| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
cimcoz Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 05, 2005 2:50 pm Mesaj konusu: İstanbul civarında günübirlik nereye gidebilirim? |
|
|
Selam arkadaşlar,
EMOK festivalinin olumlu/olumsuz yankıları sürerken, yazıları keyifle okuyoruz. Benim ise sizlere başka bir konuda bir sorum olacak.
Motor üstünde toplam yaklaşık 20,000 km sonra geçen Cumartesi ilk defa keyif için motor sürdüm. Bugüne kadar hep bir yerlere ulaşmak için kullandım motoru. Yaz/kış kar hariç her havada, şehir içinde ve genelde işe gitmek için sürdüm. Bu Cumartesi ise "uyumsuz ikili" olarak kuzenimin GSX-R 750 racing'i ve benim Atlantic 200 scooter'ım beraber Ağva'yı gördüler. MUHTEŞEMDİ . Ben motosikleti hep çok sevmiş olmama rağmen bir çoğunuzu ancak şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum. Motosiklet sürmeyi artık daha farklı seviyorum.
İlk gezim olduğu için rapor filan yok, kusura bakmayın. Tamamen sürüşüme ve keyfini çıkarmaya konsantre oldum.
Neyse, uzatmayayım. Arkadaşlar, tavsiyelerinize ihtiyacım var. İstanbul civarında motosikletle günübirlik gidilebilecek başka nereleri var diye danışmak istedim. Yine aynı ikili beraber gitmeyi planlıyoruz, yani toprak yola giremeyiz. Sadece 2 hafta daha yaz bekarı olduğum ve Pazar'ları çalıştığım için de sadece bu Cumartesi ve önümüzdeki Salı günü uygun olabileceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Sevgiler, _________________ Hüseyin Cimcoz
Aprilia Atlantic 200 - 34 RBC 08 (Rebecca)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir insanın bildiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır... Epiktotes |
|
| Başa dön |
|
 |
HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye

Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli
|
Tarih: Sal Tem 05, 2005 3:44 pm Mesaj konusu: yorumum.. |
|
|
1-) Gebze Ballıkayalar--> Trekking
2-) Rumeli feneri, Garipçe köyü--> Balık ziyafeti
3-) Şile--> Yol üzerindeki gözlemeciler
4-) Ağva--> Viraj ve orman havası keyfi _________________ Metehan YILMAZ |
|
| Başa dön |
|
 |
cimcoz Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 05, 2005 4:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkürler Metehan. Geçen Cumartesi zaten Şile üzerinden Ağva'ya gittiğimiz için ilk 2 alternatif daha cazip geldi. Özellikle Garipçe Köyü ve civarı çok hoş gözüküyor. Gittiğimiz yerden çok, gidilen yolun keyifli olmasını istiyoruz. _________________ Hüseyin Cimcoz
|
| Başa dön |
|
 |
altugsaygili Tecrubeli Uye

|
|
| Başa dön |
|
 |
exile Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Tem 06, 2005 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
beyler size istanbul çatalca inceğiz köyü inceğiz mağralarını tavsiye ederim. Hem piknik yapmış olursunuz. Doğayla iç içe hem mağraları gezersiniz. _________________ Mondial MCT 250
34 FDY 31
0(rh)+ İstanbul Çatalca /Edirne |
|
| Başa dön |
|
 |
cimcoz Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Tem 08, 2005 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Altuğ,
Çok teşekkürler. Muhtemelen önerdiğin yerlerin hepsine sırayla gideceğim.
@exile
Yanıtın için çok teşekkürler. İnternette araştırıken Çatalca'yı okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Muhakkak gideceğim ama daha sonra. Yanlış hatırlamıyorsam oldukça yakın ve otobandan gidiliyor. Benim şu anda istediğim, gittiğim yerin güzel olmasından çok yolunun keyifli bir sürüş imkanı sağlaması. 2-3 saat civarında sürecek, otoyol olmayan, virajlı bir yol arıyorum. Yukarıdaki önerilerde böyle güzergahlar bolca var sanırım. Bakalım, yarın bir tanesine gideceğiz artık. _________________ Hüseyin Cimcoz
|
| Başa dön |
|
 |
altugsaygili Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Tem 08, 2005 10:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
eh guzel fotolar bekliyoruz artik  _________________ sevgiler
Altug SAYGILI
1150RT
Xcity 250 |
|
| Başa dön |
|
 |
hilhan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Eyl 27, 2005 9:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar İstanbulda Riva yolu üzerinde yeni bir camping açılıyor.
Aynı zamanda bungolovlarda kalma imkanınız var
Kendinizi dağ evinde hissedeceksiniz.
Detaylı bilgi
www.kulindag.com
Rivaya giderken mahmut şevket paşa köyüne giriyorsunuz mezarlığı geçtikden sonra solda bir çeşme var. Çeşmeden sola orman yoluna giriyorsunuz 200m kadar sonra.
Hakan İlhan |
|
| Başa dön |
|
 |
|