Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Alkan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 10:53 am Mesaj konusu: Haftalik bulusmalara neden gelmiyorsunuz? |
|
|
Arkadaslar defalarca konusuldu, Sali toplantilarimiza katilim 5-6 kisiye düstü artik. Yaz-kis farketmiyor. 4499 kisiden ciddi 3000 kullanici olsa, bunlarin 1500 ü Istanbulda olsa, haftada bir gün 5-6 tanesi mi bulusabilir ancak? Ve nedense hep ayni 5-6 kisi.
"ben sevmem öyle toplanti moplanti bu kadar yeter iste internetten yazisiyoruz, sikbogaz etme beni" diyenler var,
"yeter hep borusan, ito baska yer mi yok, gelmem ben" diyen var,
"Hüsamettin'e kizdim ben gecen gün söyle söyle dedi bana, gitmem simdi oradadir, sinirim bozulur" diyen var,
"haberim yok, toplanti mi var?" diyen var,
"vallahi cok isim var Allah seni inandirsin" diyen var,
ama toplantiya dogru dürüst katilan yok. hep ayni kisiler katiliyor. Eskiden gelenler de gelmiyor artik. Oysa fuarda ikitekerden bircok kisiyi gördüm forumlara yazan, Istanbul'da olan ama toplantilara katilmayan.
Arkadaslar toplantilar saat 19:30-20:00 gibi kalabaliklasiyor zaten ve en az 22:30 a kadar sürüyor. Müdavim olmaniza, her toplantiya katilmaniza gerek yok ama en azindan bir kere bile olsun gelseniz de tanissak, beraber bir cay icsek.
--------------
Önümüzdeki hafta 05.04.05 ITO'dayiz sonraki hafta Borusan'da ve ayni sira ile devam... Sali günleri 19:00 gibi bulusmak üzere... _________________ Alkan
Ikiteker Member
----------------
En son Alkan tarafından Prş Mar 31, 2005 7:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
aliergen Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 11:10 am Mesaj konusu: selam |
|
|
Merhaba, ben Borabora BORA Eris
Ali de ben de bandirma da oldugumuzdan gelemiyoruz Alkancim biliyosun..
ama bir kez katilma firsatim olduydu..
haftasonu olsa, belki daha cok gelme firsati bulabilrdim..
byee
bora eris _________________ Ali ERGEN
F 650 GS
BANDIRMA
|
|
Başa dön |
|
|
fedaykin Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Şu toplantıların daha merkezi bir yerlere alınması imkanı yok mu? Kadıköy, Beşiktaş, Taksim gibi bir yerlerde mesela. _________________ Bülent AYTEKİN
Honda CBX 250 Twister |
|
Başa dön |
|
|
Emre Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 11:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Modada iken hep cok katilan olurdu
bu demek diil ki modada olsa gelirim ben
hem rahmetli manco abimizde modalı idi
emre
moda muhtarı |
|
Başa dön |
|
|
miner Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam Herkese
ikiteker sitesini forumları takip ediyorum.
Eylül 2004'den beri motor kullanmaktayım. DD'nin yazıları çok faydalı oldu. saol DD
Salı toplantılarına katılmak istedim fakat vaktim olmadı. Bu salı günkü toplatıya katılmak isterim.
İstanbulda kadıköyde oturmaktayım. İşyerim maslak da.
Toplantı yeri İTO nerededir?
---------------------
Cenk Feridunoğlu
XLR 125 |
|
Başa dön |
|
|
Alkan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 12:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cenk selam, hosgeldin aramiza.
ITO Kanlica'da, kisaca sahilden ikinci köprünün ayagindan biraz daha üsküdara dogru gidince. Borusan ise Istinye'de. Emirgan'dan Sariyer'e giderken. Iki yer de salihe oldukca yakin. Vaktim olursa semalarini cizip koyacagim buraya.
Arkadaslar, Kadikoy, Besiktas, Moda, Taksim gibi yerler merkezi olsa da özellikle is saati cikislari oldugundan asiri yogun trafikte ulasim inanin daha zor. Hem ITO, hem Borusan (veya Hisar) köprülerden ulasimi en kolay mekanlar bence. _________________ Alkan
Ikiteker Member
---------------- |
|
Başa dön |
|
|
fedaykin Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 1:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kişisel olarak konuşacak olsam inanmıyorum daha kolay olduğuna
Neden derseniz işyerinden ben araba veya motorumla çıkmıyorum. Mecburen ya merkezi bir yerde inip otobüs, taksi gibi bir vasıta ile gelmem, yada eve uğrayıp (Kadıköy) arabamı almam gerekir. O sebeplerden dolayı iş yerime (Tuzla'da) özel olarak arabamla gelmediğim sürece toplantılara katılmam pek mümkün değil. _________________ Bülent AYTEKİN
Honda CBX 250 Twister |
|
Başa dön |
|
|
Boran Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bulent sen isyerini degistir abi
baska is bul kendine |
|
Başa dön |
|
|
canozzy Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Üzme kendini Alkan'cım bence havalarla alakalı biraz düzelsin eski kalabalık haline dönecektir. Örnek istiyorsan ben, salı günkü toplantıya gelecekken akşamüstü hava sibirya ya döndü motoru iş yerinde bırakıp servisle eve gittim. Gelebilseydim mutlaka Sedat ve Fatihe de hadi hadi diye asılırdım oldukmu sana +3 katılımcı...
Arabayla her iki toplantı yerine ulaşım gerçekten çile oluyor gün kısa tarfik kötü.
Ben salı toplantılarındaki sohbet ve sunumları çok özledim (sonrasındaki boğaz, balık ekmek hangisini anlatayım) benim gibi çok insan olduğunu düşünüyorum.
Sevgilerimle... |
|
Başa dön |
|
|
BaSuT Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 2:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben her salı toplantıya diye çıkıyorum evden ama geldiğimde toplantı bitmiş oluyor, garsonla 2 laf edip tekrar geri dönüyorum |
|
Başa dön |
|
|
serhatizm Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende carsıları salı yazdırıyorum saolsun yazıcıda kırmıyo benı ama bı turlu yetısemıyorum bı bakıyorum BORU-SAN
saka saka daha once sıvılken gelıyordum ama suan askerım safak 042 bıtınce gelıcem.. _________________ **************************************
SİLAH ÜRETEN EMEKLİ PROFESOR, INSANLIGI SEYREDERKEN EMEKLİ MAAŞINI RAHATCA YERMİ?
*************************************** |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 5:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Belki de bu toplantilari aylik hale getirmek lazim. Fikir iste... |
|
Başa dön |
|
|
BaSuT Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Donald_Duck demiş ki: |
Belki de bu toplantilari aylik hale getirmek lazim. Fikir iste... |
DD, bu fikre katılamayacağım Bak Bursa'da öyle güzel bir ekip var ki her çarşamba toplanıyorlar ve 30-40 kişilik katılımlar gerçekleşiyor. Çarşamba günü olması nedeniyle ben de gidemiyorum ama İstanbul'a oranla daha az sayıda motosiklet kullanıcısı olmasına rağmen epey bir katılım var.
Toplantıları seyrekleştirmek çözüm değil. Bu toplantıların "birilerinin düzenlediği toplantı değil, bizlerin biraraya gelip paylaştığımız anlar" olduğu mesajının tekrar tekrar verilmesi gerekli sanırım
Diğer bir çözüm dansöz, şarkıcı falan gibi atraksiyonlar yapmak
Yer değişikliği de bana göre çözüm değil |
|
Başa dön |
|
|
Serrex Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar,
Benim de isyerim Tuzla da.Zaten eve varmam yediyi buluyor. Toplantilara katilmayi cok istiyorum ama firsat bulamiyorum.
Bu arada sevgli Bulent. Bende Tuzla da calisiyorum ve kismet olursa iki ay sonra Tuzla ya tasinacagim. Bu sureden sonra seninle birlikte gider geliriz toplantilara. Sana yol arkadasi cikti bak... Yani is degistirmene gerek yok.
Ayrica; sevgili Basut. İstanbulu biliyorsun ki Bursaya benzemez.Hemde hic benzemez.Bir yere gitmek icin 2 saat suren bir trafikten sonra toplantida uyumaktan baska bir sey kalmiyor. _________________ Serrex
Honda CBF 600 S '06 (Afalina) |
|
Başa dön |
|
|
sbank Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2005 9:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alkan bende Ozan'a katılıyorum. Hava gündüz ve gece arasındaki ısı farkından dolayı bizi çok üzüyor. Bir hafta bilemedin on gün sonra ısıdaki artışla birlikte katılımda artar.
Basut'un dansöz fikride fena değil bu arada. |
|
Başa dön |
|
|
|