumu devirmenizi seyretmeyi tercih ederim.

imza kismini doldurdum bakalim cikacak mi. acemilik kotu seymis yaw icon_lol.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
Invisible
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 1825

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 1:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tolga Himettoğlu,

İsmin yabancı gelmedi sanırım posta grubundansın.

bir esmiş pir esmişsin, aferini hakettin.

1 sayfa yazını okudum da sonucta aynen böyle devamcılarla aynı fikrideyim deseydin ya.. Ama bir eksiğin var hepimzi kardeşiz dememişisn.

Ya yapacaksın ya konusmicaksin öyle mi? Mükemmel öneri.

Yapmak için ne öneriyorsun?

Bırakın esmeyi tozmayı, temcit pilavını ortaya sürmeyi..
Hayır bir gelen de farklı birşey söylese. Böyle iyiydik, yaw nankörlük etmeyin, ayıptuır, konsuacğaına yap, vs vs.. Peh peh peh

Bakalım cep telefonunun adres listinden kaç kişi daha dökülecek buraya izliyorum..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tolga
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 30, 2003
Mesajlar: 125
Nerden: istanbul

MesajTarih: Sal Mar 14, 2006 1:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adimi bir suru yerde gormus olabilirsin. ama dogru ya burda yazmadigim icin cep telefonu listesinden cikmis oldum. fikir beyan etmek icin bundan sonra seni takip ederim, en dogrusu senin durdugun yer gerisi cep telefonu listesi. kimseyle sahsi problemim yok demistim ama terbiye sinirlari asilirsa durum degisir.

ben zaten birsey yapmamayi istiyorum, boylesi iyi diyorum. degistirmek istiyorsan konusmaktan fazlasini yapmak zorundasin diyorum. nasil yapacaginin onerisini benden istemek nasil bir mantiktir yahu...

bundan sonra bir tek ilkay'la ayni fikirde olanlar yazsin. daha fazlasini duyma medeniyetine henuz erismis degiliz anlasilan.

benim kim oldugumu bilmeden, cep telefonundan ciktin deme cesareti nasil bir ayiptir...

illa oneri istersen cocacoIa'nin acmis oldugu topic'e bir goz at.
_________________
Tolga Himmetoglu
BW's 100 - kucumen
Varadero - ilhami
N 23' 09.115, W 081' 15.420
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Sonraki
8. sayfa (Toplam 19 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt