Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
CEKUU Tecrubeli Uye
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 470 Nerden: Istanbul/Nisantasi
|
Tarih: Sal Mar 07, 2006 6:57 pm Mesaj konusu: Bir Turk Guney Amerika Yollarinda (ve ANAKONDA :) ) |
|
|
http://www.ruzgaresmez.com/main.aspx
Kanadada ablamin bir arkadasi Levent Kalpakci Ocak sonu 4 aylik bir Guney Amerika seyahatine cikti. Sitesinden gezisini gunu gunune bir roman tadinda bizlerle paylasiyor. Haberdar etmek istedim. biraz gec bir paylasim oldu ozur dilerim Levent abi _________________ FULL GIROSS TEAM
En son CEKUU tarafından Prş Mar 09, 2006 9:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 07, 2006 7:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cekuu, tesekkurler... Harika bir link.
Levent bu satirlari okuyorsan yolun acik olsun diyorum sana... Keske bize (foruma) daha once bir mesaj atsaydin
Basarilar, tebrikler.... |
|
Başa dön |
|
|
teoman28 Tecrubeli Uye
Kayıt: Nov 05, 2005 Mesajlar: 207 Nerden: İstanbul-Giresun-Edirne
|
Tarih: Sal Mar 07, 2006 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yolunuz açık olsun cesur insanlar... |
|
Başa dön |
|
|
DonQuijote Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 08, 2006 12:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Hımmmm .... Nefis..... _________________ Barış URUNLU
YAMAHA V Max 1200 (Satılık )
Gilera Runner VXR200
Acıbadem - İSTANBUL
A Rh (+)
|
|
Başa dön |
|
|
ruzgarinbabasi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 08, 2006 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Vay be Levent e bak. Helal olsun.
Herzamanki gibi kendi ne has uslubu ile yazmış . _________________ Tümer Tombuloğlu
http://ruzgarinbabasi.wordpress.com/ |
|
Başa dön |
|
|
CEKUU Tecrubeli Uye
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 470 Nerden: Istanbul/Nisantasi
|
Tarih: Çrş Mar 08, 2006 11:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Siteyi goz attiniz mi bilmiyorum ama guvenlik kisminda anakondaya karsi alinacak onlemler anlatiliyor okurken cok guldum sizlerlede paylasayim istedim. Levent biraz icten yazmis kusuruna bakmayin
Alıntı: |
Simdi Robert Pelton adinda bi arkadas "dunyanin en tehlikeli yerleri" diye bir kitap yazmis… aliyorsun okuyorsun, profosyonel gorunuyor, oldukce iyi niyetle insanlari bilgilendirdigi izlenimine falan kapiliyorsun.
Sonra bir sayfaya geliyorsun sana anakando yilaninin atagindan nasil kurtulunacagini anlatiyor. Bakin su sekilde;
simdi yilan geliyor ama sen kacmiyorsun ve yere soyle sirt ustu uzaniyorsun, ayaklarini birbirine sikica birlestiriyorsun, ellerini vucuduna sikica sabitliyorsun ve oylece bekliyorsun.. Yilan yavasca gelip senin uzerinde bir iki tur dolasiyor, (500 kg) sonra en uygun yer olarak seni ayaklarindan yemeye basliyor.. (adet oyleymis) Sen bekliyorsun, ta ki yilanin kafasi dizlerine gelene kadar.. O sirada bicagini sakladigin yerden cikarip yilanin agzinin kenarindan (tam yeri cok onemliymis) sapliyorsun ve kafasina kadar kesiyorsun… bu kadar....... Anasini avradini xtimin herifi.. Ne bicim muhabbet lan bu boyle.. Serefsizin oglu sanki denemis randiman almis gibi bide utanmadan bilimsel bir dille yazmis olayi.. Bi de bicaginiz keskin olmasina dikkat edin diye alta bir not eklemis.. ta minna koyyim senin ben.. Bunu kim yazar kim okuyup ciddiye alir lan.. Ben zaten jaguarlar, teror, gerilla, 4000 metre daglar falan derken yol plani cikaracam diye beynim ambele olmus bi de anakando ile mi ugrasacam.. xktir git ipnenin evladi .. |
_________________ FULL GIROSS TEAM |
|
Başa dön |
|
|
xbiker Tecrubeli Uye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 680 Nerden: İstanbul-Çanakkale
|
Tarih: Çrş Mar 08, 2006 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
CEKUU demiş ki: |
Siteyi goz attiniz mi bilmiyorum ama guvenlik kisminda anakondaya karsi alinacak onlemler anlatiliyor okurken cok guldum sizlerlede paylasayim istedim. Levent biraz icten yazmis kusuruna bakmayin
Alıntı: |
Simdi Robert Pelton adinda bi arkadas "dunyanin en tehlikeli yerleri" diye bir kitap yazmis… aliyorsun okuyorsun, profosyonel gorunuyor, oldukce iyi niyetle insanlari bilgilendirdigi izlenimine falan kapiliyorsun.
Sonra bir sayfaya geliyorsun sana anakando yilaninin atagindan nasil kurtulunacagini anlatiyor. Bakin su sekilde;
simdi yilan geliyor ama sen kacmiyorsun ve yere soyle sirt ustu uzaniyorsun, ayaklarini birbirine sikica birlestiriyorsun, ellerini vucuduna sikica sabitliyorsun ve oylece bekliyorsun.. Yilan yavasca gelip senin uzerinde bir iki tur dolasiyor, (500 kg) sonra en uygun yer olarak seni ayaklarindan yemeye basliyor.. (adet oyleymis) Sen bekliyorsun, ta ki yilanin kafasi dizlerine gelene kadar.. O sirada bicagini sakladigin yerden cikarip yilanin agzinin kenarindan (tam yeri cok onemliymis) sapliyorsun ve kafasina kadar kesiyorsun… bu kadar....... Anasini avradini xtimin herifi.. Ne bicim muhabbet lan bu boyle.. Serefsizin oglu sanki denemis randiman almis gibi bide utanmadan bilimsel bir dille yazmis olayi.. Bi de bicaginiz keskin olmasina dikkat edin diye alta bir not eklemis.. ta minna koyyim senin ben.. Bunu kim yazar kim okuyup ciddiye alir lan.. Ben zaten jaguarlar, teror, gerilla, 4000 metre daglar falan derken yol plani cikaracam diye beynim ambele olmus bi de anakando ile mi ugrasacam.. xktir git ipnenin evladi .. |
|
Öldüm gülmekten..monitörün başında zıplamaya başlayınca yardıma koşanlar oldu etraftan vallahi...
Pes diyorum.. hala gülüyorum.. _________________ Vural Çelikoğlu
-. MOTOZAR .-
"hoc volo, sic iubeo, sit pro ratione voluntas" |
|
Başa dön |
|
|
susir Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 08, 2006 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
O yaziyi okurken, oldum gulmekten, aklima geldikce de devam _________________ Hakan Yasar
Denizli |
|
Başa dön |
|
|
hido Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 08, 2006 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
robert pelton da kanadaliymis
hido |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Mar 09, 2006 1:17 am Mesaj konusu: |
|
|
hido demiş ki: |
hido |
Kim o Hido? Anlatsana... |
|
Başa dön |
|
|
drerkal Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 09, 2006 2:14 am Mesaj konusu: |
|
|
anakonda hikayesinde koptum abicim resmen..
ilk fırsatta denemek lazım... _________________ H. İbrahim ERKAL(0RH-)
R 1200 GS 06
|
|
Başa dön |
|
|
majestic Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 09, 2006 8:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Halen gulmekten gozlerimden yas geliyor _________________ Turgut Birdal |
|
Başa dön |
|
|
RuzgarEsmez Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Mar 10, 2006 2:28 am Mesaj konusu: Guney Amerika 2006 |
|
|
merhaba arkadaslar,
bildiginiz uzere su ana Guney Amerika yollarindayim.. bu aksam itibari ile Peruya gectim.
Daha once haber vermedim cunku yola cikip bir miktar yazacak anlatacak malzeme toplamak istedim.
Yasadiklarimi gorduklerimi kendi tarzim ile aktramaya calisiyorum. Zaman zaman biraz kaba kactiginin farkindayim ama elimden gelen budur.. umarim burasi ile aktardiklarim birilerinin isine yarar da su memlekete daha cok Turk motorcu gelir.
Sayfayi ancak 2-3 gunde bir guncelleyebiliyorum. Bir yerlerde hizli internet bulursam da soyle bir girisip eksiklerini gidermeye calisacagim.
Burasi ile iligili ogrenmek istedikleriniz sorabilirsiniz. Ayrica her tur oneri ve elestiriye acigim (web sayfasi, gezi karakteri , rota secimi etc)
Saygi ve sevgim uzerinize olsun
Levent |
|
Başa dön |
|
|
hido Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Mar 10, 2006 11:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Donald_Duck demiş ki: |
hido demiş ki: |
hido |
Kim o Hido? Anlatsana... |
levent arkadasimizin "anakonda" ile ilgili alinti yaptigi kitabin yazari hocam
hido |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Cum Mar 10, 2006 7:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ruzgaresmez, siteni epey karistirdim ama rotani tam anlayamadim... Ben mi bir sey kaciriyorum yoksa kafana gore mi takiliyorsun?
Hic olmazsa baslica noktalari verirsen, aradaki yollar icin ben de arastiririm. Advrider dan bu isi yapan tanidigim bir kac kisi var.
Godspeed Levent... |
|
Başa dön |
|
|
|