Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Phenomen Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2003 8:00 pm Mesaj konusu: Dergi/Forum |
|
|
Selamlar...
Direk sorayım... Aylık takip ettiğiniz motosiklet dergileri varmı? varsa hangilerini tercih edersiniz? Aynı şekilde takip ettiğiniz motosikletle ilgili site/forum? yabancı Türk farketmez...
teşekkürler
Can KIRHAN / İzmir |
|
Başa dön |
|
|
flowrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2003 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
www.motordelisi.com sitesi ve forumu _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
ömer uzma
|
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2003 2:17 am Mesaj konusu: Re: Dergi/Forum |
|
|
Phenomen demiş ki: |
Selamlar...
Direk sorayım... Aylık takip ettiğiniz motosiklet dergileri varmı? varsa hangilerini tercih edersiniz? Aynı şekilde takip ettiğiniz motosikletle ilgili site/forum? yabancı Türk farketmez...
teşekkürler
Can KIRHAN / İzmir |
Indirekt nasil sorardin merak ettim...
Neyse...once foruma hosgeldin diyeyim.
Ben vakit buldukca BMWON, Motorcyclist, Cycle World, Rider, Road Runner, Bike, Woman Rider (Deyzi), Back Roads, MC Sport & Leisure dergilerini takip ederim.
Motosiklet TR, Ikiteker, Motordelisi, OMM, Adventure Rider, I-BMW, BMW sitelerine uyeyim.
News gruplari olarak anet.tr den hobi.motosiklet grubunu, nyc.motorcycles, rec.motorcycles, alt.motorcycles gruplarini izlerim.
Ya sen?
Hangilerini ne bakimdan tercih ettigimi sormadigin icin ona cavap veremeyecegim... Ha..bir de teklif... adin ya "Fenomen" olsun, yada "Phenomenon" bence. |
|
Başa dön |
|
|
sinanozgen Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2003 8:41 am Mesaj konusu: |
|
|
İşte bu, ben de Sinan'ın önerdiği derginin HASTASIYIM... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
Ilker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2003 11:53 am Mesaj konusu: |
|
|
TR'deyken Motorize dergisini alirdim. Fena degildi... _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel |
|
Başa dön |
|
|
sinanozgen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 28, 2003 12:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Ilker demiş ki: |
TR'deyken Motorize dergisini alirdim. Fena degildi... |
Ben yurtici ve yurtdisi heryerde ayni dergiyi takip edebiliyorum, ustelik de cok masrafsiz , bedava.
Ustune ustluk yazi bile yazabiliyorsunuz, hemen yayinlaniyor, nerede mi, iste:
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1
Sinan Ozgen
Istanbul-Berlin |
|
Başa dön |
|
|
Phenomen Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Ksm 28, 2003 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar o dediğiniz ikiteker dergisini bende takip ediyorum çok kaliteli
donald hocam saol teorik bilgi dışında başka konudada bilgiler verdiğin için nickim gibi
bende motordelisi ne üye oluyorum şimdi... hangilerini neden tercih ediyorsun diye sorayım o zaman...
ya sen diye sormuşsun... bende burdaki cevaplardan sonra üye olucam. şu an modifiyem.com turktuners.net e üyeyim.Birde markaların kendi sitelerinden takip ediyorum.... |
|
Başa dön |
|
|
|