Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Cum Şub 24, 2006 10:50 pm Mesaj konusu: BMW 2006 surucu kiyafetleri kreasyonu
Evet BMW'nin urettigi kiyafetler pahali, her zamanki gibi. Turkiye'de bulmak da kolay degil, bulunsa da fiyatlar 2 katina kadar cikabiliyor.
Ancak bedene cok iyi oturuyor. Ehh o kadar para verdikten sonra oturmasi lazim tabii...
Neyse, BMW'nin yeni kreasyonu piyasada, daha henuz pek satisi yapilmiyor, 24 Mart'taki sezon acilisi ile birlikte hizlanacakmis...
Gecelim kiyafetlere, buraya sadece bu sene cikanlari yazacagim, digerleri gecen yilin katalogunda zaten var.
Rallye 2 Pro
Ceket, Pantalon, 560 ve 400 euro, goretex ic katman dahil
Bu takimin mavi renk yerine siyah kullanilan bir versiyonu daha var. Zirh gibi bir sey, bana gore tek eksisi oldukca agir olmasi, ceket-pantalon toplami 6 kilogram civarinda, bir de cepleriniz doluysa gerisini siz dusunun. BMW takimlarinda normalde Goretex iclikler ayri satilir, bu takim ise istisnalardan bir tanesi.
Light'n'easy
Ceket ve Pantalon: 495 ve 360 euro
Piyasadaki en sivil motorcu kiyafetlerinden birisi olsa gerek. Rallye 2 ne kadar agirsa bu da o kadar hafif. Venturi marka ic zari var, yagmur ve ruzgar gecirmiyor.
Gunluk kullanim icin oldukca uygun ancak bir tulum gibi olamaz yani sivil bir kiyafetin uzerine giyilmez. Epeyce seneden bu yana rengi dahi degismedi, garip koyu yesil icin daha onceleri katalogda "siyah" yazilmisti. Bu sene Antrasit yazmislar, degisiklik orda.
Boulder Ceket
Ceket: 350 euro
Ceketi yakindan inceleme firsatim oldu, rahat, silik tek rengi ile cok guzel bir ceket. Iyi tarafi her yerinde-kosesinde fermuarli pencere var, acip pufur pufur dolasabiliyorsunuz.
Icine Goretex katman dahil edilebiliyor ancak bu katman da para, hem de neredeyse bir ceket parasi.
Sehir pantalonu
175 euro
Ic katmani olmayan, gunluk kullanima uygun korumali pantalon.
Butun fuarlarda bir yukaridaki Boulder Ceket'e alt parca olarak satiliyordu.
Korumali ceket
HP2'den sonra uretmeye basladiklari bu urunun kullanimi asiri rahat degil. Fiyati 300 euro
Savanna Bot öldü, yasasin Santiago
Neredeyse Savanna'nin aynisi. Fiyat 285 euro.
Son olarak Deri Klup Ceketi, yaklasIk 469 euro.
Bu ceket sinirli sayida uretilmis bir model. BMW Berlin bir indirim yapmis, en kucuk boydan en buyuk boya kadar bulmak mumkun. Sirt korumasi yok ama cebi var. 350 euro fiyati var. Bu ceketten edinmeyi dusunenler var ise topluca alip, gonderme isine girisilebilir. Ilgilenenler PM atabilirler.
Şu Santiago olayını bir konuşalım. Hatta eski Savanna kalmıştır bu adamların elinde. Bi güzellik olabilir diyorum. Çizme ihtiyacı olan bu kardeşimize bi yardımcı olalım _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel
BMW Kıyafetlerde Almanya ile Türkiye arasında fiyat farkı var mı?
Oguzhan demiş ki:
yok
Ben emin degilim. 3 ay once Coolrider'a Berlin'den BMW Rallye2 takim aldik. Borusan ile Almanya arasinda 300 euro civarinda fark vardi. Ustelik bir de 30 euro kadar indirim yaptilar.
Eskiden neredeyse tam iki katina satiyorlardi Turkiye'de. Simdilerde pek cogunu benzer fiyatlara satiyorlarmis. Ancak sunu unutmamak lazim ki, rica ederseniz Almanya'da %5 oraninda indirim alabiliyorsunuz. Turist vizesi ile geldiyseniz, pek cok subeden %16'lik KDV(Tax Free)'yi geri almak da mumkun oluyor. Berlin subesi maalesef Tax Free uygulamasini 2 sene once durdurdu.
belki eski yeni sezon farkli indirimlerde boyle oluyordur . gecen sene kontrol etmistim ayni idi.
Almanya'daki herhangi bir indirimde, indirim orani %5 ile %50 arasinda degisiyor. Bati kentlerindeki tuzu kuru BMW'nin kendi bayilerinde ve ulke genelindeki sahsa ait bayilerdeki indirimler %10'u gecmez. Oysa ki alim gucu dusuk Berlin gibi yerlerde, mesela benim bayide %50'ye varan indirim oluyor. Boyle olunca Turkiye yine iki kati olarak kaliyor.
Haa indirimde her turlu mal var mi derseniz, elbette yok. Borusan'da da her turlu mal var mi ki?
Street Guard2 için ne düşünüyorsunuz? Bu sene full bi takım almayı düşünüyorum ve internetten yaptığım araştırmaya göre en başarılı bu görünüyor.
Türkiye'de var mı henüz bilmiyorum ama gerek yaz/kış kullanılması, gerek Gore-tex + Kevlar + Cordura özellikleri nedeniyle oldukça ilgimi çekti.
Tarih: Pts Şub 27, 2006 4:09 pm Mesaj konusu:
en iyisi . ancak sadece kislik . yazin giyemezsin . 15 mart gibi geliyor istinyeye yeni mallar . yaz kis giymek icin rallye2 al . yada rukka nin cok iyi bir montu var onu al ; icinde sisirmeli kismi ( sicak nefes havasi ile yalitim ) cikabiliyor . pantolonu da guzel . _________________ HAYAT INSANIN BAYA VAKTINI ALIYOR
05325900066
SAM SEFERİ ; http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5024&postdays=0&postorder=asc&highlight=sa
Street Guard2 için ne düşünüyorsunuz? Bu sene full bi takım almayı düşünüyorum ve internetten yaptığım araştırmaya göre en başarılı bu görünüyor.
Oguzhan demiş ki:
en iyisi .
"En iyi" biraz goreceli bir kavram. Maliyete gore en iyi kavrami degisIklik gosterebilir. Bu takim asiri kaliteli malzemelerden yapiliyor ancak pahali: 1190 euro. Oguzhan'in dedigi dogrudur, yazin giymek mumkun degil, kislik takim olarak kullanilabilir. Streetguard adina yakisIr bicimde giydiginizde zirh giymis kadar oluyorsunuz.
Rallye2 onerisi gelmis. Rallye2'nin bana gore iki kotu yonu var, onemsiz olani cok renkli olmasi, gunluk hayatta biraz zor kullanilir. En kotu yonu ise agirligi, usenmedim tarttim, takimin 54 bedeni toplam 7,2 kg. geliyor.
Benim onerim, 1200 euro gibi bir butce varsa, Oguzhan'in dedigi gibi Rukka Air'lere bakilmasi. Hem hafif, hem de daha fonksiyoneller(goretex icligin cikarilmasi ile tamamen yazlik versiyona donusmesi, siyah agirlikli renkler, kaliteli ve terletmeyen korumalar gibi).
sinarit demiş ki:
1150 2002 model system case in parça nosu ve almanya fiatınını biliyormusun?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız