Önceki başlık :: Sonraki başlık |
HANGİ MAXI-SCOOTER'I KULLANIYORSUNUZ? |
BURGMAN 400 |
|
30% |
[ 3 ] |
BURGMAN 600 |
|
20% |
[ 2 ] |
BURGMAN 150 |
|
10% |
[ 1 ] |
T-MAX |
|
0% |
[ 0 ] |
SCARABEO 500 |
|
0% |
[ 0 ] |
SILVERWING |
|
10% |
[ 1 ] |
X9 |
|
10% |
[ 1 ] |
BEVERLY |
|
0% |
[ 0 ] |
DİĞER |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Toplam Oylar : 10 |
|
Yazar |
Mesaj |
|
asifan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Şub 16, 2004 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tam olarak kalacağımız süreyi hesaplamadık , ancak ikinci günümüzde Selanikte Atatürk'ün evini ziyaret edip daha sonra Atinaya geçip orada 1 yada 2 gece geçirdikten sonra tekrar Türkiyeye doğru yola koyulmayı düşünüyoruz . Tam rotamızı geziye 15 gün falan kala belirleyeceğiz ama bu arada önerilerede açığız tabi . |
|
Başa dön |
|
|
emre_ozocak Katilimci Uye
|
Tarih: Pts Şub 16, 2004 7:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yola çıkacak olanlar için ne kadar güzel bir aparat değil mi? _________________ Emre ÖZOCAK
Suzuki Burgman UH 150 |
|
Başa dön |
|
|
BURG400 Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Şub 17, 2004 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
emre_ozocak demiş ki: |
Yola çıkacak olanlar için ne kadar güzel bir aparat değil mi? |
Emre,
Sanırım son mesajında bir resim var fakat bende gözükmüyor. Acaba benim explorer'ım ile ilgili bir sorunmu var? Diğer arkadaşlar görebiliyormu? |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Sal Şub 17, 2004 6:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok ilginç ben gönderdiğim için mi bende gözüküyor acaba?
Esas link budur, eğer kimse göremiyorsa;
http://www.armec.com/tremolino.html
Resim çıkmadıysa kusura bakmayın ama sitedeki aparatı çok seveceğinize eminim _________________ Emre ÖZOCAK
Suzuki Burgman UH 150 |
|
Başa dön |
|
|
ozgur Yeni Kullanici
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 49 Nerden: Istanbul / Dikilitas
|
Tarih: Cmt Şub 28, 2004 9:29 am Mesaj konusu: |
|
|
slm
ben 6 aydir yok hatta 7 aydir typhoon 125 kullaniyorum.istanbulvespa klubuyle bir iki organizasyona katildim,ayrica diger klup vespafunclubin da partisine gittim,hepsi cok keyifliydi.vesparty de harley ler,racingler falan da vardi..f650 almak icin typhoon umu satiyorum ama madden biraz rahatladigimda benzer bisi almayi dusunuyorum...grantourismo da gozum var :
hic kullanmadim ama gecenlerde leventteki villa motor da mojito gordum ve tipi cok hosuma gitti.
www.istanbulvespa.com dan klubunsitesine ulasabilir,uye olabilirsiniz
diger adres de www.vespafunclub.com
scooter bambaska bir zevk,ozellikle yazlik yerlerde cok eglenceli olcaktir.ben ise typhoon la gidip geldim,hafta sonlari dolastik esimle beraber,simdiye kadar en uzak aslinda anadolu hisari ve polonezkoye gittik ama satmasaydik baharda bozcaada dusunuyoduk.insallah f650 ile olacak.typhoon u 2. el aldik ve aldiktan bir iki ay sonra iki lastigi de degistirdik.yagmur camur demeden dolastim,simdi disarida hava da guzel isten cikinca bi bogaz turu yaparim artik.
selam verme konusuna gelince ,biz (ben ve esim) herkesle selamlasiyoruz valla,scooter,harley,racing,cruiser demeden..kim once selam verirse
sevgiler
oz. |
|
Başa dön |
|
|
BURG400 Katilimci Uye
|
Tarih: Çrş Mar 03, 2004 7:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Artık yaz yaklaşıyor, sanırım kısa bir zaman sonra baharı yaşamaya başlayacağız. Artık yavaş yavaş hareketlenmeye başlarız herhalde. Motorsiklet fuarına gidecek olanlar varmı?
Uzun geziler, yurtiçi ve/veya yurtdışı turlar düşünenler eğer buraya mail atarlarsa belki de daha kalabalık turlar düzenleyebiliriz. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Mar 04, 2004 6:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba,
açıkçası uzun yola kız arkadaşımla birlikte çıkmayı düşünüyoruz, özellikle gökçe ada veya bozca adayı düşünüyoruz , anca önce maddi kısmını halletmemiz gerekecek. Hafta sonu 2-3 günlük bir geziolmasını planlıyoruz şimdilik. _________________ Emre ÖZOCAK
Suzuki Burgman UH 150 |
|
Başa dön |
|
|
BURG400 Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Mar 05, 2004 9:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam Emre,
Bizde eşimle beraber bir gezi düşünüyoruz. Aslına bakarsan bu bizim bu motorla ilk uzun yolumuz olacak, o yüzden yakın çevre daha mantıklı geliyor. Mesela Mürefte-Şarköy hattı olabilir. Hatta sanırım Tekirdağ'dan Mürefte'ye sahilden giden yeni bir yol yapıldı ve çok keyifli olduğu söyleniyor. Yeni katılımcılara açığız, bekleriz... |
|
Başa dön |
|
|
rookie Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Mar 05, 2004 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Burg400,
Tekirdağ'dan Mürefte'ye Barbaros köyü üzerinden giden bir yol söylediğin yanılmıyorsam. Ben o yoldan 2002 yılında geçtim. Henüz yol değildi
Haritada vardı ama daha dinamitlemesi sürüyordu, biz dinamitleme bittikten 30 dk. kadar sonra yolu kapatan bariyerleri açarak girmiştik. Virajlı, dar ve mıcırla kaplı bir patika olarak düşün. Ama mıcırlar taş ile kaya arasında değişen büyüklüklerde
Şu an ne durumdadır bilemiyorum. Barbaros köyüne girip köydekilere sormakta fayda var. Ayrıca köyün köpekleri de pek dost canlısı değildir
Yeteri kadar korkuttuysam aynı yolu biraz uzatıp Şarköy üzerinden Mürefte yapabilirsiniz. Çok güzel bir yoldur. Ama o yolu da gidip son durumunu belirtebilirsen çok sevinirim.
Selamlar,
rookie |
|
Başa dön |
|
|
BURG400 Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Mar 05, 2004 3:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
Sahil yolu sanırım açılmış, fakat şuan asfalt varmı üzerinde bilmiyorum. Ben geçen yaz Şarköy tarafından Uçmakdere'ye kadar gelmiştim, yol gayet genişti fakat toz, toprak ve taş içindeydi. Fakat karıştıran-Şarköy yolu tamamen asfaltlanmış. O yol da gerçekten çok keyifli bir yol. Fakat diğer yol deniz kenarından gidiyor. Ayrıca Mürefte'de yeni bir otel var, adını hatırlamıyorum fakat İstanbul'dan satışını yapıyorlar isteyene bulabilirim. Çadır kurabilen arkadaşlar için zaten çok güzel yerler var.
Ayrıca Şarköyden Erikliye doğru giderken bir campingden bahsediyorlar. Sanırım sahibi de motorsiklet camiasından. Oldukça güzel bir yermiş.
Benden bu kadar. Gidersem daha fazla detay veririm. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts Mar 08, 2004 6:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Bende ilk kez uzun yola çıkacağım, ancak benim tercihim şimdilik ana yollardan gidilen güzergahlar olmasından yana. 12 inchlik jantlarla ara yollarda ve patikalarda bel rahatsızlığı sahibi olmuş olarak dönmeyelim tatilden.
Ancak sizlerede uyarsa Edirnede meriç kenarına ( emirgan denen bölge) nisan veya mayıs ayında günübirlik otobandan veya E-5 üzerinden gidebiliriz.
Ben bu 3-4 saatlik yol denememden sonra adalara gitmek istiyorum hem bu arada nasıl gidilir nerede kalınırı araştırmış olacağım hemde bütçeyi denkleştimiş olurum.
Bir de en önemlisi intercom aparatım olsun diye bekliyorum... _________________ Emre ÖZOCAK
Suzuki Burgman UH 150 |
|
Başa dön |
|
|
sinanozgen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 18, 2004 6:26 pm Mesaj konusu: Efsane geri dondu :)) |
|
|
Aprilia scooterlari oldum olasi severim. En begendiklerimden birisi de Leonardo`nun 250`ligidir. Uzun sureden beridir uretilmeyen bu model 300`luk olarak piyasaya geri donuyor. Yamaha Majesty 250`nin muhtesem motorunun kullanildigi leonardo bence gerek kucuklugu, gerekse motorunun gucu ile tam bir motosiklet keyfi verebilecek bir arac. Sizlere de haber vermek istedim:
Bilgi icin:
http://www.aprilia.com/models03/scooters/eng/mondo.phtml
Sinan Ozgen
Berlin |
|
Başa dön |
|
|
BURG400 Katilimci Uye
|
Tarih: Çrş Nis 07, 2004 1:04 pm Mesaj konusu: BURGMAN 400 TOUR |
|
|
Herkese Merhaba,
Bir zaman önce siteye yollamış olduğum bir link aktive edilmiş. Web links bölümünden görebilirsiniz.
weblinks / seyahatnameler
"The Magnificent Burgman 400 Tour" |
|
Başa dön |
|
|
asifan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Eyl 27, 2004 3:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
maxiscooterli arkadaşlar hadi canlanın bakın millet twister sevenler derneği kurmuş ,,, biz formdaki başlığımıza bile alakadar değiliz ... |
|
Başa dön |
|
|
Mr_Burgman Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Eyl 28, 2004 8:29 am Mesaj konusu: Burgman 400 için çantalar?? |
|
|
Burgman 400 kullanan veye benzeri "maxi scooter'" cı arkadaşlara sesleniyorum. Bu top case ler benim için şu an pahalı gözüküyor.
Yanlara textile çanta alsam ya da yaptırayım diyorum.. Kullanan ve örnek verebilecek arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var..
Şimdiden teşekkürler..
Ibrahim
Not: Burgman 400 sizde ne kadar yakıyor bir de opet benzini dedikleri gibi iyi mi..Bilgi ve Tavsiyeniz...? |
|
Başa dön |
|
|
|